Arama sonuçlarınız

1. kılıç78

BOLU DA LADA NİVA USTASI

Ynt: BOLU DA LADA NİVA USTASI boluda turgut usta iyidir..Bi de esen oto var sanayinin orta kısımlarında.oda arazi araçlarının bakım onarım işlerini yapıyor.ona da gidebilirsin.bende de nivanin arazi şanzıman ayarı yapılacaktı..adam gibi bi o yapabildi açıkça.çok çok iyi olmada en iyisini o yaptı.

2. kılıç78

Yedigöllerde Kamp ve Alabalık Sezonu Açılışı (Nisan 2012)

bütün ekibi tebrik ediyorumm..oraların tadını bi güzel çıkarmışsınız.biz de eğer işlerden bi fırsat bulursak gidicez inşallah .....
  3. kılıç78

Dışarıda kar kış kıyamet var...

Ynt: Dışarıda kar kış kıyamet var... memlekette kar bitti yağmurlar başladı...galiba herkes yine evlere kapandı ::)

4. kılıç78

Ynt: Dışarıda kar kış kıyamet var... dışarda kar ve tipi yine başlamışş.arabanın üstünü 1 saat önce temizledim şimdi yine bembeyaz olmuşş..okullarda yine tatill 1 gün mengenli hemşerilerime duyrulurr..tabii müdürüm ve ben yarın yine okuldayızz....benden bu kadar dostlar(sıcak bi çayı hakettim...
  5. kılıç78

Ynt: Dışarıda kar kış kıyamet var... nihayet evimizee döndükk..Eve girmeden bi de kardan adam yapalımm da şu karın da hakkını verelim dedikk.

6. kılıç78

Ynt: Dışarıda kar kış kıyamet var... dönüşümüzde hayli zordu..çok zorluk çektik çoookkkk ;D

7. kılıç78

Ynt: Dışarıda kar kış kıyamet var... biraz mola verdikk haliyle.... ;)
  8. kılıç78

Ynt: Dışarıda kar kış kıyamet var... bürnük yakınlarında saplandıkk kara...
  9. kılıç78

Ynt: Dışarıda kar kış kıyamet var... devamm..

10. kılıç78

Ynt: Dışarıda kar kış kıyamet var... daha sonra atladıkk redbulla..şöyle bir alan taramasına çıktık...akçaalan.teberikler,bürnük derken kara saplantıkk.baktık yollar geçit vermiyorr geri dönelimm dedik...geçen sefer kar yağdığında gittiğimiz şirin yazı göletine varamadan geri dönmeye karar...

11. kılıç78

Ynt: Dışarıda kar kış kıyamet var... işte mengenimizden bi kaç kare..
  12. kılıç78

sabah kalkınca şöle bir baktım güzelim mengenimize..2 gündür durmayan kar ve ara ara tipi eve mahkum etti bizi..hep böle evde oturacak değiliz yaa..biraz biz bakalımm karın tadına..

13. kılıç78

-18'den +10 Dereceye Bir Kış Kampı (Bolu - Aladağlar 2012)

Ynt: -18'den +10 Dereceye Bir Kış Kampı (Bolu - Aladağlar 2012) bu karda kışda kampa 2 kişi iyi cesaret etmişsiniz, tebrik ederim vallahii...görselleri heyecanla bekliyorumm....
  14. kılıç78

Av ve Doğada Lada Yeterli Olur mu?

Ynt: Av ve Doğada Lada Yeterli Olur mu? bu aralar fiyatlar biraz yükseldimi yok sa bana mı öle geliyor ::)
  15. kılıç78

LR Discovery 1995 V8 yenilemesi

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi +1

16. kılıç78

Garaj - Garage kirliliği

Ynt: Garaj - Garage kirliliği çok doğru bir konuya değinmişsin dostum,sana tamamen katılıyorum.açacağım konuda da özellikle de ayrıntılara değineceğim.konu açan arkadaşlar bu konuda ayrıntılara ve görsel zenginliğe ağırlık verirse bu konu ilgisi olan birçok arkadaşa yol göstermişş olacaktır..
  17. kılıç78

Av ve Doğada Lada Yeterli Olur mu?

AYTAÇ LADA AL KEYFİNE BAKK.... ::)
  18. kılıç78

Bolu Mengen de kamp yeri

Ynt: Bolu Mengen de kamp yeri valla haklısın..bak çay hazır öğleden sonra beklerim....

19. kılıç78

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU süper olmuş güle güle kullanın.ustaları da tebrik ederim sanat eseri ortaya çıkmış
  20. kılıç78

rize ardeşen mınık bi deneme

Ynt: rize ardeşen mınık bi deneme görseller çok süper..nivanın tanımı budur

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk