Arama sonuçlarınız

1. cygnet

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Sayın Süleyman bey, Türkiyede geniş anlamda karavan ve karavancılık olgusu zannımca ancak son 10 yılda bugünkü kadar geniş bir platforma yayılabildi. Yine sanıyorum ki ülkemizde ki karavan/motokaravan sayısının 10 000 üzerinde...

2. cygnet

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Leventcim , geçen sene Amasra'ya giderken Düzce'den sonra ki Bartın sapağında sağda duran Karayolları istasyonuna 100 mt kala bir işçi elindeki kırmızı bayrakla bizi otoparka soktu. Arkamda Pİ2010 olduğunu göre göre. Adam...
  3. cygnet

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Pino karavan firması sanıyorum 2008 de karavan imalatına başladı. Ben de 2008 de karavan almaya karar verdiğimde bu sayfalara üye oldum ve karavan/karavancılık konusunda ki tüm teorik bilgilerimi bu sayfalarda , biraz da...

4. cygnet

Gezenbilir Sticker I.

GEZENBİLİR STİCKERlarına gerek vardır. Nereden bulabilirim ?. Ayrıca GEZENBİLİR gibi bir web sitesinin sayfalarının herhangi bir yerinde bir logosunun olmaması çok garip , değil mi?.. Web sitesine girince karşıma hiç bir logo çıkmıyor. Yoksa ben mi rastlamadım...
  5. cygnet

Vw Transporter T5 İn Kampervana Dönüşüm Hikayesi.

Ynt: Vw Transporter T5 İn Kampervana Dönüşüm Hikayesi. Gelelim kalkıştığım bu işin en son noktasını açıklamağa..Yani resmi prosedürü bitireyim. Dün TÜV-TÜRK'de randevum vardı , tadilat projesi ile gittim..Dosya tam 12 sayfadan ibaretti...TSE onaylı belge, faturalar...

6. cygnet

Ynt: Vw Transporter T5 İn Kampervana Dönüşüm Hikayesi. Sayın Olguncandan...Sorularınızı kısaca yanıtlayayım. 1- Yaz boyunca genellikle araç dışında yaşadığımız için yemeklerimizi de yedek olarak taşıdığımız bir katlanır masamız var , onu kullanıyoruz..Ancak araç içinde...

7. cygnet

Ynt: Vw Transporter T5 İn Kampervana Dönüşüm Hikayesi. Ben , youTube.com'da ki benzer T5 düzenlemelerinin herbirini belki 10 larca kez izledikten sonra arabamın da iç ölçülerine bir planlama haritası hazırladım... Ancak , işe başlayıp iş ilerlemeğe başladıkça bazı...
  8. cygnet

Ynt: Vw Transporter T5 İn Kampervana Dönüşüm Hikayesi. Altta yer alan dolapların öndeki bir çekmece şeklinde ve buzluk dolabının hemen altındadır...Kab/kacak...vs. koymak için düşündük..Derinliği 60 cm , eni 40 cm.. Onun solunda ki dolaba portapottiyi koyduk.. Dün...
  9. cygnet

Ynt: Vw Transporter T5 İn Kampervana Dönüşüm Hikayesi. LPG gaz tüpü kutusu..Çekmece şeklinde ki mutfak setinin hemen yanında LPG tüpü için bir bölüm hazırlamıştım.. Buraya koyduğu tüpe monte edilen detantör+hortum tesisatını tek ocağın girişi ile buluşturduk...LPGye...

10. cygnet

Ynt: Vw Transporter T5 İn Kampervana Dönüşüm Hikayesi. İşin başında gardrobun altında ki dolabı T5 in hırdavatlarına ayırmıştım...Daha sonra bu hırdavatlar arasında pek gerekli olmayanları üst portbagaja aldım , kalan çok seyrek de kullandıklarıma bir dolabın altında...

