Arama sonuçlarınız

1. C

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Teşekkürler Cenk bey, hoşbulduk...

2. C

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selam arkadaşlar, ismim Fatih ÖMRÜUZUN, İzmir'li olup Ankara'da ikamet ediyorum. Bilgisayar mühendisiyim, ODTÜ'de araş. gör. olarak çalışıyorum. 2007 4x4 L200 AT ile aranızadayım...
  3. C

çömez l 200 cü

Ynt: çömez l 200 cü Öncelikle aracınız hayırlı olsun, forumdaki başlıklarda bu konu epeyce tartışıldı. Kullanıcılarımızın yaşadığı tecrübeleri ilgili başlıklardan edinebilirsiniz.

4. C

4X4 ÇİFTKABİN PİKAPLARIN ARAÇ SINIFI

Ynt: 4X4 ÇİFTKABİN PİKAPLARIN ARAÇ SINIFI Aslında devlet bizim araçlar hakkında ikilem yaşıyor. Vergi alırken 4x4 muamelesi yapıyor, işine geldiği zaman kamyonet muamelesi yapıyor (zorunlu trafik sigortası, köprü ve bulvar yasakları, muayene periyodu). "Kullanım şekli" gibi saçma sapan bir...
  5. C

4X4 ÇİFTKABİN PİKAPLARIN ARAÇ SINIFI

Ynt: 4X4 ÇİFTKABİN PİKAPLARIN ARAÇ SINIFI Merhabalar, ben ruhsatı yeni çıkarttım, üzerinde N1 yazıyor. Araç 2007 L200 4x4 A/T

6. C

Pajero - Pathfinder Arasında Karasızım Lütfen Yardım

Ynt: Pajero - Pathfinder Arasında Karasızım Lütfen Yardım pajero +1

7. C

Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz Hocam şimdiden hayırlı olsun, eğer linkteki aracı alacaksanız lütfen ilk iş direksiyonu değişitirin :) Şaka bir tarafa km fazla geldi bana da...
  8. C

4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk

Ynt: 4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk Hocam ebay linki var mı arkadaşın?
  9. C

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

10. C

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Ben de Disco diye hatırlıyorum :) Evet ilk fırsatta yapalım bir organizasyon...

11. C

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? 01- Umut ÖCAL (umutkaptan) - L200 4x4 - Kocaeli 02- Serhat Çakır (semuca) - L200 2008 - Samsun/İstanbul 03- Hakan Gürel - Pajero 1994 (Benzinli+Lpg) Mengen / BOLU 04- Barış Sezgin...
  12. C

Britpart DB9000C Vinç

Ynt: Britpart DB9000C Vinç Üstadlar buradayken aklımdaki diğer soruyu da yönelteyim, sizler nasıl bir tampona vinçi monte ettirdiniz? ARB tipi mi yoksa orjinal tamponun altına tabla ile şase bağlantısı mı yaptınız? Aslında ben ARB tampon istiyorum fakat onu yaptırabilecek ustayı bulmak kolay mı...

13. C

Britpart DB9000C Vinç

Ynt: Britpart DB9000C Vinç Teşekkürler Reha bey, L200'ün motor bölümünde 2. akü için yeterli alan mevcut, risk almamak için bir tane daha akü montajı yapılabilir...
  14. C

En Sonunda L200 Aracımı Aldım.

Ynt: En Sonunda L200 Aracımı Aldım. Sinan bey Britpart vinç için bir başlık açtım, yorumlarınızı bekliyorum... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68468
  15. C

Britpart DB9000C Vinç

Arkadaşlar merhaba, yeni kasa L200 aracım için Britpart DB9000C Vinç almayı planlıyorum fakat teknik özelliklerinde 9000 lbs için 300 Amper güç ihtiyacından bahsediyor, sizce ek akü uygulaması yapmadan aracımdaki akü yeterli olur mu...

16. C

En Sonunda L200 Aracımı Aldım.

Ynt: En Sonunda L200 Aracımı Aldım. sinan bey vinçin marka - model ve fiyatını öğrenebilir miyiz, teşekkürler...
  17. C

Delici Sis Lamba Önerileriniz .

Ynt: Delici Sis Lamba Önerileriniz . Bence bir müddet bekleyerek Hella tercih edin. O fiyatlara bulacağınız ürünler sizi tatmin etmeyebilir...
  18. C

Yakışıklı Sumo Mitsu'yla yollardayız...

Ynt: Yakışıklı Sumo Mitsu'yla yollardayız... Çok teşekkür ederim Kürşad bey...

19. C

Ynt: Yakışıklı Sumo Mitsu'yla yollardayız... Çok teşekkürler, sağolsun Mert çok fikir verdi bana L200 konusunda...
  20. C

Ynt: Yakışıklı Sumo Mitsu'yla yollardayız... Çok teşekkürler, ATSC şimdilik bana yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Yükseltme yapmak istiyorum fakat kit mi yoksa polyamid malzemeden yükseltme mi karar veremedim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri