Arama sonuçlarınız

1. Jeep34

Suzuki Grand Vitarada 60/Ah Yerine 72/Ah Akü Kullanımı

Ynt: Akü Değisiminde Amper Farkı Sorun Çıkarır mı? Bilgiler için teşekkür ederim. Optima kırmızı akü belkide bekleme süresi en uzun olan extrem bir jel aküdür. Amperi yüksek olsaydı kesin takardım. Fiyatı ise 500 tl civarı. Yani pahalı aslında. Jel aküler off-road şartlarındaki hoplama, zıplama...

2. Jeep34

Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009)

Ynt: Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009) Bana yarış etabında anlata anlata bitiremedikleri gezi demek buydu :) Bayağı sıkı yermiş. Sanırım toprak yağmura doyduğu zaman daha sıkı olacak. Hasar için geçmiş olsun. Keşke olmasaydı. Sağlık olsun. ;)
  3. Jeep34

Jeep'e Yakışmıyor Bunlar :(

Ynt: Jeep'e Yakışmıyor Bunlar :( Smart'a benzemiş. Hatta kopyası gibi. Belli olmaz belkide üretirler :(

4. Jeep34

Özgürlüğe Giden Yol...

Ynt: Özgürlüğe Giden Yol... Fotoğrafın çekildiği andaki teknik detaylardan ziyade, yaşanan o zorlu mücadele geldi aklıma ve duygulandım. Teşekkürler.
  5. Jeep34

Aracımın Mevcut Ses İzolasyonu Nasıl Geliştirilir?

Ynt: Aracımın Mevcut Ses İzolasyonu Nasıl Geliştirilir? Tekerler sesi için nispeten faydalı olan, ''pütür'' denilen (zift gibi) bir malzeme var. Bu malzemeyi çamurluk içlerine uygulatabilirsiniz. Hem korozyonu geciktirir hemde ses izalasyonu sağlar. Geçen hafta G.Cherokee'me 8 kutu attırdım...

6. Jeep34

Suzuki Grand Vitarada 60/Ah Yerine 72/Ah Akü Kullanımı

Ynt: Akü Değisiminde Amper Farkı Sorun Çıkarır mı? Peki bunun tam tersi nasıl olur ? Benim G.Cherokee'de akü problemi yaşadım. Araç 3 ay yatınca aküm boşalmış ve sorun yaşarım diye değiştirmek istedim. Araç dizel ve üzerinde Mopar 90Ah akü var. Bunu, 58Ah verebilen Amerikan kırmızı Optima ile...

7. Jeep34

Land Rover Defender Sürati

Ynt: Land Rover Defender Sürati 22'' ::) Hayırdır ? Cadde versiyonu mu ?
  8. Jeep34

2003 Model L200'de Hararet ?..

Ynt: 2003 Model L200'de Hararet ?.. Dizel bir araç için normal olması lazım. Daha fazla kırmızı çizgiye yaklaşacağını sanmam. Yani sorunsuz çalışan sistemlerde bile uzun tırmanışlarda, özellikle dizel araçlarda bu olur. Bende de uzun süre 160 km üstü süratle ve uzun tırmanışlarda başıma...
  9. Jeep34

5. Off-Road Şampiyonası Yarış Resimleri (12-13 Eylül 2009)

Ynt: 5. Off-Road Şampiyonası Yarış Resimleri (12-13 Eylül 2009) Seyirci etabında Rescue olarak görevliydim. Belkide en güzel kareleri benim çekmem lazımdı. Ama kendimi seyretmenin heyacanına kaptırmışım :) Fotoğraf çeken ve foruma yükleyenlere teşekkürler. Bu yarışta herkes 4 teker kesme...

10. Jeep34

Kendi Araçüstü Çadırını Kendin Yap (Rooftent)

Ynt: Kendi Araçüstü Çadırını Kendin Yap (Rooftent) Çok şık. Teşekkürler Ahmet bey. Ben çadırın markasını merak ettim. Sanırım 3 mevsim ancak olan bu çadırın markasını bilen ardaşlarımız var mı ?

11. Jeep34

97 Grand Cherokee Ön Şaft

Ynt: 97 Grand Cherokee Ön Şaft XJ seçenekli 4 çeker. ZJ ile aynı çekiş sistemine sahip değiller tabiiki. ZJ sürekli 4 çeker olarak tasarlanmıştır. Sürekli 4 çeker olan araçta bende yapmayın derim. Belki araç hiç yürümez bile.
  12. Jeep34

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Senin gibi bizde de var bir tane Yavuz. Hani hep landcilerden çıkmıyor. CJ'ci Orkun :) . Maşallah o da hep sever aracını. Aracı sevmekten ve modifiye yapmaktan off-road'u, gezmeyi unuttunuz yahu :D

13. Jeep34

Bu Ülkenin İnsanları Evrim Kavramından Ne Anlıyor? Prof. Dr. Ali Demirsoy Sunusu

Ynt: Bu Ülkenin İnsanları Evrim Kavramından Ne Anlıyor? Prof. Dr. Ali Demirsoy Sunusu
  14. Jeep34

Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları

Ynt: Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları Herkesin Ramazan Bayramını Kutlarım.
  15. Jeep34

2011 Jeep Grand Cherokee Tanıtıldı

Ynt: 2011 Jeep Grand Cherokee Tanıtıldı Bence çok satacak. Hemde çok. Burayada yazdım :) İçi önemli ölçüde ergonomik olmuş. Kapı açma kolu çok aşağıdaydı şimdi olması gereken yerde :) El freni çok yer kaplıyordu, şimdi ayak freni oldu (Mercedes geleneği). Kapı çepleri çok dardı, şimdi...

16. Jeep34

78 Model Cj-5 için Şanzıman Önerisi ?..

Ynt: 78 Model Cj-5 için Şanzıman Önerisi ?.. Ben CJ7 mi satın alırken üzerinde T176 olduğu için almıştım. Dana 300 arazi şanzımanı ve 4/10 ayna maruti ile sorunsuz çalışıyor.
  17. Jeep34

2007 Bmw 3.35 Cİ M Paket

Ynt: 2007 Bmw 3.35 Cİ M Paket Bu canavarın içi montana bej deri döşeme mi ?
  18. Jeep34

Ne Kadar Sık Kullanırız ''Açlıktan Öldüm'' Cümlesini. Oysa...

Ynt: Ne Kadar Sık Kullanırız ''Açlıktan Öldüm'' Cümlesini. Oysa... Ben onu bunu bilmem. Zekatımı da oraya buraya, bilmem ne kurslarına da vermem. Bildiğim veya gösterilen yoksun insanları bulur yardımımı sadece onlara yaparım.

19. Jeep34

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Tuv muayelerinde tavan sepetine bakmıyorlar. Belki Tuncay muayenede sadece ön tampondaki boynuzu çıkarsa yeterli olur. Onun haricinde problem olmaz. Amerikalıda bile bu kadar orjinali yok :)
  20. Jeep34

Benim Karavanım; Ford Transit Alkovan - Sami Ünlü (züğürt gezençi)

Ynt: Benim Karavanım; Ford Transit Alkovan - Sami Ünlü (züğürt gezençi) İstedikten ve gönül verdikten sonra yapılamayacak iş yoktur. Sizi tebrik ediyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri