Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 283
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,709

kuzne

Kamp III
Mesajlar
978
Tepkime Puanı
0
Yer
istanbul kurt köy
13.Şubat 2011 Pazar

SAM 0907
 

Etiketler

Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?


Merhaba, hayvanları, özellikle kedi ve köpekleri çok seven biri olarak büyük bir üzüntü ile gördüm o fotoğrafı.

Maalesef benzerlerini sürekli yollarda ben de görüyorum.
 

Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

hayvancıkların cesetlerini dahi bir insan evadı elini atıpta yol kenarına cekmemis ben. yolun ortasından alırken dahı bana korna calarak cık ordan yoksa sende ezilirsin der gibi otalıgı ınletenlerde cins cins bakanlarda.

SAM 0909
 




Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

hemen aracıma binip en yakın köy emirliye cıktım marketin dolabındakı tüm ekmekleri alıp geri geldim.belki bu gece bos mıgdeleri onarı uykusuz bırakmıyacak

SAM 0911


SAM 0913
 




Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

arkadaslar bitr teklifim var . ömerli göl kıyısı hafif ofr araclarda gele bileceyi cok güzel bir yer bir kac resim koyucam bir program yapıla bilir ne dersiniz . hem bu zavallı canlarada biraz yiyicek götüre biliriz aclıktan cok ilgiye muhtac bu hayvanlar . hadi arkadaslar hep beraber bulusup bir ömerli yapalım . tarihi hep beraber kararlastıralım.

SAM 0915


SAM 0916


SAM 0917


SAM 0918


SAM 0919
 





Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

ben hundai minübüsle dahı camura saplanmadan geze biliyorum . herkesi bekliyorum araclar ılla 4 x 4 olması gerekmiyor,MESAJLARI BEKLİYORUM ARKADASLAR

SAM 0930
 

Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

Maalesef bu görüntüleri ,bu civardaki bütün köylerde görebilirsiniz.
Barınaklar bu hayvanları buralara telef olsun diye bırakıyorlar.
Bu görüntüleri gören ,maymun iştahlı hayvan satınalanlar; sonrada sokaklara atanların vicdanları bir nebze olsun sızlıyormudur acaba.
 

Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

evet haklısınız sımarık cocuguna bir oyuncak alıyomus gibi alıp sonradasıkılıp sokaga terk edilen okadar cok hayvan varki BİR HAFTA SONUNU AYIRIP HEM BİR DOGA GEZİSİ HEMDE BU HAYVANLARA BİR PARCA EKMEK GÖTÜRELİMİ????????????????????? KİMLER KATILICAK.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,736
Kayıtlı Üye Sayımız
172,145
Kaydolan Son Üyemiz
compozer

SON KONULAR



Geri
Üst