Arama sonuçlarınız

1. phobios

Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik? Etkinliği takvime ekledim, daha 2 gün var ama biraz geç olduysa kusura bakmayın lütfen.

2. phobios

Pajero - Pathfinder Arasında Karasızım Lütfen Yardım

Ynt: Pajero - Pathfinder Arasında Karasızım Lütfen Yardım Pathfinder 2005 ve üzeri modellerinde navara ile ortak yüz ve motoru paylaşıyor. Hakan Bey ise opsiyonlarından birinin 2004 model pathfinder olduğunu söylüyor.
  3. phobios

Şişme Mat? Şişme Yatak?

Ynt: Şişme Mat? Şişme Yatak? dalış tüpüyle şişirmesi çok kolay oluyor tavsiye ederim. ;D

4. phobios

Arkadaşımız Reha'nın (reha) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Reha'nın (reha) Doğum Günü Kutlu Olsun Mutlu ve sağlıklı yaşlar dilerim :D
  5. phobios

Vize Almanın Püf Noktaları

Ynt: Vize Almanın Püf Noktaları ABD direkt 10 yıllık verecek diye birşey yok. Ben ilk vizemi 5 yıllık almıştım, babam 10, kardeşim ise 1 yıllık. Evrakımız birbirinden ne kadar farklı olabilir ki? Belki yaş kriteri vardır bilemiyorum, çünkü geçen ay aldığım vize 10 yıllık. sırada beklerken...

6. phobios

Vize Almanın Püf Noktaları

Ynt: Vize Almanın Püf Noktaları ABD vizesi için mülakata gittiğinizde, zaten hakkınızdaki istihbarat yapılmış oluyor. Sizinle sadece formaliteden, bir tutarsızlık, şüpheli bir durum var mı diye görüşüyorlar, geri ödeneceğinize ikna olunca da vizeyi veriyorlar. Belki de "ben süper gücüm böyle...

7. phobios

Arkadaşımız Sedat'ın (yol) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Sedat'ın (yol) Doğum Günü Kutlu Olsun Nice mutlu yaşlara kardeşim :D
  8. phobios

Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun Nice mutlu yıllara Nadir Abi :D
  9. phobios

Hangi Ülkelere Vizesiz Gidilebilir ?

Ynt: Hangi Ülkelere Vizesiz Gidilebilir ? 1.Antigua-Barbuda 2.Arjantin 3.Arnavutluk 4.Bahamalar 5.Barbados 6.Belize 7.Bolivya 8.Bosna-Hersek 9.Brezilya 10.Ekvador 11.El Salvador 12.Fas 13.Fiji 14.Filipinler 15.Guatemala 16.Güney Afrika Cumhuriyeti 17.Gürcistan 18.Haiti 19.Hırvatistan...

10. phobios

Toyota 4x4 Videoları

Ynt: Toyota 4x4 Videoları Teyzenin tip süpermiş :D

11. phobios

Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Murat başın sağolsun kardeşim. Allah sabır versin.
  12. phobios

DAN Divers Day İstanbul'da

Ynt: DAN Divers Day İstanbul'da Süper, kampüsteki otopark durumu hakkında bilgin var mı?

13. phobios

Araçta Bulunan Dahili GPS için Harita

Ynt: Araçta Bulunan Dahili GPS için Harita koltuk altında DVD player varsa ve haritaları DVD üzerinde Navteq ürünü ise kocaman bir HAYIR! Aynı derde sahipim çok soruşturdum Nissan, Navteq ve buradaki yazılımcılarda, çaresi yok.
  14. phobios

Ynt: DAN Divers Day İstanbul'da Katılan var mı?
  15. phobios

Karavan Yaşamında Eşlerimiz Haklı mı?

Ynt: Karavan Yaşamında Eşlerimiz Haklı mı? Haklı olmadıkları bir konu var mı? :D :D

16. phobios

Ynt: DAN Divers Day İstanbul'da Programda onun ismini göremedim ben, ama birçok uzman var.
  17. phobios

Değerli dalıcı, DAN Europe sizi, tüm dalıcılara ve dalış güvenliği ile ilgilenen herkese açık olan 6.DAN DALICILAR GÜNÜ – Sportif Sualtı Hekimliği Sempozyumuna içtenlikte davet etmektedir. Avrupa’nın tanınmış bilimadamları ve doktorları dalış tıbbı ve güvenliği ile ilgili son gelişmeler...
  18. phobios

BF Goodrich 256.70.17 AT Lastik

Ynt: BF Goodrich 256.70.17 AT Lastik üretim tarihi nedir?

19. phobios

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? Dikiş ve kumaşı çürüyüp atabilir, cırt! efektiyle Ayşe Teyze'yi hatırlatabilir :D
  20. phobios

İstanbul Avrupa Yakasından, Dalış ve Kamp Yapılacak Yakın Yer Önerileriniz?

Ynt: İstanbul Avrupa Yakasından, Dalış ve Kamp Yapılacak Yakın Yer Önerileriniz? Seval bilir yasağını.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri