Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat çelik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,737
.

P1120660_r.JPG

P1120669_r.JPG

Etiketler

Geziye katılan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum aranızdan erken ayrılsam da çok güzel çok keyifli bir gündü. Hele bi arkadaşın Murat Balcı nın l200 ün tavanına basarak dereden karşıya geçmesi aklıma geldikçe halen gülüyorum, sanırım videosu çekilmişti.

iroqua' Alıntı:
Çok güzel bir etkinlik olmuş, fotoğraflar mükemmel, fidanlar içinde elinize sağlık, doğaya kazandırdığınız bir tek ağaç bile olsa çok güzel, çok erdemli bir davranış ve sizlere ektiğiniz her bir fidan için çok teşekkür ederim.

çok teşekkür ederiz, bir daha ki sefer umarım birlikte bir organizasyon yaparız...

Alfonse' Alıntı:
Metin abi hem sen hem Serkan gelecekmişsin gibi yazmışsınız. Gelecek misin?

Listeye adını yazmadığını gördükçe üzülüyordum.
Metin abi'de gelsede bi el sıkışsak, öpüşsek diyordum. Varsa bi buz kırmak istiyordum. Büyüğümsün.

Açıkçası kaç kere aramak konuşmak istedim, cevapsız kalır çağrım diye çekindim, bi fırsat çıkar elbet diye umut yaptım.

YAniSimİ? ;) İnşallah geliyorsundur?

Sevgiler, Saygılar...

..Alp..

(Çekinmeden etmeden, zart zurt fuzili psikolije girmeden açıkça söyleyim.
Bu mesajıma senden çiçekli böcekli cevap beklentisindeyim :smiley: Utanmadan sıkılmadan ahanda yazıyorum buraya.
Alp böyle yazarak komik duruma düşüyor diye düşünenler olabilir. Bunları okuyup; seninle probu olup PoZitiF tavrıMı KüÇüK GöReN YaBaNcILaR olabilir veya terside olabilir. KiM Ne DüŞüNüRsE DüŞüNsÜn, UmUrUmDa DeĞiL.
Çünki, buz hissediyorum ve ÜzÜlüYoRuM.
Ben adım atmayı çok severim vede tabiki küçüğünüm. Çünki buz hissediyorum ve Üzülüyorum. Yeniden Saygılar, Sevgiler)

Alp hep böyle kal hiç değişme ne olur video sana

http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=dostlar%20%C4%B1rmak%20gibidir&source=web&cd=5&sqi=2&ved=0CEQQtwIwBA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DsVSMuT5zNRQ&ei=J_eBT5KfIIf78QOQqtCJBg&usg=AFQjCNFpgiH2s699BHSaDKo4qT3iwftkGQ

dün sorgun yaylasına gitmeseydim bu etkinliğe gelebilirdim kısmet birdahaki etkinliğe umarım, benim iznim ayda bir kez hafta sonuna denk geldiği için ve kısmetsizliğimden dolayı o haftada etkinlik olmadığıdan yada haberimin olmayışından katılma ihtimalim cok düşük birde aracımın eksikleri cok fazla ama en kısa zamanda aranızda olmayı çok isterim

İyi geceler öncelikle ağaç diken elleriniz dert görmesin fikir kimden çıktıysa allah razı olsun katılamadığıma çok üzgünüm inşallah birdahakine

iroqua' Alıntı:
dün sorgun yaylasına gitmeseydim bu etkinliğe gelebilirdim kısmet birdahaki etkinliğe umarım, benim iznim ayda bir kez hafta sonuna denk geldiği için ve kısmetsizliğimden dolayı o haftada etkinlik olmadığıdan yada haberimin olmayışından katılma ihtimalim cok düşük birde aracımın eksikleri cok fazla ama en kısa zamanda aranızda olmayı çok isterim

karlar erimiş mi o bölgede?

dopamin' Alıntı:
İyi geceler öncelikle ağaç diken elleriniz dert görmesin fikir kimden çıktıysa allah razı olsun katılamadığıma çok üzgünüm inşallah birdahakine

teşekkürler Ömer Abi, gözlerimiz çok aradı seni...

Serko' Alıntı:
karlar erimiş mi o bölgede?
Serkan bey aslında güzergahım beypazarı üzerinden eğriova göletine gitmekti ama karaşarda yolun durumunu sorduk ve yolun açık olmadığını o bölgeye gidilemeyeceğini söylediler bu yüzden mecburen rotamı sorgun gölüne çevirdim, sorgun göletinin yolu açık normal bir araçla dahi gidilebilir fakat orman içlerinde güneş ışıklarının ulaşmadığı yerler erimemiş

TEŞEKKÜR
- genel katılım planlaması için Murat ÇELİK
- ağaç dikme işini aklımıza sokan, yol gösteren, akıl veren Serkan ÖZKAN
- günü ve etkinliği organize eden, katılan tüm arkadaşlar
- görseller ve paylaşımları için emek harcayan arkadaşlar ve onların zarif hayat arkadaşları ve kardeşleri ve çocukları
- gelemesede nazik ve yapıcı mesajları ile destek veren arkadaşlar
- muhtelif çap ve ebatta 4X4 ler

daha çoook yazılır ama, ......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.