Arama sonuçlarınız

1. suattug

3.5 V8 Defender Restorasyon Başlıyor

Yeni lastiklerimiz ve vinç tamponumuz geldi montajları yapıldı . Sırada vinç takılması ve aracın sağ-sol taraflarındaki siyah metaller ,alüminyumların çıkartılması var . Dodikler çok sırıttı . Fiber değilde plastik üretim yerli bilen varmı acaba ?

2. suattug

Hocam onu aracın eski sahibi aldı , o ve bir kaç parça ile beraber .
  3. suattug

Bugün farlar , sinyal ,fren lambaları sipariş edildi . V8 motorumuz son halini aldı . Elden geçti ve boyandı aşağıdaki gibi.

4. suattug

Ön panjur komple değişecek Arka tampon elden geçirilip kullanılacak camlardaki korumalar çok gözüme batıyor sanırım sökülecek egzos sistemi komple yenilendi bugün takıldı
  5. suattug

bENDE Evet Bende bekliyorum sizin gibi :) Amacım ilk olarak aracın yürüyenini düzeltmek. Yani şu an aracın tüm aksamı sökülerek motor , şanzuman , alt takımdaki vidasına kadar herşey kontrol ediliyor. 3.5v8 Motor , LT77 şanzuman , çift karbüratör , manifold alındı takılıyor . Poly burç kiti...

6. suattug

ilk iş olarak aracın motoru , şanzumanı çalışır videosu çekilerek komple söküldü ve satılmak üzere kenara koyuldu . 3.9 V8 motor arayışlarımız başladı . 15-20 günlük bir süreç sonunda 3.9 V8 motorun ilk alım aşamasında ki fiyatları ve yeterli sayıda seçenek olmamasından dolayı bu karardan...
  7. suattug

Aracın üzerindekileri sökünce nasıl bir ağırlık ise , araç rahatladı ve yükseldi:)
  8. suattug

Değerli Gezenbilir üyesi arkadaşlarım hepinize merhabalar. Baktım ki bayağıdır restorasyon konusu açılmamış ben yeni toplamaya başladığımız defender ile ilgili paylaşımlarda bulunmak istedim. Aşağıda resimlerini de paylaşacağım araç 2.5 benzinli . Aracı aldığımız arkadaş avcılık ile uğraştığı...

9. suattug

2005 Disco 3 El Freni Motoru

400 usd li fiyatlar hep 2.el çıktı 680usd li fiyatlara da bahsettiğiniz gibi vergi gümrük vs binme olayından dolayı 3900 tl ye Antalya da buldum orjinal ve sıfır oradan aldım arkadaşlar. Bilgiler için teşekkürler. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. suattug

Evet 400 usd ye alamadım . 650 usd civarında fiyatlar . Vergiden yırtma şansı yok mu
  11. suattug

Bu arada 200ero olarak bahsettiğim tamirmiş , 400USD ye bulabildim .

12. suattug

Arkadaşlar merhaba . 2005 Disco 3 için LR019223 kodlu el freni motoru ve takımı ihtiyacım var . Burada 5000Tl yurtdışında 200euro . YurtDışından bir şekilde getirteceğim ama elinde fazla olan kullanmamış bir arkadaşımız varsa değerlendirelim . İlginizi rica ederim
  13. suattug

Bir Karavan Doğuyor.

Elinize saglik çok güzel olmuş ıyi gezmeler. Küçük bir tavsiye; panellerin üzerine bırakın basmayı eliniz ile bile bastırmayın hiç görmediğiniz iç tabakalarda micro çatlaklar oluşacak 1-2 sene içinde değişmeleri gerekecek.
  14. suattug

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

Merhaba arkadaşlar. 93 ZJ2 , 2000 WJ ve 2006 KJ cherokee deneyimlerinden sonra P38 ı denemek istiyorum . 3 aracimdan da cok memnundum hep model yukselttim fakat bu aracı ısrarla d3nemek istiyorum. Her araç alımında baktim ama gördüğüm P38 lerin hali beni cherokee ye yönlendirdi. Kondisyonu...

15. suattug

Çekme Karavan Aranıyor(resimdeki Benzeri)

Merhaba pino karavan satıldımı yoksa halen duruyormu bilgi vermenizi rica ederim.
  16. suattug

Adana' Da Tavsiye Edebileceğiniz Jeep Ustası

Gerek kalmadı halledildi sorun ama konuyu silemedim..
  17. suattug

Adana' Da Tavsiye Edebileceğiniz Jeep Ustası

Arkadaşlar merhaba . KJ 2.8CRD bakıyorum Adana daki bir araç için fakat Jeep ten iyi anlayan bir ustaya ihtiyacım var . Arkadaşım götürüp aracı gösterecek . Yetkili servis olmasına gerek yok , tavsiye edebileceğiniz iyi bir usta var ise isim ve telefon rica edeceğim. Saygılar iyi günler.

18. suattug

Satılık Discovery 2 Td5-es 2003

Merhaba arac satıldımi acaba? SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. suattug

Selamlar...3.7 Cherokee Ile Aranızdayım

Hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın. Lastik ölçüsü ve yükseltme kiti ölçüleri neler acaba. Bir de sürtme vs varmı lastik tampon arası? SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri