Arama sonuçlarınız

1. hiperaktif

Nükleer Enerji Eylemine Katılım

Ynt: Nükleer Enerji Eylemine Katılım Kendi kendine elektrik üreten cihazı icat eden Türk’ün peşinde Hindistan, Almanya ve İsviçre var. Rus ajanlarının, Hindistan, Almanya ve İsviçre’nin peşinden ayrılmadığı Türk Cengiz Geldeç, hiçbir ek yakıta ihtiyaç duymadan kendi kendine elektrik üreten...

2. hiperaktif

Ynt: Nükleer Enerji Eylemine Katılım Burda en ufak olduğumu varsayarak saygı çerçevesinde sizlere bişe sölemek istiyorum Elektrikli araba icat edildi neden satılmadı veyaha seri üretime girmedi ? Petrol kralları parasız kalmasın diye Türkiyede izmir bölgesinde kendi elektriğini üreten...
  3. hiperaktif

Ynt: Nükleer Enerji Eylemine Katılım konum olarak Amerika, İtalya, Yeni Zelanda, Japonya, Meksika ve Sovyetler Birliği’nden sonra 7. sırada Türkiye geliyor. ABD elektrik tüketimi 100 egzajul, jeotermal enerji potansiyeli 14 milyon egzajul, yani 140.000 yıllık ihtiyacını karşılıyor...

4. hiperaktif

Ynt: Nükleer Enerji Eylemine Katılım Nükleer santralle aynı güçte bir sistem ne yasak ne engel olabilecek bir neden var . Etrafa zararı dünyaya zararı herhangi bir şeye zarar vericek bir sistem değil bu . Jeotermal enerjiyi kullanabilmek için öncelikle onu yeraltından çıkarmak...
  5. hiperaktif

Ynt: Nükleer Enerji Eylemine Katılım Bana faydalarını yazarmısınız . ben size bahane bulurum bana sizi kandıran insanların söylediği yararlarını yazarmısınız ? saygılarımla .

6. hiperaktif

Ynt: Nükleer Enerji Eylemine Katılım Deniz Temizce Kardeşim gerçekten bilgisi olan ve karşı çıktığın konuya sahip birisin tebrikler. halen daha bize kurulmasına neden olabilecek bi faktör gösterebilirmisiniz ! tekrardan nükleer santrale hayır diyorum !

7. hiperaktif

Ynt: Nükleer Enerji Eylemine Katılım arkadaşım sana bişe sormak istiyorum snn Türkiyeye kuracağın nükleer santral diğer ülkelerin milyonda biri kadar küçük kaçtane kurman gerekiyor biliyormusun ? çözümü kolay yolla arayan kazanamaz . sen alternatif seçenekleri denemelisin kontrol...
  8. hiperaktif

Ynt: Nükleer Enerji Eylemine Katılım Yukarıda bi abim baraj köyleri su altında bırakıyor diğer şeylerede bahane bulunur sevgili abicim ben sana bazı gün kaynakları sayimda belki o zaman anlarsın çözümleri :D 1. buhar terminalleri = yeraltına su basılıyor ve çıkan güçlü buhar jenaratörlerde...
  9. hiperaktif

Ynt: Nükleer Enerji Eylemine Katılım Nükleer santral Size iki şey sölemek isterim 1. biz neden avrupayı takip ederek nükleer santrali gelişim olarak görüyoruz . Onlar daha tuvaletle banyoyu bilmezken biz hamam kültürümüle dillerdeydik . cumhuriyet nedir bilmezlerken biz cumhuriyet ile...

10. hiperaktif

Ynt: Nükleer Enerji Eylemine Katılım onca elektrik üretmek için yol varken neden nükleer santral abi ben elektrik-elektronik okuyorum Türkiye'm benm o kadar çok barajı ve kurulabilecek alanı onuda geçtim istanbulun muhteşem yedi tepesinde rüzgar gülü kurulabilir onuda geçtim her evin üstüne...

11. hiperaktif

2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011)

Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011) Acemi bir offroad hayranı olarak abi bu gösteri yerine katılmadan cumartesi gelip yeri öğrendikten sonra pazar günü seyretmeye gelebilirmiyiz :D Tüm abilerimize ve katılcak olan kaptanlarımıza bol çamurlu kazasız belasız başarılar dilerim .
  12. hiperaktif

Çocuğuna Bir Şans Ver!!

Ynt: Çocuğuna Bir Şans Ver!! abi baba ve oğul neden muhabbet edemez genel çerçevede bakarsan ya kavga ederler yada baba olarak yanlıs yaparsın baskısı , oğulun ise yenilikçi düşün hevesi gibi böle girişimlere hayır demesi felan nedeni nedir :D Bisikletçi kardeşim sen haline şükret benim 19...

13. hiperaktif

Çocuğuna Bir Şans Ver!!

Ynt: Çocuğuna Bir Şans Ver!! Baba olarak çok güzel bi açıklama yaptığın ve görüşlere yol gösterdiğin için teşekkürler abi ben arkadaşı şu şekilde desteklemek isterim yanlış anlama aslında aileler engel oluyor ! Neden dersen bazı arkadaşlar Ne babasının nede annesinin nerde hangi durumda...
  14. hiperaktif

Çocuğuna Bir Şans Ver!!

Ynt: Çocuğuna Bir Şans Ver!! Çok doğru ama bi o kadarda zor .
  15. hiperaktif

Arazi Aracı ile Sürat Yapmanın Sonu

Ynt: Arazi Aracı ile Sürat Yapmanın Sonu abi ben bunu makaslı arabayla denedim süper bişe ama biraz daha süratlisiydi 4 teker yerden kesildi :D 3 makası kırmak motor kulaklarını koparmak öncamın tamamen kırılması = pahabiçilemez:D

16. hiperaktif

LPG tankı yeri

Ynt: LPG tankı yeri Maslak oto sanayisi abi bileydim ben baştan hiç uğraşmaz oraya gelirdim :D en yakın zamanda gelicem abi şu tanka bi çözüm bulabiliriz inş en yakında görüşmek üzere teşekkürler nasipse hafta içi ordayım :D
  17. hiperaktif

LPG tankı yeri

Ynt: LPG tankı yeri Olur abi ben aracımı sana nasıl gösterebilirim ben üsküdarda oturuyorum . Abi aracı istediğin bakabileceğin biyer varsa getirim . bi fikir edinelim gazla kullanıyorum benzine gelince ufak bi hobimiz var onuda bırakmayalım . Yardımcı olursan çok sevinirim abi .
  18. hiperaktif

LPG tankı yeri

Ynt: LPG tankı yeri Abi muayenede sorun çıkıcaksa daha farklı bi çözüm lazım aracı inceleyip bi çözüm bularbilirsek süper olur .

19. hiperaktif

LPG tankı yeri

Ynt: LPG tankı yeri abiler sizin araçların bagajı var bnm arabam samurai 96 model arka tarafa koydum ancak arka koltuk öne kaydı önde oturanla arkada oturan arasında boşluk yok denilebilir ben benzin deposunu ufaltsam yanınada LPG tankını koysam sorun olurmu acaba ? araç yerden extra...
  20. hiperaktif

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Off-Road hastalığına bulaşmış bütün abilerimize ve ablalarımıza selam olsun ufakta olsa yaşımıza uygun bizede bulaştı bu hastalık ve tek ilacı hafta sonu orman havası ve çamur. Suzuki samurai 96 model sarıyer \istanbul üniv öğrencisiyim . sarıyer...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri