Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 283
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,172
Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

Pazar günü havalar nasıl olucak acaba,soğukda olsa aksama yok pazar 09:30 viaport önü
saygılar

Etiketler

merhaba arkadaşlar her hafta kemere kimsesiz dostlararımıza yemek götürüyorum,bu hafta sizinle,de olmak istiyorum karar veremiyorum. ama gelmeye çalışıcam .

Etkinliği takvime ekledim, daha 2 gün var ama biraz geç olduysa kusura bakmayın lütfen.

Soğuktan korunmak kolay önemli değil,yağış olsa biraz çamur olurdu şimdi kurumuştur oraları
kar güzel olurdu o yok sağolsun,hava bugün oldukça güzeldi umarım böyle olur
saygılar

Merhaba;
Ben muhtemelen gelemeyeceğim.
Her ne kadar buluşmayı bu haftaya erteleten ben olsam da ani bir işim çıktı fabrikada.
Kusura bakmayınız lütfen.

Selamlar.

BOBO' Alıntı:
Merhaba;
Ben muhtemelen gelemeyeceğim.
Her ne kadar buluşmayı bu haftaya erteleten ben olsam da ani bir işim çıktı fabrikada.
Kusura bakmayınız lütfen.

Selamlar.
Sağlık olsun,iş her zaman daha önemlidir,bir başka zaman kısmet olursa,saygılar

bekirgümüş' Alıntı:
merhaba arkadaşlar her hafta kemere kimsesiz dostlararımıza yemek götürüyorum,bu hafta sizinle,de olmak istiyorum karar veremiyorum. ama gelmeye çalışıcam .

Hocam bu hafta bir değişiklik yapmış olursunuz... Bekleriz...

Haydi ömerli 1-2, 10 araçtan az olursak ayıp olacak biraz ama, güzel olacak inşallah...

Arkadaşlar tekrar ediyorum yarın viaport önü 09:30
görüşmek dileği ile
saygılar

Arkadaslar,
Herkese selam. Simdiye kadar gruba pek nail olamadım ama cok agır GRIP oldum. Yeni yeni atlattım, gelemeyecegim sanıyordum o yüzden pekde birsey yazmak istememistim.
Fakat geliyorum. Anladıgım kadarıyla Sucuk var, Cayda var, Ekmekde var, bende Tavuk kanat getiriyorum. Araba basına 2 kisi desek 15- 16 kisiyiz gayette güzel ortam, sahsen 1 arac gelemiyormus ama olsun belki sonradan da katılım olur. 09:30 da viaport un önünde oluruz.

arkadaslar vıapor hareket saatimiz.kac olsun kıpadan alısveriş yapacak arkadaslarda olacak.10 30 da haraket diyelimmi ayrıca olurya bir aksilik cıkar sms yazıyorum son dakkada arayıp haber verebilirler 0545 285 4290

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR