Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat çelik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,712

Etiketler

outlaw06' Alıntı:
Sn cömert ;X5 zannedilenden çok daha iyi performans sergiledi ve gidilecek en son noktaya kadar gittik ve hep beraber döndük.Sadece 1 kere çekilmek zorunda kaldım ama TEK SUÇLU BENİM!Sağda rahat yol varken ve hemen herkes ordan geçerken ben soldan çamura bodoslama girdim ve DEV D.MAX (teşekkür ederim) tüm heybeti ile çekip çıkardı X5i:smiley:)) Ammaaaaaa çekilmeyen zaten 3-4 araç kaldı:smiley:)) Liste aşağıdadır:smiley:))
1) cj 5 çekildi
2) 2 adet xj 2 kere , 1 xj de 1 kere çekildi
3) kırmızı jep imiz çekildi
4)dodge jep imiz 2 kere çekildi:smiley:
hatırladıklarım bunlar:smiley: x5 (benim hatamdan ) 1 kere çekilmiş çokmu:smiley:
savaş kardeşim ahanda bu mesajı yazmayacaktın. :smiley:
yenisin üzmeyelim diye çekmedik seni dere içine çamura,çorağa.
ilk etkinlikte peşimizden kaçmak yok.ona göre :D
bir araç 177 kere nasıl çekilir dersi var ;D
o saydığın araçlar derede kurbağa oldular,uslu durmadılar :smiley:
ayrıca videolarıda çekenler atsada izlesek.

doctorextrem' Alıntı:
merhaba.sizlerle birlikte ofroad etkinliklerine kaılmak isterim ama bi arazi aracım yok.doktorum ankaraya yeni geldim
hoş geldiniz.
genel turlar düzenlediğimizde illaki araç olmasına gerek yok.birimizin aracına misafir olabilirsiniz çağrısını herzaman yaparız.
buradan gerek gezi haberlerini,gerek muhabbetimize katılabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67151.40
her ekibe bir doktor lazım. ;)
yolda konuştuğum sizmiydiniz.

YARDIM TALEBI !!

bu etkinliğe birlikte gittiğimiz arkadaşlardan birinin (ferhard) GÜVENÇ tarafında aracı yoldan çıkmış, özellikle vinçli aracı olan ve şu anda durumu müsait olan arkadaşlardan yardımcı olmak isteyen olursa 0 541 719 1565 no telefondan Serkan ÖZKAN ile irtibat kurup destek verebilir.

HmdTkmn' Alıntı:
savaş kardeşim ahanda bu mesajı yazmayacaktın. :smiley:
yenisin üzmeyelim diye çekmedik seni dere içine çamura,çorağa.
ilk etkinlikte peşimizden kaçmak yok.ona göre :D
bir araç 177 kere nasıl çekilir dersi var ;D
o saydığın araçlar derede kurbağa oldular,uslu durmadılar :smiley:
ayrıca videolarıda çekenler atsada izlesek.
Hamdi abi arada kaynar sandım nasıl yakaladın:smiley:))))))))))) Vallahi öyle.Derede de, o akarsu dada kurbağadan beter girip girip çıktınız.Helal

TEKNIKISLEM' Alıntı:
YARDIM TALEBI !!

bu etkinliğe birlikte gittiğimiz arkadaşlardan birinin (ferhard) GÜVENÇ tarafında aracı devrilmiş, özellikle vinçli aracı olan ve şu anda durumu müsait olan arkadaşlardan yardımcı olmak isteyen olursa
0 541 719 1565 no telefondan Serkan ÖZKAN ile irtibat kurup destek verebilir.
Geçmiş olsun:Allah cümlemizi kazadan beladan korusun.İnşallah sıkıntı büyük değildir.

BİLGİLENDİRME

saat 17.45 itibarı ile araç çıkarıldı, Serkan, Sinan, Haydar, Hamdi ve Usta gereğini yapmışlar.
:smiley:
Her hangi bir sorun yok, ilgilenen, arayan arkadaşlara teşekkürler.

önemli bir durum yok arkadaşlar. Hamdi, Haydar, Sinan, Mehmet Abi ve ben aracı kurtardık.

Tekrar hatırlatmak isterim: TEK ARAÇ LÜTFEN ÇIKMAYIN!

TEKNIKISLEM' Alıntı:
BİLGİLENDİRME

saat 17.45 itibarı ile araç çıkarıldı, Serkan, Sinan ve Haydar gereğini yapmışlar.
Her hangi bir sorun yok, ilgilenen, arayan arkadaşlara teşekkürler.
serkandan aldığım telefonla apar topar yola çıktım.tam güvenç göletinde onlara yetişdim.
arkadaşımız daha önce deneyip geri döndüğümüz yola girmiş.bakmışki geçilmiyor geri,geri gideyim derken bu seferde ön teker aşağı düşmüş.yağış olmasından yol tam bir kaygan sakız gibiydi.haliyle araç kontrolden çıkmış burnunun dikine kaymaya başlamış.koca kayaların üstünden atlaya,zıplaya yaklaşık 30 metre aşağı inmiş.kendisinde ve araçta hasar yokdu.şükürki yanlamasına gelmemiş.durum daha vahim olurdu.
taşları var gücümüzle temizleyip vinçleyerek hiçbir sorun olmadan çıkarttık.
bundan çıkartmamız gereken ders yanlız gitmemek,dara düştüğümüzde zorlamamak.zira arkadaşımız önü düşürdüğünde çıkarayım derken kontrolden çıkmış araç.
günün güzelliği ise bir telefonla bir araya gelen ve yardım gereklimi diye gelen telefonlar.
gurur duydum doğrusu.heleki mehmet ustama gerek yok desekde yinede olay mahalline gelmesi.
geziye tek çıkan ve zor durumda kalan ferhat arkadaşımızada kesilen ceza ilk etkinlikte yarım kuzu ve bir tepsi BAKLAVAAA... ;D ;D

cok gecmis olsun, hizir gibi yetisen arkadaslardan da Allah razi olsun. imece guzel sey. ilk gezide boyle cezalar kesilecekse o geziyi kacirmamak lazim..
yeniden herkese cok gecmis olsun.

BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN :eek: :eek: FERHAT :eek: :eek: ALLAHA.ŞÜKÜR SENDE BİRŞEY YOK .araçta iyi durumda ben gelene kadar arkadaşlar gerekeniyapıp kurtarmışlar hepsine ayrı ayrı teşekür ederim sağolun ::smiley: kulagına kupenin en kıralı olduğuna şuphem kalmadı ;D ;D ;D fazladı sıkıştırmayalım ;D ;D ferhatı ;D .... :-* tekrar geçmiş olsun :-*

Geçmiş Olsun Ferhat bey;

Bende elmadağın arkalarında yeni rotalar keşfettim bugun. Akçaali den Elmadağ ı aşarak kestirme filan yapayım dedim. Ama yanlızgeçilmez, Tam Konvoy işi olmuş yol.

Bilseydim tek gezeceğini ferhat ın çağırırdım iki araç yapmış olurduk. Kaygan camur da çok güzel oluyor oynaması, Yanlaması vs vs.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR