Arama sonuçlarınız

1. Jeep34

Yeni Telefon Nokia'dan

Ynt: Yeni Telefon Nokia'dan Ben hala iyi bir off-road dostu telefon arzu ediyorum. Şöyle ki, suya çamura dayanıklı, kesinlikle kauçuk türü malzeme ile kaplı ve güncel boyutlarda olması gerekiyor. Ah birde üzerirnde off-road yazsa şamda kayısı :D

2. Jeep34

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken O benim :D Mesajı yeni gördüm.
  3. Jeep34

2009 Wrangler Unlimited Rubicon 3.8 v6 Aldım Ciddi Sorunum Var Acil Yardım

Ynt: 2009 Wrangler Unlimited Rubicon 3.8 v6 Aldım Ciddi Sorunum Var Acil Yardım Geçmiş olsun. Sorunu merak ettim.

4. Jeep34

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. Kaçırdığınız gibi bir CJ bulursanız tabiiki alın derim. Bunu tüm arkadaşlarım söylemiş size. Bazı araçları yavaş yavaş yapmaklada bitmez. Para biter araç bitmez :) 58 modelide unutun derim. Her yönü ile CJ ile mukayese kabul etmez.
  5. Jeep34

86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?..

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. G serisi hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Tüm arkadaşlardan ricam, burada olmayan ve cevap hakkı doğurabilecek tarzda, firmalar hakkında eleştiri yapmamanızdır. ''Çaldı'', ''Üçkağıtçı'' gibi kelimeler biz off-road çulara yakışmıyor. Doğru bile...

6. Jeep34

Açıklanamayan Doğa Olayları

Ynt: Açıklanamayan Doğa Olayları Doğa olayları, beni her zaman çekmiş ve aynı zamanda ürkütmüştür.

7. Jeep34

2011 Jeep Grand Cherokee Tanıtıldı

Ynt: Yeni Jeep Grand Cherokee Tanıtıldı Jeep, LandRover, Suzuki vs.ve tüm 4 çekerlerin bu davranışı tek bir şeye bağlanır o da ''talep''. Demek vatandaş off-road ile alakalı değil. Çoğunluk city tarzından, konfordan, aksesuardan beklentisi var. Üreticilerde bu yönde üretim kararı alıyorlar...
  8. Jeep34

Artık Organizasyon Yapma Vakti Gelmedi mi?

Ynt: Artık Organizasyon Yapma Vakti Gelmedi mi? Ramazan sonrası, ekim ortalarında ''Tanışma Etkinliği''miz olacak. Bu organizasyon şu an şekillenmek üzere. Burada G serisi kullanan arkadaşlarımız olacaktır elbette. Bence bu iyi bir fırsat :)
  9. Jeep34

2009 Wrangler Unlimited Rubicon 3.8 v6 Aldım Ciddi Sorunum Var Acil Yardım

Ynt: 2009 Wrangler Unlimited Rubicon 3.8 v6 Aldım Ciddi Sorunum Var Acil Yardım Aramıza hoşgeldiniz. Aslında Kıbrıs'ta fikir alışverişi yapacağınız bir çok arkadaşımızda var. Kıbrıs off-road grubu ile tanıştım, Dernek başkanı Mehmet bey ve yardımcısı Niyazi bey ve bir çok arkadaşı ilede...

10. Jeep34

2011 Jeep Grand Cherokee Tanıtıldı

Ynt: Yeni Jeep Grand Cherokee Tanıtıldı Dış görünümünü kesinlikle beğendim. Sert hatlar benim tarzım. Ama konu arazi olunca bağımsız akslarla yapacak bir şey kalmıyor. Yani 15 sene sonra fiyatı düşen 2.elini alıp bu aracı hiç kimse off-road'a hazırlamaz. Benim dana 44 diferansiyelli son...

11. Jeep34

CJ7 Ağırlık Sorusu ?..

Ynt: CJ7 Ağırlık Sorusu ?.. Emin bey aramıza hoş geldiniz. Tanışma köşesine yazdığınız verilere göre, aracınız Türkiye'de çok az bulunan, şase kesim işlemi veya uzatılması yapılmayan gerçek bir CJ7 :) Ben CJ7'mle kantara çıktım. 35'' lastiklerle,vinçli ve tenteli halde 1.800 kg. geldi. Selamlar.
  12. Jeep34

CJ Motor Kulağı

Ynt: CJ Motor Kulağı Geçmiş olsun Tarık. Şaşırdım ve kulağımıza küpe olsun :) Ben problem olmamasına rağmen orjinal olanlarını çıkarttım ve kırmızı poliüreton olanlarından takmıştım.

13. Jeep34

Kandıra Bağırganlı Bölgesi Kampı ve Keşif Gezimiz (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Kandıra Bağırganlı Bölgesi Kampı ve Keşif Gezimiz (29-30 Ağustos 2009) Yeni dernek binamızın keşfi için bu güzel geziye katılamadım. Ailece çok güzel bir gezi kaçmış oldu. Süpersiniz :)
  14. Jeep34

Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009) Jeep gezisini diyorsun sanırım :) O zaman bizim misafirimizdi. Sanada ne oluyor :D Tüm arkadaşlarıma iyi iftarlar diliyorum.
  15. Jeep34

Karadeniz Gezisi (1-15 Ağustos 2009)

Ynt: Karadeniz Gezisi (1-15 Ağustos 2009) Fotoğraf kareleri ve anlatımınız ile, hepimizi misafir etmiş oldunuz. Teşekkür ederim.

16. Jeep34

Jeeplerde Takviye Arası Ne Demek ?

Ynt: Jeeplerde Takviye Arası Ne Demek ? Tuncay, en açıklayıcı biçimde detaylandırmış. ''Takviye'' kelimesini 4L ile eş anlamlı kullanıldığını memleketim Rize'de de duymuştum. Yani eskiden bunları kullanan amcalarım, dayılarım aynı şekilde ''arazi'' ve ''takviye'' kelimesini kullanıyorlar.
  17. Jeep34

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) Ünal, sigara içilen bir yer diye artık bir şey yok, bunu biliyorsun. Üstü açık olan (yani dışarıda ) içiliyor. Senin işyerinin yanındaki yerde içemedik, sen biliyorsun. Hemde sanayide :)
  18. Jeep34

Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi...

Ynt: Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi... Atilla bey aramıza hoşgeldiniz :) Sizin istediğiniz kıvamda bir off-road gezisi düzenleyeceğiz. Bu gezinin adı ''Off-Road Tanışma Etkinliği'' olacak. Hele bir ramazan bitsin ;) Bu arada eğer arzu ederseniz en yakın etkinliğimiz...

19. Jeep34

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Off-road dostları iftarda buluşalım ;) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38676.new#new
  20. Jeep34

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) İftara katılacaklar 1- Nadir Uğurlular (mogzilla) + 1 2- Berk Saraç (berksito) + 3 3- Emine Şeçeroviç (BamBina) 4- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 5- Tuncay Özay (tuncay cj) 6- Pınar Karaçar +1 7- Mustafa Eraslan (Mezzy) 8- Uğur Kalaycı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri