Dışarıda kar kış kıyamet var...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kılıç78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,167

kılıç78

Gezip görmeden,hikayesini bilmeden olmaz..
Yer
BOLU
sabah kalkınca şöle bir baktım güzelim mengenimize..2 gündür durmayan kar ve ara ara tipi eve mahkum etti bizi..hep böle evde oturacak değiliz yaa..biraz biz bakalımm karın tadına..

Etiketler
Ynt: Dışarıda kar kış kıyamet var...

işte mengenimizden bi kaç kare..

DSC08094.JPG

DSC08097.JPG

DSC08095.JPG

daha sonra atladıkk redbulla..şöyle bir alan taramasına çıktık...akçaalan.teberikler,bürnük derken kara saplantıkk.baktık yollar geçit vermiyorr geri dönelimm dedik...geçen sefer kar yağdığında gittiğimiz şirin yazı göletine varamadan geri dönmeye karar verdik..artık turgay kardeşim kusura bakmaz..en kısa zamanda yanına gidip çayını içeceğim ;D

DSC07908.JPG

DSC07926.JPG

DSC07935.JPG

DSC07940.JPG

DSC07942.JPG

bürnük yakınlarında saplandıkk kara...

DSC07977.JPG

DSC07982.JPG

DSC07984.JPG

DSC07986.JPG

dönüşümüzde hayli zordu..çok zorluk çektik çoookkkk ;D

DSC08015.JPG

DSC08020.JPG

DSC08022.JPG

DSC08025.JPG

DSC08027.JPG

nihayet evimizee döndükk..Eve girmeden bi de kardan adam yapalımm da şu karın da hakkını verelim dedikk.

DSC08079.JPG

DSC08081.JPG

DSC08084.JPG

dışarda kar ve tipi yine başlamışş.arabanın üstünü 1 saat önce temizledim şimdi yine bembeyaz olmuşş..okullarda yine tatill 1 gün mengenli hemşerilerime duyrulurr..tabii müdürüm ve ben yarın yine okuldayızz....benden bu kadar dostlar(sıcak bi çayı hakettim galiba)...sizler bu karda kışta neler yapıyorsunuz bakalımmm.. ::smiley:

memlekette kar bitti yağmurlar başladı...galiba herkes yine evlere kapandı ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR