Arama sonuçlarınız

1. mogzilla ceyar

Gezenbilir Amatör Denizci (adb) Ve Yelken Kursu 4. Dönem (02 Aralık 2014)

Ynt: Gezenbilir Amatör Denizci (adb) Ve Yelken Kursu 4. Dönem (02 Aralık 2014) Bu arada, zaman olarak yakınken bir ekleme yapmak istiyorum. Geçtiğimiz hafta, haftaiçi programına uymakta zorlanan katılımcılar için Cumartesi günleri 1000-1400 arası bir ek program başlatıldı. Bu Cumartesi günü...

2. mogzilla ceyar

Gezenbilir Amatör Denizci (adb) Ve Yelken Kursu 4. Dönem (02 Aralık 2014)

Sevgili arkadaşlar, Gezenbilir Amatör Denizci Belgesi (ADB) sınavlarına hazırlık için denizcilik ve yelken kursumuz 4. dönemiyle devam etmektedir. Teorik eğitimlerin içinde Seyir, Gemicilik, Denizde Güvenlik, Deniz Hukuku, Motor, Denizde Haberleşme yer almaktadır. Bu eğitimleri tamamladıktan...
  3. mogzilla ceyar

Hf/ Vhf/ Uhf

Ynt: Hf/ Vhf/ Uhf Doğrudur, standart prosedür bu şekilde işliyor. Yalnız son mevzuatta ticari maksada giren alışverişlere adedi bir kısıtlama koyuldu diye biliyorum, yanlış hatırlamıyorsam ayda iki yılda beş defa olacak şekilde. Daha önceki yıllarda birkaç defa muafiyet sınırını aşan ürünler...

4. mogzilla ceyar

Motorola El Cihazı Programlama Kablosu

Ynt: Motorola El Cihazı Programlama Kablosu Şahsen her halükarda bir tane almanı tavsiye ederim abi, zira hem elle hem bilgisayardan saniyeler içinde programlama imkanın var. Ben bir senedir UV-B5 modelini kullanıyorum, tek zayıf yanı antendi. Onu da değiştirince şimdi evin içi hariç röleye...
  5. mogzilla ceyar

Motorola El Cihazı Programlama Kablosu

Ynt: Motorola El Cihazı Programlama Kablosu Ben de diyorum niye hiç duyamıyoruz havada? Meğer imkan tesis yetersizmiş. :) Haftasonu bizimkilere bir sorayım abi, bulursam haber veririm.

6. mogzilla ceyar

Hf/ Vhf/ Uhf

Ynt: Hf/ Vhf/ Uhf Selamlar, Amatör telsizlerde ruhsat zorunluluğu kalkmasından beri bu tip sorunlar yaşanmıyor; menşei ve adedi fark etmeksizin istediğiniz cihazı bulundurabilirsiniz. Tek bağlayıcı konu tahsisli frekans ve çıkış gücü hususları, zaten bunları da amatör telsizci belgesi alma...

7. mogzilla ceyar

Gezenbilir Amatör Denizci (adb) Ve Yelken Kursu 3. Dönem (21 Ekim 2014)

Ynt: Gezenbilir Amatör Denizci (adb) Ve Yelken Kursu 3. Dönem (21 Ekim 2014) Herkese merhaba, Yarın 07.11.2014 Cumartesi günü saat 1000 itibariyle kursumuza ek program başlatılacaktır. Katılmayı düşünenleri bekleriz. Görüşmek üzere.
  8. mogzilla ceyar

2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır Beşyol metrobüs durağında indikten sonra takribi 5 dakikalık bir yürüme mesafesi var. Haritadan bakarsanız, İnönü caddesinin E5'e yakın kısmında kavşağın yanında ilk sırada KEGM Telsiz İşletme Müdürlüğü'nü görebilirsiniz.
  9. mogzilla ceyar

2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır Sınava girecek herkese şimdiden başarılar dilerim. Yarın Sefaköy'deki sınav merkezinde sabah saatlerinden itibaren hazır olacağız. Hem müstakbel amatörlerle, hem de gezenbilir üyesi radyo amatörleriyle tanışmak...

