Listeye adımı yazdığım 2 günden beri;acaba nasıl olacak, gelecek insanlar nasıldır, ortam durumu nedir , içip kafayı dağıtanlarlamı uğraşılıyor, patavatsız insanlarlamı sohbet edilmeye çalışılıyor vb vb vb, vs vs vs sorularla gidip gitmemek arasında ama 3 yıldır hayalim olan böyle bir geziye gitme ve bir deneyeyim bakalım ne çıkacak kararsızlığı ile gittiğim fidan dikme ve bahara merhaba gezisi ;KALABALIK KATILIMA RAĞMEN (sanırım 18 araç), İLK DEFA KATILAN 4 GURUBA RAĞMEN, HER BÖLGE VE KÜLTÜRDEN İNSAN OLMASINA RAĞMEN VS. beklentimin çok üzerinde çıktı.Buraya 6 gün önce yazdığım bir sitem ve ;BU NASIL BAŞKENT, KÜÇÜCÜK ŞEHİRLERDE HER HAFTA ETKİNLİK VER ANKARADAN SES YOK yazıma cevap verip ''hemen bir gezi düzenliyoruz'' diyerek ertesi gün topiği açan Murat ustaya, şu an ismini hatırladığım ;Haydar bey, Sinan bey, Koca usta, Mesut bey, Murat bey, Alp bey, Mehmet bey, Fatih bey, Hüseyin bey, Serkan bey ve kıymetli hanımefendi eşlerine, çocuklarına ve katılımda bulunan herkese yürekten teşekkür ediyorum.Çok güzel bir gün ,paylaşım, birliktelik ve çoğalma idi.İnşallah bir kere yaptık oldu bitti olmaz da ayda en az 1-2 tekrarlanır.İyi insan bulmanın zor olduğu şu dönemde ben iyi insan buldummu yakasına yapışıyorum

Herkese teşşekkürler.Allah işinizi gücünüzü rast getirsin, ailenize ve çocuklarınıza nur yağdırsın.. (sayın belediye başkanım, garnizon komutanım havasında oldu biraz kusura bakmayın)