Ynt: Pajero - Pathfinder Arasında Karasızım Lütfen Yardım
küçük ağa' Alıntı:
mustafa bey herkes kendi aracını över sen aldırma arkadaşım dünyaya bak DAKARA bak 12 defa dakar şampiyonu olan araç seninki arazide senin aracını yine senin araç gibi biri geçer sadece pilot tecrübeniz az ise zahmet çekersin aracın süper kıskananlar çatlasın
ne övmesi şaka yapıyoruz şurda...
ayrıca o dakarı data olarak yazmanızda bizim yaptığımız off-road ı kıyaslamanız çooookkkkk ilginç ve talihsizce olmuş.orada yarışan pek çok raç 4x4 bile değil. çok çok ayrı bir yarışmadır...
hadi diyelim o dakarı kale aldık...o dakarda şampiyon olan pajeroyu getirin standart bir pajerodan 20 bin lira fazlasını hemen size nakit ödeyim...
şu an o dakar yarışını tuareq ve bmw ler kazanıyor yani off-road yapacaklar şu an o araçlarımı almalı? yani iyi birer off-road aracımıdır? yada biraz daha bekleyip ucuzlayınca mı alalım?
ayrıca övecek bir 4x4 araç sahibi değilim şu an, yani altındaki aracı öven satınca aman Allah kurtardı diyenlerden değilim...
HAKDANEFE' Alıntı:
Levent biraz körü körüne bir jeep sevdan var gibime geliyor.Mesleğim makine ve mekanik olduğundan araçlardan anlarım.Buna rağmen pajero mu amerikanmı diye sorduğumda Mengerler,Master american(maslak)Silver star(Maslak)Anıl Rover(maslak)Evo Volvo (maslak) ve daha adı aklıma gelmeyen o kadar firma haa ayrıca Gülan nissan pathfinder mı pajero mu deyince seni duymamış olayım tabiki pajero demiş ama sen hala işin şakasındasın.Herkese aracı ile kazasız belasız mutlu günler dilerim.
Şaka yapılacak-yada yapılmayacak bir konum mu vardı ben kaçırdım?
mengenler-master servis size amerikandan uzak durun pajero mu alın dedi? ben mi yazdıklarınızdan yanlış anlıyorum?
yukardaki smile yi sanırım farkedemediniz...
pajeroya kötü araç deme gafletinde bulunamam ve bu kapasitede değilim herşeyden önce...
sadece servis sahibinin bile parça nedeniyle uzak durun dediği, off-road yaparken çevermdeki arkadaşlarımın kullandığı 5-6 tane pajero var, bu gözlemlerimden ve yaşadığı sorunlardan dolayı, zamanında binmek ve almak için çaba sarfettiğim ama vazgeçtiğim araçlardan biriydi sadece....yine bu çevremdeki 1-2 pajero sahibini cherokee ci yaptım, onların söylemleri...
kapasite ve sınırlarını zorlamadığınız sürece problem yaşanacak araç değil, ama bu araç sadece bana göre değil o kadar...
bazı kişiler araçlarını gidebileceği yerden ziyade, kalacağı yerlere, batacağı zaman zaman kıracağını bile bile zorlayacağı yerlerde kullanıyor, bende bunlardan biriyim sadece...
sizi üzdüysem yada kırdıysam özür dilerim...
tekrar aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın...