Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)
farklı bir şubeden denedik aldılar parayı. elden teslim ettim sonra. bakalım bekleyeceğiz bundan sonra.
yazmıyorlar hocam , referans numarası bölümüne uyduramadılar TC no yu. KEGM ye gideyim diyorum ben de, oradan alıyorlarsa.
bankada DZ ile başlayan bir referans numarası sordular, olmadan işlem yapmadılar. ne numarasını olduğunu da çözemedik.
IBAN verip EFT istemek fazla rahat olurdu, herhâlde bize yakışmazdı diye düşünüyorlar.
Ynt: Off Road Yarışında Çamur Sıçrattı Diye Kavga Çıktı
iyiymiş. en sempatiği de karambolde arkadan tekme atan adam gözümde, kendisi yurdumda bir kavga klasiğinin ete kemiğe bürünmüş halidir.
Ben de kenarından 60 puanla B almışım, dilekçe fotograf ve dekont ile başvuru diye anlıyorum ben ama danışmakta fayda var
http://www.kiyiemniyeti.gov.tr/OnlineIslemler/default.aspx?control=amatorOnBavrusuSorgulaTelsiz
buradan deneyin
Kıyı emniyeti web sayfasından sorgulama ekranından sınav giriş belgesi bastırmak ve sınava getirmek gerekiyormuş. Sınav yeri o belgede sefaköy olarak görünüyor bende. Saati sanırım daha sonra belli olacak.
Ynt: İstanbul Trafiğine Çözüm Fikrim Var.
önerileriniz aslında sağduyu ve saygı hissi olan normal insan davranışlarının trafiğe uyarlanması ancak arabaya binen adama ne oluyorsa bunlardan eser kalmıyor.
dükkanına gittiğinizde çay ısmarlamadan bırakmayan adam, o kavşağa bir araba önce girmek...
Ynt: Nissan Patfinder 2.5 Tdi
ben 8 yıldır kullanıyorum, tık demedi :) şehirde , uzun yolda konfor, karda çamurda bırakmaz, biraz sesi fazla çıkar ama o da benim hoşuma gidiyor. :) umarım keyfinize göre bir tane bulur ve tadını çıkarırsınız :)