Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sabah kalkınca şöle bir baktım güzelim mengenimize..2 gündür durmayan kar ve ara ara tipi eve mahkum etti bizi..hep böle evde oturacak değiliz yaa..biraz biz bakalımm karın tadına..
daha sonra atladıkk redbulla..şöyle bir alan taramasına çıktık...akçaalan.teberikler,bürnük derken kara saplantıkk.baktık yollar geçit vermiyorr geri dönelimm dedik...geçen sefer kar yağdığında gittiğimiz şirin yazı göletine varamadan geri dönmeye karar verdik..artık turgay kardeşim kusura bakmaz..en kısa zamanda yanına gidip çayını içeceğim ;D
dışarda kar ve tipi yine başlamışş.arabanın üstünü 1 saat önce temizledim şimdi yine bembeyaz olmuşş..okullarda yine tatill 1 gün mengenli hemşerilerime duyrulurr..tabii müdürüm ve ben yarın yine okuldayızz....benden bu kadar dostlar(sıcak bi çayı hakettim galiba)...sizler bu karda kışta neler yapıyorsunuz bakalımmm.. :