11. cygnet

Ynt: Vw Transporter T5 İn Kampervana Dönüşüm Hikayesi. Sürücü koltuğu arkasında üst seviyede 20 , zeminde de 25 cm olan bir boş alan bırakıp , buradan geriye doğru sırasıyla 12 volt buzluğun yer aldığı buzluk gözü , mutfak eşyalarına ait bir göz(dolap) ve onun da yanında...
  12. cygnet

Ynt: Vw Transporter T5 İn Kampervana Dönüşüm Hikayesi. Çekyatın önünde ve altında iç eni net 60 cm ve derinliği 80 cm olan çekmeceli bir dolap yapıldı...Bauhaustan aldığım bir plastik kilit mekanizması ile de çekmecenin öne kayması engellendi..Buraya eşofman...

13. cygnet

Ynt: Vw Transporter T5 İn Kampervana Dönüşüm Hikayesi. Bu fotografda çekyatağın en arkasında ki sabit bölümünün altına monte edilmiş olan mutfak setini görüyorsunuz.. Tek ocak + evyeden oluşan sistemde ocak MARİNGAZ adında bir LPG yakıyor..Çekmece şeklinde ki bu mutfak...
  14. cygnet

Ynt: Vw Transporter T5 İn Kampervana Dönüşüm Hikayesi. T5 in iç düzenleme fotograflarından bazıları. Salondaki dolaplar ve çek yatak ile çekyatak altında ki 60x80 cm ebadında ki çekmece. Çekmecenin 2 yanında bilhassa arkaya doğru boşluk bırakıldı..Bu boşluk önden en...
  15. cygnet

Ynt: Vw Transporter T5 İn Kampervana Dönüşüm Hikayesi. Melih bey benim gerçek adım YAŞAR ÖZALP.. Resim yükleme konusunda ki yardımınıza teşekkürler.. Yönlendirdiğiniz işlem basamaklarını aynen uygulamama rağmen sistem kabul etmiyor.. Sanırım resim boyutlarını ufaltmam...

16. cygnet

Güneş Enerji Paneli Üreten Yeni/ Yerli Firma..

Daha önce bu sayfalarda bazı enerji paneli üreten firma bilgilerini gördüm , ancak bu firmanın ürününü daha benimsedim gibi sanki. O nedenle burada göstermek istedim. http://www.n11.com/gunes-isigi-ile-calisan-solar-jenerator-P22091032 Oldukça geniş bir kullanım...
  17. cygnet

Minibüsü Motokaravana (kampervan) Çevirirken Dikkat..

Volkswagen Transporter minibüsümün içine kendi çizip imal ettirdiğim dolapları , kanepe ve çekyatağı yerleştirdikten sonra zamanı geldiği için TÜVTÜRK'e gittim.. Sıram geldi...Kanala girdim...Yetkili eleman arabanın sürgülü kapısını açıp içini gördüğünde " Oooo...Buna...
  18. cygnet

Ynt: Vw Transporter T5 İn Kampervana Dönüşüm Hikayesi. Bittiğinde yapılmış olacak olan mutfak sistemi budur.. Sadece uzaktan kumanda yerine elle açılp kapatılacak. https://www.youtube.com/watch?v=D6b_SAlt1HQ Bagaj arkasında ki odacığı da yaptırmak planımız içinde...

19. cygnet

2009 dan beri çekme karavanla devam eden karavancılık hayatımı/zı bir türlü yetinememe kötü huyumdan dolayı hep genişleyerek ve en sonunda tanrının bir cezası olarak nitelendirdiğim 2013/Ekiminde yaşadığımız doğal afet sonrasında karavanımızın çatısının delinmesi...
  20. cygnet

Hangi Marka Diesel Yakıt?

Ynt: Hangi Marka Diesel Yakıt? Ben sık sık uzun/kısa tatiller nedeniyle İstanbul/İzmir arasında geziye çıkıyorum. Arabam VW Transporter t5.. Yalova -Bursa arasında bazı benzin istasyonlarında mazot fiyatı İst.a göre 50-65 krş daha ucuz satılıyor. Ben genellikle bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri