Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 283
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,180

Etiketler
Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

Murat seni burda görmek güzel iyi akşamlar..:smiley: ne gider sucuğıun yanına

Bence bu konu başlığı etkinliklerin off-road başlığı altında açılsaydı veya oraya taşınırsa katılım daha fazla olucaktır.

Binali bey etkinliklerin ana başlığı altında konu. etkinliklerin off-road başlığı altında çıkmıyor eğer orada çıkarsa belki katılım daha çok olabilir diye düşündüm.

herkese selam arkadaslar mangala gerek yok benimde fikrim aynı kocaman bir ateş 2 taslaişlem tamam yanlız sucugun yanında kasar ateste harika olur zaten vıaport tan alısverişi yapıp oyle yola cıkarız kipa gayet uygun hic alısveris icin zaman harcamayın derim ben cocaman bir ızgara teli ve masayı alıyorum birazda kuru odun .

ikaraman' Alıntı:
Binali bey etkinliklerin ana başlığı altında konu. etkinliklerin off-road başlığı altında çıkmıyor eğer orada çıkarsa belki katılım daha çok olabilir diye düşündüm.

Konuyu moderatörler buraya taşıdı, daha uygun diye düşündüler heralde, asıl takvime işletebileydik daha iyi olacaktı ya neyse...

Vay vay herşey hazır gibi görünüyor, bir tek pazarın gelmesi kaldı... Gelmeyenler üzülecek çok ;D

PROF11' Alıntı:
1. Selim Sani Suzuki G.V. 50 ekmek (mangal lazımmı?) Grin
2. Burak&Burcu Dokur Discovery 300 Tdi Kuru mama + Kemik
3. BİNALİ GENÇ 4Runner 2.4 Kuru mama + Kemik
4. Ahmetzc Cherokee ? ?
5. Kuzne Wrangler Hindi KEMİK
6.Derya&murat AKOĞLU DAİHATSU KEMİK + OLTA TAKIMI
7.C.GÜN terrano ? ?

bende geleceğim ama programım yoğun bir şey olurda gelemem diye söz vermiyorum. son dakika viaporta olsam ayıp olurmu.

o zaman inşallah diyelim.prpgramı ayarlamağa çalışalım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR