doctorextrem
Yeni Üye
merhaba.sizlerle birlikte ofroad etkinliklerine kaılmak isterim ama bi arazi aracım yok.doktorum ankaraya yeni geldim
savaş kardeşim ahanda bu mesajı yazmayacaktın.outlaw06' Alıntı:Sn cömert ;X5 zannedilenden çok daha iyi performans sergiledi ve gidilecek en son noktaya kadar gittik ve hep beraber döndük.Sadece 1 kere çekilmek zorunda kaldım ama TEK SUÇLU BENİM!Sağda rahat yol varken ve hemen herkes ordan geçerken ben soldan çamura bodoslama girdim ve DEV D.MAX (teşekkür ederim) tüm heybeti ile çekip çıkardı X5i)) Ammaaaaaa çekilmeyen zaten 3-4 araç kaldı
)) Liste aşağıdadır
))
1) cj 5 çekildi
2) 2 adet xj 2 kere , 1 xj de 1 kere çekildi
3) kırmızı jep imiz çekildi
4)dodge jep imiz 2 kere çekildi
hatırladıklarım bunlarx5 (benim hatamdan ) 1 kere çekilmiş çokmu
![]()
hoş geldiniz.doctorextrem' Alıntı:merhaba.sizlerle birlikte ofroad etkinliklerine kaılmak isterim ama bi arazi aracım yok.doktorum ankaraya yeni geldim
Hamdi abi arada kaynar sandım nasıl yakaladınHmdTkmn' Alıntı:savaş kardeşim ahanda bu mesajı yazmayacaktın.![]()
yenisin üzmeyelim diye çekmedik seni dere içine çamura,çorağa.
ilk etkinlikte peşimizden kaçmak yok.ona göre![]()
bir araç 177 kere nasıl çekilir dersi var ;D
o saydığın araçlar derede kurbağa oldular,uslu durmadılar![]()
ayrıca videolarıda çekenler atsada izlesek.
Geçmiş olsun:Allah cümlemizi kazadan beladan korusun.İnşallah sıkıntı büyük değildir.TEKNIKISLEM' Alıntı:YARDIM TALEBI !!
bu etkinliğe birlikte gittiğimiz arkadaşlardan birinin (ferhard) GÜVENÇ tarafında aracı devrilmiş, özellikle vinçli aracı olan ve şu anda durumu müsait olan arkadaşlardan yardımcı olmak isteyen olursa
0 541 719 1565 no telefondan Serkan ÖZKAN ile irtibat kurup destek verebilir.
serkandan aldığım telefonla apar topar yola çıktım.tam güvenç göletinde onlara yetişdim.TEKNIKISLEM' Alıntı:BİLGİLENDİRME
saat 17.45 itibarı ile araç çıkarıldı, Serkan, Sinan ve Haydar gereğini yapmışlar.
Her hangi bir sorun yok, ilgilenen, arayan arkadaşlara teşekkürler.