Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 283
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,180
Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

hepiniz harika insanlarsınız :smiley: çok güzel birgün geçirdik emeği geçenlere teşekkürler

Etiketler

evet gerçektende çok güzel bir gündü,tekrarlamak dileği ile selamlar

birleşik

prof11.jpg

seamlar iyi bir gezi olduğu ortada.Sizi izliyordum başından beri Cumartesi günü Karteye gitmiştik ,ertesi gün de size katılacaktım haber vermeden bir hareket olsun diye.Ama oradan Adapazarına inmek zorunda kaldım. erken ayrılamadım bir türlü malum akraba ziyaretleri.vs.Hatta Kartepeden fazla kalan vs leri de biriktirdik artı birşeyler ile yanınız da olacaktık.masesef nasib olmadı.size katılmak ama bizde ailece yine kurtköy de ki sokak vatandaşlaına eve dönüşte bir şeyler paylaştık.Fakat bunlar sosyetik olmuşlar kemik et cucuk,vs leri yediler ama ekmekleri pas gectiler.bunu da paylaşayım dedim.Bir daha ki faaliyete inşaallah.

Katıldıgım en güzel etkinliklerden biriydi. Herkes uyumlu ve birbirlerine saygılıydı. Cok hosuma gitti. Sizleri tanıdıgımıza ben ve esim cok memnun olduk. Bir sonrakinin dahada güzel gececegine eminim.....

herkese selam arkadaslar geldiğiniz ve duyarlılıgınız icin cook cook tesekkurler . bunu saymıyorum cünki sadece tanıştık demek istiyorum daha güzel ve bol maceralı gezilere hep beraber katılmayı umuyorum. sizin gibi kaliteli arkadaslar edindiğime cok memnunum. yine beklerim yine beklerim :smiley: :smiley: size ayrıca cook tesekkurler resimler muhtesem. malesef ben unutkanlıgımıza yanar olduk napalım bidahakine insallah.

kuzne' Alıntı:
herkese selam arkadaslar geldiğiniz ve duyarlılıgınız icin cook cook tesekkurler . bunu saymıyorum cünki sadece tanıştık demek istiyorum daha güzel ve bol maceralı gezilere hep beraber katılmayı umuyorum. sizin gibi kaliteli arkadaslar edindiğime cok memnunum. yine beklerim yine beklerim :smiley: :smiley: size ayrıca cook tesekkurler resimler muhtesem. malesef ben unutkanlıgımıza yanar olduk napalım bidahakine insallah.
Böyle bir gezi düzenlediğiniz için asıl ben size teşşekür ederim fatih bey,elbette bu sayılmaz havalar biraz ısınsın tekrar bir gezi düzenleriz,bu sefer birazda off road olsun
ben kendi adıma geldiğim için,ve siz değerli arkadaşlarla tanıştığım için çok mutlu oldum
saygılar

Valla gerçekten çok iyiydi, gelmeyenlerin pişman olacağı bir gezi oldu, ben de eşimle bir sonraki buluşmayı bekliyoruz... freegraf keşke arasaydınız hava kararana kadar oradaydık biz... Ben de biraz daha fotoğraf var ama bir ayırayım koyarım biraz daha...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR