Arama sonuçlarınız

1. altunsu53

yeni bir L200! off road cular buraya...

Ynt: yeni bir L200! off road cular buraya... Bir şeyin altını çizmekte fayda olduğunu zannediyorum.Eğer aracınızın resımlerde olduğu gibi benzerlerınden farklı ve ılgi çekıcı ve standartlarının yapamadıklarını yapmasını ıstıyorsanız bazı şeyleri göze almişsınız demektir.yakıttan,suspansıyön dan...

2. altunsu53

Bir L200 modifiyeside benden olusun....

Ynt: Bir L200 modifiyeside benden olusun.... zj den l200 geçiş yapan benım gibi biri daha bulunca ve yazdıklarınıda okuyunca gayet keyıf aldım.Araç gayet güzel olmuş ama ufak bir öz eleştırı jant seçımını daha farklı yapabılseydınız dahada guzel olabılırdı tabıkı bu benım fıkrım zevkler ve...
  3. altunsu53

L200'de 15x10 Jant ve uygun lastik ebatlari nelerdir?

Ynt: L200'de 15x10 Jant ve uygun lastik ebatlari nelerdir? 15 jant 10 ınç kullanma sansınız yok fren kalıbrelerıne surtuyor.8 ınç jantta sorun olmuyor galıba 8 ınç taktıktan sonra 15 takmanın bı espırısı oldugunu zannetmıyorum.siz en iyisi en doğru bılgıyı ist ilfer oto dan alabılırsınız.bu...

4. altunsu53

..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im

Ynt: ..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im hayırlı olsun guzel gunlerde kullanmanız dılegıyle
  5. altunsu53

Tampon Vinç dodik

Ynt: Tampon Vinç dodik aynsını hatta dahada iyisini yapabılecek birini size tavsiye edebılırım size sadece 75 km uzaklıkta rizede çayçelik halil usta size her konuda yardımcı olur

6. altunsu53

2012 Jeep Rubicon Sahara

Ynt: 2012 Jeep Rubicon Sahara ne yazayımkı yazacak bir şey yokkı her şey ortada maşallah kırkbin kere maşallahh

7. altunsu53

Jeep Grand Cherokee 5,9 Limited (zj)

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5,9 Limited (zj) bende sizin gibi diyorum ama gunumuz sartlarında kaç kışı bunu yapabılır veya bız de yapabılırmıyız taşıma suyla ne kadar değirmen döner. taşi taşi nereye kadar bezer verırız hurdaya ama kanun çalişmaları yapılıyormuş eskı model motoru buyuk...
  8. altunsu53

Jeep Grand Cherokee 5,9 Limited (zj)

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5,9 Limited (zj) guzel bır çalişma olacaği kesin ama ufak bir sorun var kafamda bu araçların vergılerının artması gıbı bı olay söz konusuyken bu araçlara bu kadar masraf etmek ne kadar doğru yaklasık ıkı yıl ıcınde bu araçların yarı bedelı gıbı rakamın vergı verılmesı...
  9. altunsu53

Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

geçmiş olsun buyuk kaza atlatmışsınız sukur bişey olmamiş

10. altunsu53

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY Gun gelır ındırelım derken bakmıssınızkı olmus 6-7 lıra zaten fazla ugrasmaya gerek yok çalişması yapılıyormuş eskı ve motoru buyuk araçların vergılerı artacakmiş zaten bınemıcez mevcut olanları bır sabah uyanacaz kanun çıkmış bızım araçlarda...

11. altunsu53

Grand Cherokee ZJ 4" helezon yayı takım

Ynt: Grand Cherokee ZJ 4" helezon yayı takım takip
  12. altunsu53

32x11.50 r15 cooper stt

Ynt: 32x11.50 r15 cooper stt ilan guncelmi

13. altunsu53

Gezenbilir, RizOff, ArdOff ve TrOff Gezisi (4 Aralık 2011)

BU pazar 14:30 da trt belgesel ekranındayız kacırmayın
  14. altunsu53

LR Discovery 1995 V8 yenilemesi

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi takip
  15. altunsu53

SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR

Ynt: SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR Biz Türk halkının bu yönunu seviyorum her zaman bi çözüm üretiriz ;)

16. altunsu53

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu İçerisinde bulunduğumuz halde Sabirsizlikla gelecek 3.bölümü bekliyoruz..
  17. altunsu53

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu TROFF--RİZOFF--ARDOFF offroad kulupleri olarak bu programların çekımlerınde bulunup bir nebze katkımız olduğu için bizde çok mutluyuz ve sabırsızlıkla beklediğimiz yayının başlamasını sabirsizlikla bekliyoruz.Bu kadar özverili çalişan tüm...
  18. altunsu53

Xl-7 ime Çarptılar :(

Ynt: Xl-7 ime Çarptılar :( geçmiş olsun

19. altunsu53

jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi?

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? Verilebılecek en guzel cevap :)
  20. altunsu53

GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ?

Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? karelerın hepsı bırıbırınden guzel amca memet amca bi harika ya

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri