Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bursada olup lada nivası olann bir arkadaşımıza maliyetine portal aks uygulaması yapıcam benimle irtibata geçmek isteyen arkadaşlar 05352494724 yada buradan devam edebilir yada ileti gönderebilir saygılar
türkiyede benim elde ettiğim bilgi itibariyle lada niva uygulaması hiç yok diğer araçlar içinde yurt dışından geliyor 25 000 tl cıvarı fiyatı
+gümrük+kargo+montaj ücreti 4 teker için ben bunu kurtarabildiğim kadar düşürmeye çalışıcam çün fiyatlara bakarsan 4 adet niva parası yapıyor kim taktırırki ama tatminkar bir fiyat olursa bu herkezin işine gelir.daha önce rastladığım lada nivaya portal aks uygulaması bu linkte var saygılar http://nivaturkiye.com/nivaForum/index.php?PHPSESSID=1dc1d7295007c53aceacb53ea8a75aa1&topic=2149.0
25.000 çok değil mi ya alt tarafı 3-5 dişli yani tornacıya versen yapabilecek birşey ya da çok komplike ve zor birşey ki fiyatı bu kadar yüksek... Portal aks benim de son günlerde ilgimi çeken bir konu ...
takip
25.000 çok değil mi ya alt tarafı 3-5 dişli yani tornacıya versen yapabilecek birşey ya da çok komplike ve zor birşey ki fiyatı bu kadar yüksek... Portal aks benim de son günlerde ilgimi çeken bir konu ...
takip