Arama sonuçlarınız

1. cygnet

Lütfen Yorum Yapınız.

Benim gibi senelerdir karavan sevgisi taşıyan ve 3 sene önce çok bilinen bir yerli karavan firmasından 425 boyunda çekme karavan alan bir arkadaşım ve ailesi ile beraber Ege turuna çıkmaya karar verdik. Arkadaşım karavan ve karavancılık konusunda oldukça...

2. cygnet

Kayseri'de Kamp Alanı..

Bir okuyunun gönderdiği bilgiyi aktarayım. Kayseri'de Yamula barajı yanında büyükşehir belediyesince karavanlar için kamp yeri hazırlıkları başlamış. Yakın olanlar gidip görebilir.
  3. cygnet

Böylesi Henüz Yok..gökçetepe Tabiat Parkı

Ynt: Böylesi Henüz Yok..gökçetepe Tabiat Parkı Karavanların elek.+su dahil fiyatı 35 TL olarak düzelteyim. Plajda şezlong için 3 TL alınıyor. Yemek konusunda da bir ek bilgi : Örnek olarak kaşarlı karadeniz pidesi 7 TL......diğer pideler 12 TL ye dek gidiyor.

4. cygnet

Böylesi Henüz Yok..gökçetepe Tabiat Parkı

KARTURa ait GÖKÇETEPE TABİAT PARKI burası. Saros'a yakın evi olan bir arkadaşımda misafirdik. Sohbette bu tabiat parkından bahsedilince "e.hadi kalkıp gidelim" şeklinde ani bir kararla yola çıktık.Yanıma kamera almayı bile akıl edemeyecek kadar hızlı yola revan...
  5. cygnet

Gps İle Koordinat Nasıl Bulunur?

Konu teknik ama hangi başlık altında yazacağımı bilemedim. Özür dilerim. Androidli cep tel.larında navigasyon modülü var ama o ekranda bulunduğumuz yerin enlem/boylam özelliğini vermiyor(en azından benim ki). Diyelim ki, Marmaris'de şehir merkezinde limandayım...

6. cygnet

Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Mesafede Kamp Alanı

Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Mesafede Kamp Alanı AKARSU KAMPİNG'e merhabalar. Biz geçen sene karavanımızla burada 4 mutlu gece geçirdik. Kampın hanım sahibi (ismini unuttuğum için özür dilerim) tam bir hanımefendi ve mutfaktan çok anlıyor. AKARSU KAMPİNG'e kim...

7. cygnet

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat Benim de T5 im var ve içinde sağ cam önüne arkaya dek dolap yaptırdım..Dolabın enini kullanışlı olması için net 40 cm tutunca yatak eni max 118 cm e düştü. Bu genişlik sıcak yaz gecelerinde biraz dert oluyor. Reimo'nun...
  8. cygnet

Karavanda Bulunması Gereken Malzemeler

Ynt: Karavanda Bulunması Gereken Malzemeler Çoğu kez kampinglerde geçen karavancılık hayatımda tanıdığım ve belli bir yaşın üzerinde ki karavancılarda hep rastladığım hastalığın bel fıtığı olduğunu gördüm. Keza bende de var. Ağızdan alınan ilaçlar başka yeri de...
  9. cygnet

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Farklı bir konu açacağım. Konunun "aktör"ü "RÜZGAR" abi , yani nam-ı değer HÜSEYİN PELİT. 26.Haziran.2014 perşembe günü Karacaahmet kabsistanındaki Şakirin camiinde kılınan namazla son yolculuğuna...

10. cygnet

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik İnsan tanıdıktan sonra sevgi duyduğu , saydığı ve onun eserlerini izlediği birinin kaybını duyduğunda acısı daha derin ve çok farklı olur. Bizim ailede bir adet vardır. Kaybettiğimiz kişilere "rahmetli"...

11. cygnet

Motokavan/kampervanlar İçin Güncel Hız Sınırı.

