Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 283
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,180
Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

mecbur kalmasaydım teknaşıma çıkmam mümkün değil di ama çok yakın bir arkadaşım böbrek taşı sancılarına dayanamadım ulaşmaya çalıştığımız şifalı su kaynağına gidip geldik çok şükür ama zor oldu
PROF11' Alıntı:
Tek başına off road her zaman tehlikelidir,olası bir durum çıkılmaz olur,METE bey i kutlarım bende
arazinin çok ağır olması sizi çok zor durumda bırakırdı...
saygılar
;D

Etiketler

artık eğlenceli bir etabimız var binali bey herkes için uygun bir tarih belirliyelim ne dersiniz ::smiley:

barkınmete' Alıntı:
artık eğlenceli bir etabimız var binali bey herkes için uygun bir tarih belirliyelim ne dersiniz ::smiley:

Olabilir tabii neden olmasın nissan ayı uygun bence..
bir fikir oluşturalım hep birlikte zamanlama uygum olsunherkes için.saygılar

Valla 7 nisana kadar plan yapmasak, benim gelmem zor olabilir, ondan sonra bir tarih olursa süper olabilir ;D

bende varım beni unutmayın ;) mayıs ayında bir gezi düzenliyicez nasipse nisan ayında bir camur yutalım derim bende :smiley: :D

SAM_0021.jpg

Fatih Bey şu Aydos Tepesi gezisi kaynamasın arada yaw, çıkalım bir ara oraya da...

arkadaşlar selamlar Aydos gezisini ihmal etmeyelim.önümüzdeki günlerde bir gezi düzenliyelim.

Aydos tepesini unutalım derim ben şahsım adına,mayıs ayı içinde ağva gezisi düzenleyelim
fatih beyin önerdiği yer çok mükkemel bence, kamplı olsun kalırız bir gece
keyifli neşeli geçer diye düşünüyorum tabii kararı birlikte alalım,tarih herkes için uygun olmalı.
saygılar

10 nisanda beykoz var evet, siz bir tarih belirleyin ben gelmeye çalışırım...
Bu arada Binali Bey Aydos'u unutmayalım yaw niye unutalım, ağvaya da gideriz aydosa da gidelim bence...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR