Arama sonuçlarınız

1. balum

2004 Nissan Patrol GR 3.0 Dti aracı Nasıl Bilirsiniz ?

Ynt: 2004 Nissan Patrol GR 3.0 Dti aracı Nasıl Bilirsiniz ? Ali Bey Merhaba, 1989 öncesi MQ, 1999 a kadar GQ-Y60, 2011 (sanırım) e kadar GU-Y61 güncel hali Y62 olarak biliniyor. Benzinli modeller hakkında çok bilgim yok. MQ larda genellikle sd33 ve sd33t (turbolu) dizel motorlar ve 4 küsur...

2. balum

Urbex / Urban Exploration

Ynt: Urbex / Urban Exploration Merhaba, Bloğunuzu ilgiyle okudum. Her ne kadar hemen mesaj yazmasamda "kendin pişir" den sonra tepki vermek lazım diye düşündüm. Önerim blogdaki metinleri, yani fotoğrafların hikayesinide paylaşırsanız daha çok ilgi çekecektir. Paylaştığınız için teşekkürler.
  3. balum

Bozulan Fan Kontrol Sürücüsünü Nasıl Tamir Edilir?

Ynt: Bozulan Fan Kontrol Sürücüsünü Nasıl Tamir Edilir? Doğrusu ben pek ustaları suçlamıyorum. Ne yazık ki çağımız kullan at çağı, kimse böyle icik cıcık küçük işlerle kendini yormak istemiyor.

4. balum

Ynt: Bozulan Fan Kontrol Sürücüsünü Nasıl Tamir Edilir? Bu arada baskı devreyi çıkartabilmek için termal sigorta ve transistörün lehim bağlantısını sökmek gerekli. Çünkü bunlar birlikte alüminyum soğutucuya vidalı. Zorlarsanız benim gibi bacaklarını kırabilir yada termal sigortaya zarar...
  5. balum

Hızlıca anlatayım.Kelime hataları ve anlatım bozuklukları için şimdiden özür dilerim. Belki birilerinin işine yarar diye hızlıca paylaşayım dedim. Ben yapalı iki ayı geçti sorun yok...Tereddüte yol açan bir nokta varsa sorun cevaplayayım :) Yoğun kışı yaşadığımız günlerde bir gün kalorife fanı...

6. balum

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Merhaba, Aynı motora sahip patrol 100kmde 17 litre civarında tüketiyordu. MAF temizlendikten sonra tüketim düştü ama henüz net ölçüm yapmadım. Fazla tüketimin birçok nedeni olabilir ama ilk önce hep en basit ve kolay olanı düşünmek gerekli.Kirli hava...

7. balum

AKTIVASYON MAILI GELMIYOR..!!!

Ynt: AKTIVASYON MAILI GELMIYOR..!!! jr.kagan aktivasyon yapıldı, kullanıcı adı ve parolalarıyla giriş yapabilir, tansu zaten aktifleştirlmiş kullanıcı adı tansu1978 ;)
  8. balum

Satılık - Arazi Canavarı Suzuki Samurai

Ynt: Satılık - Arazi Canavarı Suzuki Samurai Fiyatı ben mi göremedim?
  9. balum

Nissan Patrol Y60 (GQ)- (1987-1997) hakkında

Ynt: Nissan Patrol Y60 (GQ)- (1987-1997) hakkında yeni yaptığım ve değiştirmeyi düşünmüyorum derken sahibindeki satılık ilanı yanlışlıklamı verildi

10. balum

Müşterilere Potansiyel Hırsız Muamelesi Yapan Mağazalar

Ynt: Müşterilere Potansiyel Hırsız Muamelesi Yapan Mağazalar Sadece üretmenin de yeterli olmayacağını düşünüyorum. Tüketici olarak iki ürün arasında tercih yaparken yapılacak bilinçli tercih de önemli. Üreten üretmenin gücünü ve gururunu yaşıyor. Cadillac escaladenin sürücü kapısında "build...

11. balum

Müşterilere Potansiyel Hırsız Muamelesi Yapan Mağazalar

Ynt: Müşterilere Potansiyel Hırsız Muamelesi Yapan Mağazalar İşte bütün sıkıntı bu... buna karşı bişey yapmak lazım. 3 kuruş fazla olsun yurt içinde kalsın diye çok dikkat ediyorum ama maalesef öyle bir hale geldik ki eskiden memlekette üretilende üretilemez hale geldi...yazık.
  12. balum

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Daha önce gönderilmişmiydi bilmiyorum, ekleyip eklememeyi çok düşündüm... 100 serisi için herhalde en hazin son budur... http://www.youtube.com/watch?v=V4vYkUGF4GQ

13. balum

Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17

Sonuç detayı çok güzel bir şey ortay açıktığını gösteriyor. Benim gibi hevesliler için de çok özendirici ve cesaretlendirici olduğunu söylemeliyim. yapım aşamalarını gösteren detay fotoğraflarıda paylaşırsanız izinizden gidecekler için çok güzel bir kaynak olur.
  14. balum

Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre Mustafa Bey, bu çok değerli tecrübelerinizi bizimle paylaştığınız için ne kadar teşekkür etsek azdır...
  15. balum

Duster Canavar Olmuş

Ynt: Duster Canavar Olmuş Merhaba, önceki konu başlığı neydi acaba?

16. balum

.......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit

Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit Ruh halimi ifade edecek cümleleri kurmakta zorlanıyorum... Şehitlerimiz konusunda ne yazsam boş geliyor... Yavuz beyin yazdıkları yukarda yazdığım iki satırın tam açıklmasıdır. Son cümleye sonuna katılıyorum. Herhalde bu işin çözülmesi için gerekli...
  17. balum

Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit Rıfat Bey haklı tepkinizin bende yanındayım... mesajlara müdahale nedenim sadece bu ülke insanının şu veya bu diye ayrılma noktasına gelmesi, Unutmamalıyız ki hainliğin ne ırkı vardır nede dini... Hain haindir. Bir sepetteki çürük elmalar, o sepetin...
  18. balum

Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit Arkadaşlar kaybımızda, acımızda büyük ama lütfen bu saldırıları amacına ulaştıracak, milli beraberlik ve bütünlüğümüzü bozacak, provokasyona yol açacak mesajlar yazmayalım. Hain emellerine ulaştırmayalım art niyetli insanları...

19. balum

Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit Tüm milletimizin başı sağolsun. Allah şehit ailelerine sabır versin...
  20. balum

SATILIK 1992 PATROL Y60 SAFARİ

Ynt: SATILIK 1992 PATROL Y60 SAFARİ Sağolun ilginiz için... O başlığı takip ediyorum. Benim ulaştığım son nokta şu:

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri