Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)
kampımız , köroğlu gezimiz,ateşimiz , off roadımız herşey harikaydı...gelemeyenler çok şey kaçırdı...boloff ve gezenbilir ailesine tekrar teşkkürler..çok emek harcadılar...
Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)
emeği geçen herkese teşekkürler...süper bir etkinlik oldu...
Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)
3. festivali yaptğımız yerdeyiz yine yani..güzel deremiz de olacak o zaman
Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)
tamam be yaww.arabayı doldurmaya başlayımmm ozaman.yol kenarındaki kırmızı bir uçan teneke görürseniz o benimmm....
Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)
tamam be yaww.arabayı doldurmaya başlayımmm ozaman.yol kenarındaki kırmızı bir uçan teneke görürseniz o benimmm.... ;D
benim 92 model uçan tenekeyle yola çıksam yolda kalırmıyım acaba ::) canı istemezse huysuzlaşıyor bazen de...
geçen yılki festivali pek hatırlamak istemiyorumherşey erağmen bu yılda orda olup desteğimizi vereceğiz tabiiii ;)
Ynt: Ebay'den Alışveriş Yapmak İçin Gerekli Tüm Bilgiler; Resimli ve Detaylı Anlatım
e baydan koleksiyonum için türk ve osmanlı paraları almak istiyorum.fiyatları 75 eurodan az.postadan evrak şeklinde gelecek.gümrükte sorun yaşarmıytım.bide posta adresime gelirmi.gümrükte mi kalır??
Ynt: nivada ses yalıtımı
valla benimm redbull da gürültüü senfonii gibiii..eskiden rahatsız oluyordumm ama artık olmuyorumm.ses nivanın ayrılmaz bi parçası bence...