Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 283
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,255
Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

Gerçekten güzel olur.
Ben şahsen her hafta 100-200 ekmek köye götürüyorum ve yetmiyor.
Böyle bir organizasyona severek katılırım.

Etiketler

o zaman 30 ocak pazar günü link deki buluşma noktasına gelelim hem güzel birde gezi olmuş olur
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67957.0

arkadas senin tarif ettiyin yer cok ters ve arazi biraz zorlu gibi bazı araclar sıkıntı yasata bilir bu hayvanları göre bilmek ve göl kıyısında hem hafif ofro hemde bir mangal yakabilir ve bu zavallılara birkac kemik ve ekmek götüre biliriz. DİYER GEZİYE GİTMEK İSTEYEN ARKADASLAR GİDE BİLİR AMA BU GEZİNİN ANLAMI BASKA . BU GEZİYE İŞTİRAK EDİCEK ARKADASLAR DOSTLAR HEM TANISALIM HEMDE BİR HAYIRLI IS YAPALIM NE DERSİNİZ . GELMEK İSTEYENLER İCİN BİR LİSTE AÇIYORUM GEZİ BİTİMİNDE bizim yıkama ıstasyonunda camurlarımızdan arınıp herkes evine döne bilir katılımları bekliyorum hayvan doslar BEN KUZNE
1 DAĞCI

SAM_0936.jpg

evet arkadasşlar ömeri kemerburgaz terkoz çatalca civarında ne yazıkki bu tabloyla karşılaşıyoruz elimizden geldiyince yemek topluyoruz evde eşim karavana yapıyor dağıtıyoruz ama inanın yetişmiyor çünkü çok var .insani yardımlar toplanıyor birde bu devlet bu dostlarımıza böyle bir kampanya yapsa sahip çıksa ama nerde .inanin ben genelde oralardayım bazı orman görevlilerin vurun öldürün dediyine şahit oldum .zihniyet bu adamlarda .çok üzülüyorum elimizden keşke daha fazlası gelse ,

evet dostum hayvanı sevmeyen insana deyer vermez benim sahsi fikrim. gezi icin arkadaslar aranıyo katılımcılar yazssın lutfen

Sayın Kuzne,
Girişiminiz çok güzel ancak duyurmak için az vakit var.
Bence bir hafta yayınlayalım. Ve önümüzdeki hafta daha kalabalık gidelim.

Not: Haftaya ben gelemiyebilirim. Ama genede daha çok insana haber verilebilir.

Bence de aslında bir hafta ertelemekte yarar var, bu hafta oldukça fazla katılımcılı etkinlikler var, sıkıştırmadan olsa haftaya kalabalık bir grup gelebilir...

Akılıca doğru söze nedir,kuzne üstad erteleme konusunda ne düşünür acaba,saygılar

elbette arkadaslar zaten tarih vermedimki :smiley:diyer arkadasla karıstı sanırım benim düsüncemde öyle aslında uye olmayan arkadaslarda kata biliriz . duymayan arkadaslarda haberdar olur uygun bir tarih seçip hep beraber karar verelim şimdi duyurma zamanı.

O zaman hocam haftaya 6 şubat mı oluyor organizasyon? Ona göre bir hazırlık yapalım...

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve birkaç gündür takip ediyorum da mükemmel bir gezi ve bulışma olacak bu umarım tüm doğa dostları ve offroad tutkunları iştirak eder .kabul ederseniz ben de seve seve gelmek isterim

Listeye neler getireceğimizi de yazarsak çeşit olabilir belki... Kuzne'den de ses çıkmıyor... ben ilk olmayayım listede ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR