cypriot4x4
You can go faster but I can go everywhere
Merhabalar,
Nissan Patrol GR 3.0 Dti araç ile ilgili benimle paylaşabileceğiniz bilgilerinize, tecrübelerinize ihtiyacım var.
internette bilgi bulmaya çalışırken GR ile GU model kodu buldum. GR ile GU arasındaki farklar nelerdir ?
bu araç 2004 olduğu için sanırım sanırım fabrika model kodu Y61.
-aracın standart özellikleri, standart olan aksesuarları, opsiyon olan aksesuarları ile ilgili bana yardımcı olursanız, bahsedilen aracı satın alıp almama konusunda bana oldukça yardımınız dokunacak.
%95 normal şehir yollarında kullanımı göz önünde bulundurduğunuzda :
- bu araçların bilinen, zayıf noktaları nelerdir?
- 3.0 dti motor sağlam bir motor mudur?
- şanzıman, difransiyeller, kısaca yürür aksamı sağlam mıdır?
- sürekli 4 çeker midir?
-arka (belkide ön) difransiyel kilidi standart olarak var mıdır?
şimdilik aklıma başka soru gelmedi, bir an önce gidip arabayı yakından görmem gerekiyor ;D
saygılar
Ali
Nissan Patrol GR 3.0 Dti araç ile ilgili benimle paylaşabileceğiniz bilgilerinize, tecrübelerinize ihtiyacım var.
internette bilgi bulmaya çalışırken GR ile GU model kodu buldum. GR ile GU arasındaki farklar nelerdir ?
bu araç 2004 olduğu için sanırım sanırım fabrika model kodu Y61.
-aracın standart özellikleri, standart olan aksesuarları, opsiyon olan aksesuarları ile ilgili bana yardımcı olursanız, bahsedilen aracı satın alıp almama konusunda bana oldukça yardımınız dokunacak.
%95 normal şehir yollarında kullanımı göz önünde bulundurduğunuzda :
- bu araçların bilinen, zayıf noktaları nelerdir?
- 3.0 dti motor sağlam bir motor mudur?
- şanzıman, difransiyeller, kısaca yürür aksamı sağlam mıdır?
- sürekli 4 çeker midir?
-arka (belkide ön) difransiyel kilidi standart olarak var mıdır?
şimdilik aklıma başka soru gelmedi, bir an önce gidip arabayı yakından görmem gerekiyor ;D
saygılar
Ali