10. mogzilla ceyar

Gezenbilir Amatör Denizci (adb) Ve Yelken Kursu 3. Dönem (21 Ekim 2014)

Sevgili arkadaşlar, Gezenbilir Amatör Denizci Belgesi (ADB) sınavlarına hazırlık için denizcilik ve yelken kursumuz 3. dönemiyle devam etmektedir. Teorik eğitimlerin içinde Seyir, Gemicilik, Denizde Güvenlik, Deniz Hukuku, Motor, Denizde Haberleşme yer almaktadır. Bu eğitimleri...

11. mogzilla ceyar

Amatör Telsizcilik Hakkında Yardım.

Ynt: Amatör Telsizcilik Hakkında Yardım. Merhaba, Öncelikle sınav için başarı dileklerimi ileteyim. İnşallah bu güzel ve faydalı camiaya dahil olursunuz. Baofeng UV-B5 modelini kullanmaktayım. Kompakt ve basit bir cihaz olmakla beraber beklentiler neticesinde giriş seviyesinde bir amatör için...
  12. mogzilla ceyar

Satılık Baofeng Uv-b5 Vhf/uhf Dual Band El Telsizi

Yoğun kullanmadığım cihazı farklı bir model almak amacıyla satıyorum; ekran jelatini dahi duruyor. Üzerinde Istanbul'da bulunan UHF ve VHF frekanslar kayıtlı olup, arzu edilirse istenilen şekilde de programlayıp verebilirim. Sadece amatör lisans sahibi olanlara devredilebilir. Fiyat: 200,00 TL.

13. mogzilla ceyar

Gezenbilir Amatör Denizci (adb) Ve Yelken Kursu 2. Dönem (mayıs 2014)

Herkese merhaba, Program teyidi için ders başlangıçlarımızı bekliyorduk o yüzden bu zamana kadar bilgi veremedim. Yeni dönem kurslarımız 7 Ekim Salı günü itibariyle başlayacaktır. Derslerimiz, önceki kurslarda olduğu gibi Salı ve Perşembe günleri 1800-2100 saatleri arasında gerçekleşecektir...
  14. mogzilla ceyar

Gezenbilir Amatör Denizci (adb) Ve Yelken Kursu 1. Dönem

Herkese iyi günler, Öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakmayın, kurs programının netleşmesini bekliyordum. Geçtiğimiz Cumartesi itibariyle ilk dönemi bitirdik, yarın yapılacak son tekrar dersiyle birlikte katılımcı arkadaşlar sınava girmeye hazır olacaklar. Herkesin başarılı olacağından...
  15. mogzilla ceyar

Evet özür dilerim, yarın 1 Nisan'da toplanıyoruz. Benim iş programım nedeniyle Mayıs ayını es geçip bir sonraki kursu haziranda açmamız olası, ilerleyen haftalarda bu durum netleneşecektir. Herkese selamlar.

16. mogzilla ceyar

Merhaba, Kayıt için bir fotoğraf rica ediyoruz, derslere ait notlar haricinde bazen sözle geçen kelime ve tabirleri not etmek için de bir not defterine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunun dışında herhangi bir bilgi/belge gereksinimi yok.
  17. mogzilla ceyar

Günaydın, Programları yaptık. Hafta içi ve hafta sonu eğitimleri diye ayırmaksızın tek parçada götüreceğiz. Hafta içi ders günleri Salı ve Perşembe, saat 1830-2030 (saat konusunda +- 30 dakika sizlerden gelen taleplere göre oynayabilir) arası, hafta sonu ise Cumartesi günleri saat 1100-1400...
  18. mogzilla ceyar

Herkese iyi günler, Ülkeye bugün döndüm, bu akşam ve yarın yapacağımız programlara binaen sizleri bilgilendireceğim ve eğitimlere başlayacağız. Gelişmeler için lütfen takipte kalın.

19. mogzilla ceyar

Abi Fenerbahçe'deydi bir zaman öncesine kadar, Pendik Marintürk'e nakletmişler.
  20. mogzilla ceyar

Derslerden hafta içi olanları iş çıkışı programlarına göre ayarlayacağız. Hafta sonu bazı dersleri okul programı ile ortak yapma durumu olabildiğinden her hafta olmamak kaydıyla cumartesi öğlenleri de dersimiz olabilir. Mert abi, kuvvetle muhtemel iki kurs sonrası Mayıs'a denk gelir. O grupla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri