Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat çelik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,821
tiskeli' Alıntı:
alp bunun lastikleride benim d max tan güccük deme

;) senin moturun - :smiley: pardon makinen :smiley: - Cidden daha heybetli... :smiley:
Her gördüğün fotoya inanma. Bazı fotoğraflara inanılmaz ;)

Bak benim Ilıca' da battığım fotoğraf konuyor arada bir. Yabancı sitelerde de dolanıyor foto ::smiley:

Battım mı Ilıca'da? Hayır... Kimse gördü mü olayı? Hayır...
Başkaları inanıyor mu? Hayır... Niye? Görmediler ki... :smiley: :D ;D
(Kimse göremezdi çünki orda kimse yoktu. Biliyorum çünkü o fotoğraf çekildiğinde ben ordaydım. Ilıca'da değildim ki zaten, nasıl batayım? Orda olmadığımı, bu gözümle gördüm ;D ;D ;D )

Senin makine daha heybetli, gözümün gördüğünü söylüyorum ;D

Etiketler
Serko' Alıntı:
kasadaki köpek de iyi eğleniyor :smiley:

Yav benim içim buruldu... Yanlış anlamayın turbo dizel 6x6 kırkayak Land Rover'ı kıskandığım için değil ;D Köpeğe buruldu içim, bi o yana bi bu yana ;D

HmdTkmn' Alıntı:
lakin 6 çekerde olsa çamurda kalabiliyormuş ....

Çok doğru. Her araç batabilirde kalabilirde.

Off Road'da en önemli olan "Çevredeki Kameralar" dır ;) Mazallah bi çekerler foto şipşak -yok çamur içinde batık halde felan- sonra ayıkla pirincin taşını ;D ;D ;D
Aslında öyle bi fotonun çekilmediğine insanoğlunu inandırmak için sonraki yıllar her bi fırsatta HatırlatMayıcI mesajlar yazman gerekirki... İnce konudur... Sonunda madara bile olunabilir ;D ;D ;D

murat çelik' Alıntı:
hadü bakam dökülelim ne var ne yokk :D :D

Oy............... :eek: :eek: :eek:

yav.... pardon... Serkan' la konuşmuştuk halbussim... :smiley: yeni konu açılmayacağını biliyordum...
Unutmussum.... sırayla mesajlara cevap yazayarak burayı tamamlayacaktım... Sonra şeyi bulup şey ettirecektim... Şinci hatırladım buradan devam edilecekti... Yazdıklarımda silinmiyor. Noktalı mesajda uymaz, yukardaki gereksizler felan işte, karışıklık yaptım... pardon...
:eek: :p :-[ :eek: :p :-[

Serko' Alıntı:
Günün fotoğrafı :smiley:
P1120502_r.jpg

Bana Bu Yüzyılın Fotoğrafıdır Dense,
Her Resmi Dairenin, Her İşletmenin, Her Bi Yerin Duvarına Asılacaktır, Kanundur Dense,

Bırakın Abartılıyor Diye Düşünmeyi, Şaşırmam bile... Aksine Alkış Tutarım Alkış...

Helal Olsun be, Dünyalar Helal Olsun...
Fidanları Taşıyan Kuzuya da, Babasına da, Anasına da, Fotoyu Çekenede Helal Olsun...
(Anasınıda, Babasınıda, Fotoyu Çekenede ŞeRReFFiZiM ŞeRReFFiZiM Bi Gram Yağ Çekiyorsam.Tüm Samimiyetimledir...)

Alkış ki Ne Alkış, Bir Tufandır -Kopuyor......

"caNNım kuzuların kuzusu lunapark için özür dilerim, senin bir damla gözyaşına kurban olurum. Söz gidicez abicim, abi sözü"

Listeye adımı yazdığım 2 günden beri;acaba nasıl olacak, gelecek insanlar nasıldır, ortam durumu nedir , içip kafayı dağıtanlarlamı uğraşılıyor, patavatsız insanlarlamı sohbet edilmeye çalışılıyor vb vb vb, vs vs vs sorularla gidip gitmemek arasında ama 3 yıldır hayalim olan böyle bir geziye gitme ve bir deneyeyim bakalım ne çıkacak kararsızlığı ile gittiğim fidan dikme ve bahara merhaba gezisi ;KALABALIK KATILIMA RAĞMEN (sanırım 18 araç), İLK DEFA KATILAN 4 GURUBA RAĞMEN, HER BÖLGE VE KÜLTÜRDEN İNSAN OLMASINA RAĞMEN VS. beklentimin çok üzerinde çıktı.Buraya 6 gün önce yazdığım bir sitem ve ;BU NASIL BAŞKENT, KÜÇÜCÜK ŞEHİRLERDE HER HAFTA ETKİNLİK VER ANKARADAN SES YOK yazıma cevap verip ''hemen bir gezi düzenliyoruz'' diyerek ertesi gün topiği açan Murat ustaya, şu an ismini hatırladığım ;Haydar bey, Sinan bey, Koca usta, Mesut bey, Murat bey, Alp bey, Mehmet bey, Fatih bey, Hüseyin bey, Serkan bey ve kıymetli hanımefendi eşlerine, çocuklarına ve katılımda bulunan herkese yürekten teşekkür ediyorum.Çok güzel bir gün ,paylaşım, birliktelik ve çoğalma idi.İnşallah bir kere yaptık oldu bitti olmaz da ayda en az 1-2 tekrarlanır.İyi insan bulmanın zor olduğu şu dönemde ben iyi insan buldummu yakasına yapışıyorum:smiley: Herkese teşşekkürler.Allah işinizi gücünüzü rast getirsin, ailenize ve çocuklarınıza nur yağdırsın.. (sayın belediye başkanım, garnizon komutanım havasında oldu biraz kusura bakmayın)

Memleketten annemin gelmesi, annem gediği için abimlerin ailecek dün bizde olması, 11 aylık kuşum elifimin daha bahar havasına dayanamayacak olması nedeni ile ailemle değil, kıymetli iş arkadaşlarımla katıldım.Bir dahaki ve ilk gezide dün getiremediğim için çok üzüldüğüm ve gelemediği için çok üzülen eşimle, oğlumla ve minik kızımla katılmayı dört gözle bekliyorum

Harika gün için herkese teşekkür etmek istiyorum.
Çekincelerle geldiğimiz etkinlik yeni bir ufuk açtı doğrusu. Asfalttan çimlere ilk adım için, çok değerli hocalarla olmak ayrıcalıktı. Özellikle Serkan, Alp ve Metin sizlere çok teşekkürler.
Her yönüyle sıcak ve yararlı nice buluşmalara.
Sağlıcakla.

Ustaların yanında aklıma bile gelmedi fotograf çekmek. Bir tanecik de benden olsun. Paylaşımlar, usta işi foto.lar için teşekkürler.

IMAG2101.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR