Arama sonuçlarınız

1. phobios

ilk dalış denge sorunu

Ynt: ilk dalış denge sorunu Ağırlıklarınız da kaymış olabilir. BC uygun ölçüde olmayabilir, bir sürü şey. Dalış merkezi malzemeleri genelde biryere kadar konforludur. Ama zaten herşeyden önce ilk dalışınızmış. Yüzerlik kontrolü zaten adamına göre 5 - 10 dalış yapmadan oturmaz. Eğitmen siz...

2. phobios

Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum

Ynt: Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum Dalış fenerlerini kastetmemiştim, gemicilik, yatçılık, yelken vs ile ilgili mağazalara bakabilirsiniz.
  3. phobios

Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum

Denizcilik malzemeleri satan yerlerde bulunabilir sanırım.

4. phobios

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 02. Bölüm Duyurusu (Rize - Lazboard)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu Çok eğlenmişsiniz board yaparken, öyle anlaşılıyor. ;D ;D elinize sağlık.
  5. phobios

Türkiye'deki Dalış Noktaları

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları doldurmuş olmak

6. phobios

Türkiye'deki Dalış Noktaları

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları Berk, alacağın brövenin yönetmeliğindeki minimum yaş sınırına uymadan, herhangi bir kulüp, merkez vs sana bröve veremez. TSSF onanımlı Dalış Yönetmeliğinin ilgili maddesi şu şekilde: Dalıcı eğitimlerine katılma koşulları Madde 5- (1)Dalıcı eğitimi...

7. phobios

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Sedat, Mert, 2. bölüme doyamadım yahu, iyi eğlenmişsiniz :D elinize sağlık
  8. phobios

İsrail

Ynt: İsrail Ben 2007 de gitmiştim ama çok pahalı hatırlamıyorum. Best Western zincirinden oteller var pahalı olmayan, bilmemne suites adı unuttum şimdi, içinde mutfak falan da var, yeme içme ucuza getirilebilir.
  9. phobios

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Hepinizi tebrik ederim, başarılar dilerim arkadaşlar. Sabırsızlıkla bekliyoruz pazar gününü.

10. phobios

Üzeri Muşamba Kaplanmış Mdf'den Çakma Caretta

Güzel macera ;D Güle güle kullanın ;D

11. phobios

Küçükkuyu - Küçükçetmi Köyü ve Konaklama İmkanı

Çetmi Han'da konaklamışlığımız var 6 yıl önce. Gerçekten huzur bulunacak bir yer. Umarım köy aynı doğallığını koruyordur.
  12. phobios

Dalış Bildirimi....

Ynt: Dalış Bildirimi.... Bildirimi bölgenin jandarma, sahil güvenlik vs. kurumuna yapmanız gerek. TSSF gelirse brövenize bakar, kulüp veya merkezse belgelerine ve eğitmenlerine/dalış liderlerine bakar diye biliyorumben.

13. phobios

Araçta Bulunan Dahili GPS için Harita

Ynt: Araçta Bulunan Dahili GPS için Harita Neyse eskidi zaten arabalar biz çare bulana kadar, 6 sene olmuş, vazgeçtik. :D :D
  14. phobios

Palet Numarası Hakkında Tavsiyeleriniz

Ynt: Palet Numarası Hakkında Tavsiyeleriniz Her zaman deneyerek almaktan yanayım.
  15. phobios

Yeşil Almus'um

Ynt: Yeşil Almus'um Fotograflar hangi tarihten?

16. phobios

2001 Pathfinder, Off-Road Kabiliyeti?

Ynt: 2001 Pathfinder, Off-Road Kabiliyeti? Adı üstünde: Pathfinder :D
  17. phobios

Nissan Juke Hakkında

Ynt: Nissan Juke Hakkında Özelliklerini bilmem de çok albenili olmuş. :D
  18. phobios

Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu

Ynt: Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu Dalış kursunuz sizden talep etmediyse bile, amacınızı da belirterek bir sağlık kuruluşunda kapsamlı bir muayeneden geçmenizi tavsiye ederim.

19. phobios

off road klubüne katılmak

Ynt: off road klubüne katılmak Katıldınız bile :D
  20. phobios

Ünlü Futbolcu Hasan Şaş: İki karetta yüzünden karataş sahilleri kullanılamıyor..

Ynt: Ünlü Futbolcu Hasan Şaş: İki karetta yüzünden karataş sahilleri kullanılamıyor.. Gerçekten Şaş'mış ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri