Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ilk dalış denge sorunu
Ağırlıklarınız da kaymış olabilir. BC uygun ölçüde olmayabilir, bir sürü şey. Dalış merkezi malzemeleri genelde biryere kadar konforludur.
Ama zaten herşeyden önce ilk dalışınızmış. Yüzerlik kontrolü zaten adamına göre 5 - 10 dalış yapmadan oturmaz. Eğitmen siz...
Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları
Berk, alacağın brövenin yönetmeliğindeki minimum yaş sınırına uymadan, herhangi bir kulüp, merkez vs sana bröve veremez.
TSSF onanımlı Dalış Yönetmeliğinin ilgili maddesi şu şekilde:
Dalıcı eğitimlerine katılma koşulları
Madde 5- (1)Dalıcı eğitimi...
Ynt: İsrail
Ben 2007 de gitmiştim ama çok pahalı hatırlamıyorum. Best Western zincirinden oteller var pahalı olmayan, bilmemne suites adı unuttum şimdi, içinde mutfak falan da var, yeme içme ucuza getirilebilir.
Ynt: Dalış Bildirimi....
Bildirimi bölgenin jandarma, sahil güvenlik vs. kurumuna yapmanız gerek. TSSF gelirse brövenize bakar, kulüp veya merkezse belgelerine ve eğitmenlerine/dalış liderlerine bakar diye biliyorumben.
Ynt: Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu
Dalış kursunuz sizden talep etmediyse bile, amacınızı da belirterek bir sağlık kuruluşunda kapsamlı bir muayeneden geçmenizi tavsiye ederim.