VW Transporter arabamın ruhsatını Mayısta "motokaravan"a çevirdikten sonra ilk kez bu ruhsatla Bodrum'a yola çıktık. Akhisar'a yaklaşırken ağaçlar arasına gizlenmiş gri renkli trafik otosunu farkedemedim ve radara yakalandık. 200/250mt ileride ekip bizi...
  12. cygnet

Karavanlar için Türkiyede Konaklama Olanakları Tespit Projesi

Ynt: Karavanlar İçin Türkiyede Konaklama Olanakları Tespit Projesi Bodrum... Hayret edilecek kadar kamping bakımından kısır olan bir ilçemiz. Gümbet'te ki ZETAŞ KAMPİNG'in diskonun yanında olması bakımından gece erken uyumak isteyenler için gidilmemesi gereken kamping gibi...

13. cygnet

Hırsızlığa ve Çalınmaya Karşı Nasıl Önlem Alabilirim? (Çekme Karavan)

Ynt: Hırsızlığa Ve Çalınmaya Karşı Nasıl Önlem Alabilirim? (çekme Karavan) AXA sigortanın karavan kaskosu yaptığını duymuştum. Bence en kestirme yol KASKO.
  14. cygnet

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Alttaki linki açtığınızda mutfakta kullanılan GRANİT MERMER ifadesine dikkat ediniz. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-ihtiyactan-acill-emsalsiz-yok-yok-aralik-2013-yapimi-135245507/detay
  15. cygnet

Camper İçin Masa Ayağı

Ynt: Camper İçin Masa Ayağı Motokaravan/kampervanda içe geçmeli masa ayağı olarak ben ABD'de ki amazon.com'dan bu ayağı getirttim. 7 günde evimde oldu..Masaya monte ettirdim , çok başarılı bir şekilde kullaıyorum.Tavsiye ederim. Kredi kartı kullanma konusunda sıkıntı...

16. cygnet

Hırsızlığa ve Çalınmaya Karşı Nasıl Önlem Alabilirim? (Çekme Karavan)

Ynt: Hırsızlığa Ve Çalınmaya Karşı Nasıl Önlem Alabilirim? (çekme Karavan) Bir yurtdışı karavan web sitesinde karavanın kaplin başını kilitli bir mekanizma ile içine alan U şeklinde ki bir aygıtın boru şeklinde ki ve yere dek uzanan gövdesinin taban parçasının yerdeki...
  17. cygnet

Ömür Boyu Karavanda Yaşamak

Ynt: Ömür Boyu Karavanda Yaşamak Ömür boyu karavanda yaşayan bir aile tanıyorum. Adam ve eşi. Üstelik belki 15 seneden beri .. Ama mutlaka bir kampinge bağlı kalmak zorunlulu olmalı. Böylece kampingin tuvaletini , sıcak duş imkanını kullanabilmelisiniz. Tanıdığım...
  18. cygnet

Hayal Etmekle Başlar Her Şey...

Ynt: Hayal Etmekle Başlar Her Şey... Sayın vTuncer, Hayatımda ilk çekme karavanı gördüğümde 18 yaşındadım ve Side'de bir almana ait çekme karavan benim "hayalimi süsleyen" araç olmuştu. Tam 39 yıl o hayalle yaşadıktan sonra karavan sahibi olabildim. Siz de...

19. cygnet

Pi2010 İle 2 Yılın Özeti

Ynt: Pi2010 İle 2 Yılın Özeti Pİ2010'u ilk yapıldığı sene olan 2010 dan beri kullanıyoruz.Biz belki üretimden çıkan ilk 5 Pİ2010 dan birini almış durumdayız. Çünkü daha fabrikada imalat aşamasındayken içim çok ısınmış ve orada sipariş vermiştim. pi2010 un pilot...
  20. cygnet

Uzun Tatiller İçin Nasıl Bir Çekme Karavan Almam Gerekir Marka Ve Model Ne Önerirsiniz.

Ynt: Uzun Tatiller İçin Nasıl Bir Çekme Karavan Almam Gerekir Marka Ve Model Ne Önerirsiniz. 3/4 kişilik bir karavan için tercih etmeniz gereken karavan boyu 425cm ile 525 cm arasında olmalıdır. Boyu ne olursa olsun her karavanda 1 adet 2 kişilik master(ebeveyn) yatak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri