Kanyon geçişi için bu Neopren elibiseyi önerirmisiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Murat Koç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,396

Murat Koç

Çorba ülkesinde, çatalı olan adam...
Yer
Pendik/İstanbul
Arkadaşlar merhaba;
Kanyon geçişleri için malzeme almak istiyorum, lakin kararsızım ve pek fazla bilgim yok... Aşağıdaki ürünü önerirmisiniz yada sizin önerebileceğiniz bir neopren elbise varmı?
sporsp658101.jpg

Ürün açıklaması :
Aqualung Safaga Mono Erkek Dalış Elbisesi

Havale / EFT
: 268,61 TL (KDV Dahil)

5mm. Başlıksız mono
Çift jarse

Ürün linki :
[SIZE=78%]http://www.hepsiburada.com/liste/aqualung-safaga-mono-erkek-dalis-elbisesi-sp658101-106/productDetails.aspx?productId=sporsp658101&categoryId=1300018#Gorseller[/SIZE][/size]
[/color]

Etiketler

Ynt: Kanyon geçişi için bu Neopren elibiseyi önerirmisiniz?

bahadiremin' Alıntı:
hazıralmak yerine diktirmenizi öneririm. karaköyde bu işi yapan firmalar mevcut...

Diktirmek mantıklı geldi, teşekkürler @bahadıremin
Daha önce neopran elbise diktiren oldu mu? ve ortalama fiyat ne çıkar acaba... Bilgisi olan yazarsa sevinirim...

Pahalı bir neoprene gerek yok. 3 mm kalınlığında uzun kol ve bacaklı olanı işini görür. Kalınlığı soğuktan, uzun olması darbelere karşı korur.Dalışta kullandığım 5 mm uzun neopreni kanyon geçişleri için kullandım. Soğuktan koruma gayet iyiydi ama kalınlık nedeniyle hareket kısıtlığı yapıyor.

bahadiremin' Alıntı:
ben şu an kullandığım elbisemi 2006 da diktirmiştim. 3 parçaydı ve o tarihte bana 380 liraya mal olmuştu.

Özel dikim fiyatı kabartacağa benziyor... Lakin araştırmakta fayda vardır diye düşünüyorum...
Teşekkürler...

paramedik' Alıntı:
Pahalı bir neoprene gerek yok. 3 mm kalınlığında uzun kol ve bacaklı olanı işini görür. Kalınlığı soğuktan, uzun olması darbelere karşı korur.Dalışta kullandığım 5 mm uzun neopreni kanyon geçişleri için kullandım. Soğuktan koruma gayet iyiydi ama kalınlık nedeniyle hareket kısıtlığı yapıyor.

3mm benimde kafama yattı...
Teşekkürler...

DECHATLON dan 129 tl ye aldım denedim memnun kaldım.

5 mm çok kalın olur hareketleriniz kısıtlanır. 5mm yi derin dalışlar ve çok efor sarfetmeyeceğiniz durumlarda kullanın. su sıcaklığı 8-10 c lerdeyken 3 mm yeterli olur. Vücudunuza oturmasına özen gösterin. yeterli koruma sağlayacaktır.

3mm ve tek parça bir elbise iş görür. Dirsek ve dizlerinde güçlendirilmiş parçalar bulunması da elstra güvenlik sağlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR