Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat çelik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,672
yürüyerek ana yola yarım saat...
telefonun çekmesi için sağlam bir tırmanıcı olup tepeye tırmanmanın gerektiği...
30 metrelik bir yar ve devasa kayalıklar...
çok uğraştım arkadaşları yormayayım diye ama en sonunda vazgeçip iletişime geçtim...
eğer bu kahramanlar olmasaydı ancak bir yük helikopterinin çıkartabileceği bir yere düştüm...
ne çekici ne traktör ne de başka bir araç...
ancak kendi ve sahibine göre kişneyen at misali güçlü araçların yapabileceği bir kurtarma operasyonuydu...
başardılar...
seviyorum sizleri... sağolun kardeşlerim...

100420123111.jpg

Etiketler

İşteydim... Şimdi öğrendim kazayı, çok geçmiş olsun...
Haberim olsaydı tüm koşullarımı zorlar bende gelirdim yardıma. Ama vinç yok, şişkoyum, kendime faydam yok, size ne faydam olurdu bilmem...

...Ama Gelirdim...
İyi günde, kakara makara tukara da arkadaş çok... Önemli olan zor günleri paylaşabilmek...

Konuları hep sırayla okurdum, Metin abinin mesajını görünce hızla atladım.
Bi şey olmamasına çok sevindim.
Fotoğrafı gördümde... Bence verilmiş sadakanız varmış... Umarım maddi olarakta zora sokmaz... Olsun cana gelmesinde, mala gelsin...

Geçmiş olsun...

Yardıma giden arkadaşları abileri canı gönülden tebrik ederim...

doctorextrem' Alıntı:
merhaba.sizlerle birlikte ofroad etkinliklerine kaılmak isterim ama bi arazi aracım yok.doktorum ankaraya yeni geldim
:smiley: :smiley: :smiley:
doctorextrem.jpg

Merhaba Hocam;
Siteye ilk mesajınızı bu konuya atmışsınız, ne güzel... :D
Nickinizde çok güzel... :D
(Aramızda Doktor görmek beni ayrıca sevindirdi, Hekim çocuğuyum. Saygılar...)
Ankara'ya da, Bu Platforma da, Aramıza da Hoşgeldiniz! :smiley:

İki gündür çok yoğun, yorgun ve ağrılıydım.
Ayrıca, zaten, maalesef ben yıllardır görsel paylaşımımı geç yaparım.
Titizim...
Elimdekileri tek tek incelemeden, kareye istemeden giren faüllü, birisini utandıracak bi durum varmı diye dikkatlice kontrol ederim. Çirkin bulduğum yerleri kırpar biçer boyarım, videolara azcık montaj yaparım, görselleri sıralarım v.s. v.s.
Öyle huyum değil lap diye koymak buraya, olmuyor, beceremiyorum kolayına kaçmayı...
Hamdi abi en geç iki günde herkesten bekliyoruz demişti ama ancak oldu işte...
İki gündür işten eve 1e doğru geliyorum, dinlen v.s. sonra bunlarla uğraşıyorum. Toparlayabildim biraz, çok bişey yok ama idareci olcaz artık :smiley:
Yaklaşık 60 öğe var...
...Bakalım işim bitince saat 5mi olur 6mı... :-\ :-\ :-\
;D ;D ;D Çok çok keyifli ama bunlarla uğraşmak ;D ;D ;D

WW Murat Usta'nın geziye ön ayak olması ve Serkan'ın fidan dikme fikrini ortaya koymasıyla çok çok keyifli bi Pazar geçirdik...

Planlayanlara, katılanlara, emeği geçenlere, yüzünde gülücükle hoş sohbetini esirgemeyenlere, dolmalara molmalara :smiley: , fidan dikenlere, görsel çekerek buraya paylaşanlara... HerkeŞe :smiley: ...
...TeŞeKkÜrLeR...

Vatandan uzakta olduğu için yıllardır ayrı kaldığım kızkardeşim Neslihan'da bizimle birlikteydi.
Neslişimle yıllardır böyle güzel bi gün geçirmemiştik. O da bende çok mutluyuz.
Kardeşimi de kahkahayla kucaklayarak sıcacık sohbetinizi esirgemediğiniz için HerkeŞe...
...TeŞeKkÜrLer...

Farklı 4x4 tadı alması için etap içlerinde Neslişimi araçlarına misafir eden Serkan ile Metin abiye ve eşlerine...
Ayrıca ...TeŞeKkÜrLer...

Ekleyeceğim görselleri şipişakladığı için ve bu güzel günde bana eşlik ettiği için Neslişime... TeŞeKkÜrLer...

ve

Bize Kocaman Kocaman Kollarını Açan Doğa'ya...
...TeŞeKkÜrLeR...

09042012Sava1.jpg

Şincik :smiley: Ben bu fotoyu niye ekledim?
Savaş kardeşimizin bize yaptığı fedakarlığı cümlealem kanıtlı kunutlu bilsin diye!

Bu foto; Savaş'ın kullanmadığı yandaki kuru alandan biz geçerken çekildi...

Savaş bizlerin önündeydi, yardıra yardıra gidip bize öncülük edecekti...

Burası çok kötüydü ;) Bütün öncü sorumluluğuyla bizlerin emniyetini düşündü Savaş'cım...
Ve
Çamura X5' ini saplayıp orayı kapadı. Bizim o lanet yere girmemizi engelleyerek başımıza gelecek felaketleri önledi...

Sağolasın Savaş, ilk katıldığın etkinlikte hepimizin emniyeti için kendini feda edip tarihe adını X5'le yazdırdın... ;D

;D ...TeŞeKkÜrLeR... ;D

( ;D pardon kardiş ;D )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR