Land Rover Defender Güncel Fiyatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suattug Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,273

suattug

Kamp I
Yer
ANKARA
Arkadaşlar abiler iyi akşamlar. 91 Düz Benzin ve Lpg li motor bir kez yapılmış döşeme vs çok güzel , zamanında Mit ten çıkma , turbolu , şanzuman diferansiyel 4 çekeri iyice elden geçmiş çamur lastikleri takılı , şnorkeli takılı bir araç var arkadaşta . Arkadaşımızda sağlam offroad cudur ve aracıba çok iyi bakar . Bir de ZJ 5.9 u var . Ilk defa baktığım bir defender hosuma gitti açıkçası.Sizce bu temizlikte olduğuna inandığım aracı kaça almalıyım.Resim malesef yok onun için uzun uzun anlattım kusura bakmayın.

Etiketler
defender

Ynt: Land Rover Defender Güncel Fiyatı

Ben iyi bilmiyorum ama evet benzinli araca turbo taktığını ve arazide destek olarakta faydalı olduğunu söyledi. Göğüste direksiyon solunda da yuvarlak bir ilave gösterge takılı.

Reha bey
Öncelikle umarım iyisinizdir.
Araç eğer 3,5 v8 ise 110 / 130 kasa. Sanırım suat bey turbo ibaresını yanlışlıkla kullanmış olabilir. Tabi benzinli araba turbo olmaz diye bir şey de olmayacağına göre . Turbo sonradan ilave edilmişde olabilir, bu da ayrı bir durum,
Sonuçta suat b yin bu aracın resimlerini --aracın kendisini ve özellıkle motor kısımını -- ilave ederse bu sitede özellikle defender kullanan arkadaşların engin bilgisinden faydalanabilir diye düşünüyorum.

İyi akşamlar

Teşekkür ederim . 3.5 v8 110 olabilir. Defender ı hiç bilmiyorum ama bir yerden başlayacağız desteklerinizle. Ruhsatta 3500 yaziyor ama maliyede yanlışlıkla 1.6 yazıyor 46tl vergisi var. Bende bu yanlışlığa ses çıkartmadım demişti.

Selamlar
iyiyin, çok sağolun.. Açıkcası düz benzin turbo görmemiştim ama ilave bir gösterge olduğuna göre, neden olmasın ama sonradan eklendiği kesin tabii ki.

Fiyat konusunda da, açıkcası fiyat piyasa ile çok farklı değil gibi geldi ama açıkcası yine de kendimi yorum yapmaya çok yetkin hissetmiyorum açıkcası. kararınız ne olursa olsun, hayırlı olmasını dilerim, reha

Teşekkür ederim Reha Bey bilgiler için. Bütçemi zorlayarak bunu yapacağım şu an için. 15.000 tl ye 2-3 araba baktım gerçekten hurda idi.

bana yuksek geldi benzinli ve 91 model icin rakam piyasaya soyle bir bakin daha asagi rakamlarda bulabilirsiniz ve mutlaka kullanmanizi oneririm ozellikle yokus cikin 2.5 benzinli defender ile

2.5 benzinli düz Defender ı kullandım. Akıllara zarar. .Araç gördüğüm en temiz i idi ama sanırım ben defender kullanamayacağım. Gerçi dizel ve hidrolik direksiyonlu da kullanıp ona göre karar vermek lazım.

merhaba oncelikli oalrak 300 tdi yada sonrasinda puma motor lu olanlari deneyiniz yine yokusta :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR