Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 283
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,462
Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

ARKADASLAR YANINIZDA MANGAL GETİREN GETİRSİN GERCİ KOCAMAN BİR ATES YAKMAYI PLANLIYORUZ AMA MANGAL YAPMAYA COK MUSAYIT BİR YER . BEN KUZNE MANGAL VE HAYVANLARA BOLCA KEMİK GETİRİCEM YANINA OLTA BALIK TAKIMI ALMAK ISTEYEN ALA BİLİR CUNKİ GÖL KIYISI .

Etiketler

Bilmem farkındamıyız ama hala bir tarih (6 şubat veya 13 şubat) ve güzel bir toplanma yeri (herkes için kolay bulunabilecek) belirlenmedi... O taraflarda oturan iyi bilen biri (örneğin kuzne ;D) bir yer belirlese, işi netleştirsek... Tarih benim için farketmiyor ama 13 şubat isteyenler var...

ARKADASLAR TARİHİ OYLAYALIM BU PAZART MI OLSUN YOKSA 13 SUBATMI HE BİRDE BULUSMA NOKTALARI 1 CİSİ TEM SAMANDIRA GİSELERDEN SONRA İLK CIKIS KARTAL SANCAK TEPE METRO MERKEZ GARAJI 2 CİSİ KURTKÖY VIAPORT
BENCE EN uygunu VIAPOR PARK ALANI:

Tarih farketmez benim için, Viaport otopark oldukça iyi bir seçim (bilinen ve kolay bir yer olması nedeniyle)...

viaport konum olarak uygun otoparkı da kalabalık olmasına rağmen yinede en makul yerdir.metro kendisine bile yetmiyor aman aman bizen ırak olsun orası.3. sü ise F1 yani formulanın civarı da müsait.yeterki ahali gün ve arac, kişi konusunda bir tesbit te bulunsun.Ondan sonra atılacak adımlar dahada belirgin olacak.hepinize selamlar ve iyi çalışmar.

Sabah erken olması halinde via port kalabalık olmaz,aslında parka girmeye gerek bile olmaz,yol oldukça geniş yol boyu park edilebilir,saygılar

Hayırlı olsun 13 şubat olsun çokda geç kalınmamalı havalar soğuk
sonuçta yapılan işin bir gerekçesi var değilmi..liste başlamıştı sanırım

OMERLİ GEZİSİNE KATILACAK YARDIMSEVERLER

1. Selim Sani Suzuki G.V. 50 ekmek (mangal lazımmı?) Grin
2. Burak&Burcu Dokur Discovery 300 Tdi Kuru mama + Kemik
3.BİNALİ GENÇ 4Runner 2.4 Kuru mama + Kemik

saygılar

Herkese selam,
Ben henüz yeni bir üyeyim. Uygunsa 13 ündeki geziye katılmak isterim. Bende 95 Cherokee unlimited var...

3.BİNALİ GENÇ 4Runner 2.4 Kuru mama + Kemik
4.Ahmetzc cherkee ? ?

3. BİNALİ GENÇ 4Runner 2.4 Kuru mama + Kemik
4. Ahmetzc Cherokee ? ?
5. Kuzne

Belirtmemisim kusura bakkamayın kurumama getirebilirim...
Ayrıca esler ile katılabiliyorsak esim sehnaz ı da getirebilirim..

Eşlerin gelmesinde bir sakınca yok,ben eşim oğlum kızım ailece birlikte gelme taraftarıyız...

Ortamın bir aile ortamı olması beni ayrıca cok sevindirdi. Ayın 13 ünü iple cekiyorum. Bir aksilik olmasa mutlaka gelecegiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR