Arama sonuçlarınız

1. paramedik

Karia Yolu Hakkinda

Eylül ayı ilk yirmi gün izin aldım. Kapıkırı Köyü civarından Milas'a olan üç etabı kamplı olarak yürüyeceğim. Tarih ilk hafta olacak. Katılmak isteyen olursa aksu09@gmail.com a posta göndersin. Ona göre tarihi ayarlarız.

2. paramedik

Karia Yolu Hakkinda

Eylül ayında izin alacağım için Bafa Gölü'nden Milas istikametine yürüyeceğim. Katılmak isteyenleri beklerim. Kitabı boşverin arkadaşlar, harita yeter. Bölgemizin insanları ansiklopedi gibi zaten.
  3. paramedik

Dünya'nın Her Yerinden, Her Şey İçin Gps Rota Kayıtları.

Kullanıcı adım aksu09 Her rota bizzat kendimce yürünmüş olup güvenilirdir.

4. paramedik

Dalış Ve Sinüzit ???

Ynt: Dalış Ve Sinüzit ??? Sinüzitin oluşma nedeni burundaki yapısal bozukluk nedeniyle sinüs girişlerinin tıkanıp oksijensiz kalması ve oksijen sevmeyen mikropların o bölgeye yerleşmesi nedeniyledir. Öncelikle burnunuzda kayıklık, et, darlık vb gibi yapısal bozukluklar varsa onu cerrahi...
  5. paramedik

Serdar Kılıç Programlarını Takip Edenler Varmı? Bu Konu Hakkında Görüşleriniz?

Ynt: Serdar Kılıç Programlarını Takip Edenler Varmı? Bu Konu Hakkında Görüşleriniz? Öğrendiğim ilk günden beri keyifle izliyorum. Konsept olarak Doğadaki İnsan bölümleri hayatta kalmaktan çok anadolu insanı ve kültürü üzerine. Bu nedenle kendine has. Yurtdışındaki programlarla mukayese...

6. paramedik

Karia Yolu Hakkinda

Ynt: Karia Yolu Hakkinda Ben Beşparmaklar'daki bölümlerini yürüdüm. Bağarcık-Kapıkırı ve Gölyaka- Yediler Manastırı parkurlarını. birkaç gün sonra Bağarcık- Alinda arasındaki 2 parkuru yürüyeceğim. Gerek yürüyüş parkuru olarak gerekse de tarihi olarak trekkingçileri fazlasıyla tatmin edecek...

7. paramedik

Mısır' a Dalış Gezisi Düzenlesek ?

Ynt: Mısır' A Dalış Gezisi Düzenlesek ? Temmuz ayına geldik bile... Şarm dalış için uygun mudur olaylara bakarak?
  8. paramedik

Mobil Gps& Outdoor Gps Kıyaslama

Ynt: Mobil Gps& Outdoor Gps Kıyaslama ben yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. online haritaları kullanabiliyorum, premium haritalar paralı ve Türkiye için yok.
  9. paramedik

Ynt: Mobil Gps& Outdoor Gps Kıyaslama Google earthteki izleği telefona atamaıyorsunuz. webteki sitelerre yükleyip .gpx yapabilirsiniz en kolayı.

10. paramedik

Ynt: Mobil Gps& Outdoor Gps Kıyaslama Viewranger programında kaydettiğiniz izleği google earth içine direk attığınızda kml çizgileri- kml dizeleri oluştur diye bir menü geliyor. tamam dediğinizde izleği görebiliyorsunuz.

11. paramedik

Ynt: Mobil Gps& Outdoor Gps Kıyaslama Viewranger'da Map List seçeneğinden bing aerial imagery'i seçtiğinizde google earth görüntüsünü indiriyorsunuz programa. gezindikçe ve detaya indikçe cihaz hafızasına kaydediyor ve internetiniz olmasa bile görüntüleyebiliyorsunuz. Siz eğer record track...
  12. paramedik

Ynt: Mobil Gps& Outdoor Gps Kıyaslama Telefonda dikkat etmeniz gereken dahili gps modülünün olması. İphone 4S'lerde ancak internetiniz varsa gps çalışır ama benim kullandığım Nokia C5-00 gibi dahili gps modülü olan telefonlarda internet bağlantısı olmadan da gpsi kullanabilir hatta telefonu...

13. paramedik

Ynt: Mobil Gps& Outdoor Gps Kıyaslama Telefonumu gps alıcısı olarak dağcılık, trekking ve bisiklette kullandım. Hemen hemen her dağda ve yollarda telefon çekiyor. Zaten bir kez yerimi belirlediğimde telefonu uçuş moduna alıyorum ve gps uydularına bağlanmada hiçbir sorun yaşamıyorum. Bu sayede...
  14. paramedik

Doğada bulunan herkesin çok işine yarayan outdoor gpsler yaşam kurtarıcı olduğu kadar performansını izlemek, rotaları paylaşmak isteyenler için modern çağın nimetidir. Akıllı telefonlar çıkmadan önce harita desteğine sahip gps alıcılar pahalı ve farklı ülke haritalarına ulaşmak oldukça zordu...
  15. paramedik

Gezenbilir 1. Dalış Organizasyonu???

Ynt: Gezenbilir 1. Dalış Organizasyonu??? Aslında daha geç sayılmaz. Bodrum,Marmaris gibi yerlerde dalış yapabiliriz.

16. paramedik

Yeni Bir Kutu, AYDIN Tralleis

İlk kutumu saklamış bulunmaktayım. Aydın Tralleis Antik Kenti'ne yakın bir yerde. Koordinatlar; N37° 52,377' E27° 50,436' Diğer sistemde; N37° 52' 22.62" E27° 50' 26.16"
  17. paramedik

Arkadaşlar amatör su altı çekimim

Ynt: Arkadaşlar amatör su altı çekimim Zefiros gerçekten Kıbrıs'ın en güzel dalış noktalarından biri. Ulaşımı kolay ve orfozları çok dost canlısı.
  18. paramedik

Ynt: Gezenbilir 1. Dalış Organizasyonu??? Kaş iyi fikir. Ortalık sakinleşince gidilebilir.

19. paramedik

Sevgili dalıcı arkadaşlarım. GZ'de diğer konu başlığındaki üyeler ortak organizasyon yapıyorlar. Dalgıçlar olarak biz de bir etkinlik yapsak? Seviyeye göre ülkemizin iyi ve dalınması gerekn batık, mağara, resiflerine dalış yapsak iyi olmaz mı? Foruma üye dalış okulu sahipleri de bizlere bu...
  20. paramedik

Kanyon geçişi için bu Neopren elibiseyi önerirmisiniz?

Ynt: Kanyon geçişi için bu Neopren elibiseyi önerirmisiniz? Pahalı bir neoprene gerek yok. 3 mm kalınlığında uzun kol ve bacaklı olanı işini görür. Kalınlığı soğuktan, uzun olması darbelere karşı korur.Dalışta kullandığım 5 mm uzun neopreni kanyon geçişleri için kullandım. Soğuktan koruma gayet...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri