Arama sonuçlarınız

1. suattug

Zj 5.2 Güncel Motor Rektefiye Fiyatı

Ynt: Zj 5.2 Güncel Motor Rektefiye Fiyatı Motor iyi paraymış . Max. 5 e çözülür diye düşünmüştüm..

2. suattug

Ynt: Zj 5.2 Güncel Motor Rektefiye Fiyatı Güncel
  3. suattug

Ynt: Zj 5.2 Güncel Motor Rektefiye Fiyatı Arkadaşlar hiç yeni Rektefiye ye giren yokmu?

4. suattug

Land Rover Defender Güncel Fiyatı

Ynt: Land Rover Defender Güncel Fiyatı Fiyat bilgisi için Güncel.
  5. suattug

Arkadaslar iyi akşamlar. % 60 kapasitede çalışan ve yağ yakan 5.2 nin motor yapımı kaça mal olur güncel fiyat bilgisi olsn var ise söylemesini rica ederim .Ayrica ön diferansiyelde de ötme var en kötü kaça patlar sizce Yardımınızı rica ederim.

6. suattug

Ynt: Land Rover Defender Güncel Fiyatı Teşekkür ederim Reha Bey bilgiler için. Bütçemi zorlayarak bunu yapacağım şu an için. 15.000 tl ye 2-3 araba baktım gerçekten hurda idi.

7. suattug

Ynt: Land Rover Defender Güncel Fiyatı Bu arada fiyat konusundaki yorumunuz nedir?
  8. suattug

Ynt: Land Rover Defender Güncel Fiyatı Teşekkür ederim . 3.5 v8 110 olabilir. Defender ı hiç bilmiyorum ama bir yerden başlayacağız desteklerinizle. Ruhsatta 3500 yaziyor ama maliyede yanlışlıkla 1.6 yazıyor 46tl vergisi var. Bende bu yanlışlığa ses çıkartmadım demişti.
  9. suattug

Ynt: Land Rover Defender Güncel Fiyatı Ben iyi bilmiyorum ama evet benzinli araca turbo taktığını ve arazide destek olarakta faydalı olduğunu söyledi. Göğüste direksiyon solunda da yuvarlak bir ilave gösterge takılı.

10. suattug

Ynt: Land Rover Defender Güncel Fiyatı 20 düz.

11. suattug

Ynt: Land Rover Defender Güncel Fiyatı Çok donanımli onu satmıyor :))
  12. suattug

Arkadaşlar abiler iyi akşamlar. 91 Düz Benzin ve Lpg li motor bir kez yapılmış döşeme vs çok güzel , zamanında Mit ten çıkma , turbolu , şanzuman diferansiyel 4 çekeri iyice elden geçmiş çamur lastikleri takılı , şnorkeli takılı bir araç var arkadaşta . Arkadaşımızda sağlam offroad cudur ve...

13. suattug

93 Zj Aksesuar Ve Tuv Muayene Karmaşası

Ynt: 93 Zj Aksesuar Ve Tuv Muayene Karmaşası Haklısınız adam niye düşünsün ki o kazandığı paraya bakar..
  14. suattug

Ynt: 93 Zj Aksesuar Ve Tuv Muayene Karmaşası Çelik tampon vs. Yi yaptirdigimiz yer bu detaylari biliyordur sanırım degil mi ? Uyaracaklarını düşünüyorum inşallah.
  15. suattug

Ynt: 93 Zj Aksesuar Ve Tuv Muayene Karmaşası Aslında 2016 ya kadar vize var zaten . Herşeyi yaptir 2016 da işlet :)

16. suattug

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba . Ankara dan Suat. Yaş 40 . Senelerdir merakım olan offroad için yeni girişimde bulunuyorum ve bu siteyi buldum. Seviyeli ve düzgün sohbetler için tekrar merhaba.
  17. suattug

Ynt: 93 Zj Aksesuar Ve Tuv Muayene Karmaşası Ruhsata işletmek içinde muayeneye girilip yazı ile emniyete gidip işletmek gerekiyor sanırım değil mi?
  18. suattug

Arkadaslar iyi akşamlar. Adım Suat , yaşım 40. Bir süredir üye olmadan forumları takip ederken faydalı ve seviyeli bir site olduğuna kanaat getirerek üye oldum. Hafta içi 93 Zj sahibi oluyorum. 2.aracım olacak haftasonu kullanimlari ve dağ gezileri için kullanacağım. Ağır offroad şimdilik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri