Arama sonuçlarınız

1. phobios

Kiralık Karavanla 19 Mayıs Batı Karadeniz Gezimiz

Ynt: Kiralık Karavanla 19 Mayıs Batı Karadeniz Gezimiz Amasra'da karavanınıza denk geldik, aynı gün aynı otoparka parkettik. Tesadüf :D

2. phobios

Safranbolu

Ynt: Safranbolu Şehzade sofrası gibi bir diğer lezzet durağı da Asmazlar Konağı'dır. Özellikle güveçte yoğurtlu etli yaprak sarma diyorum size :D
  3. phobios

Arkadaşımız Erhan'ın (Phobios) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Erhan'ın (Phobios) Doğum Günü Kutlu Olsun Çok teşekkürler arkadaşlar :D :D :D Yolun yarısını da bulduk :D :D

4. phobios

4x4 Çekerken Dikkat Etmek Lazım

Ynt: 4x4 Çekerken Dikkat Etmek Lazım Öyle çekilmez, böyle çekilir... :D :D :D
  5. phobios

Kurs Fiyatı Değerlendirme

Eğitim ve sertifikasyon için heryerde aşağı yukarı 300 TL alırlar. Eğitim dalışlarında zaten ekipman sağlanır, kursiyerin full ekipmanı olması asla beklenmez. Burada anahtar olan, eğitim dalışları için yapılacak olan tur içeriği. 5 eğitim dalışı için bir gece konaklama yeter. Onun...

6. phobios

22-26 Nisan Adrasan/Antalya Dalış Organizasyonu

Ynt: 22-26 Nisan Adrasan/Antalya Dalış Organizasyonu Son 4 :D Kalmasın :D

7. phobios

Yeniden Jinni :D

Ynt: Yeniden Jinni :D Hoşgeldin :D E peki fotograftaki bebek yok mu artık?
  8. phobios

Kapadokya Dünyanın Dikkatini Çekti

Ynt: Kapadokya Dünyanın Dikkatini Çekti Geç bile. Çok özel bir yer.
  9. phobios

Ynt: 22-26 Nisan Adrasan/Antalya Dalış Organizasyonu Son 6 kişi. :D

10. phobios

Arkadaşlar, sezonu Akdeniz'in incisi Adrasan / Antalyada açıyoruz. Şu anda 8 kişilik yerimiz var. Biz gidiyoruz sizi de bekleriz :D 6 dalış yapma imkanı veren bu organizasyonumuzun kısaca detayları, 3 gün 6 dalış, ekipman İki gece tam pansiyon konaklama (Atıcı 2 Hotel) İlk gün kahvaltı Ulaşım...

11. phobios

PES 2010 Anons Edildi

Ynt: PES 2010 Anons Edildi Nintendo Wii'de çıkana kadar beklerim. :D
  12. phobios

Yöneticilerimizden Koza Yardımcı İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Seçilmiştir

Ynt: Yöneticilerimizden Koza Yardımcı İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Seçilmiştir Bu politikacılar böyle işte, oyumuzu alana kadar, sonra arayıp sormazlar :D :D :D :D :D

13. phobios

Okuyalım Okutalım ...

Ynt: Okuyalım Okutalım ... Ben harekete geçtim bile... genelde yerine ulaştırması, kitap temin etmekten daha zor oluyordu benim için önceki gönderilerimde. Süper organizasyon.
  14. phobios

Sıfırdan Dalışa Başlamak!!!

Ynt: Sıfırdan Dalışa Başlamak!!! Benim sorudan anladığım, kulak eşitlemeden 2 metreye daldığınızdır. Kulak eşitlemeye, daha erken başlamayı deneyin, çünkü eşitleme aralıkları ne kadar açılırsa, bir seferde karşılamanız gereken basınç artacaktır, bu da eşitlemeyi zorlaştırı.
  15. phobios

ÖTV İndirimi ve Piyasalara Yansıması?

Ynt: ÖTV İndirimi ve Piyasalara Yansıması? Eveeet zamlar ufak ufak yapılmaya başlandı, bir maceranın daha sonu :D

16. phobios

Zaman Var Para Yok, Para Var Zaman Yok

Ynt: Zaman Var Para Yok, Para Var Zaman Yok Ben getirdim. Hem para yok hem zaman yok :D :D
  17. phobios

Yöneticilerimizden Koza Yardımcı İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Seçilmiştir

Ynt: Yöneticilerimizden Koza Yardımcı İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Seçilmiştir Bir dahaki seçimlerde belediye başkan adayı görmek ister, başarılarının devamını dileriz :D
  18. phobios

2006 Nissan Pathfinder Off-Road İçin Hazırlıklar Neler Olabilir ?

Ynt: 2006 Nissan Pathfinder Off-Road İçin Hazırlıklar Neler Olabilir ? Belki de doğrusu, ihtiyaç doğdukça modifiye etmek olabilir. Yani, her gittiğiniz parkurda takılıyorsanız, MT lastik arayabilirsiniz, ama takılmıyorsanız demek ki aracınız kullandığınız arazi şartlarına uygun demektir. Ben...

19. phobios

Divers Alert Network İlkyardım Eğitimleri

Ynt: Divers Alert Network İlkyardım Eğitimleri Tabii ki, Doktor olduktan sonra bile bu dediğin geçerli, tıp hergün takip edilmesi gereken bir bilim. Bunun yanında ilkyardım eğitimi, ancak mevcut durumun daha kötüye gitmesini engelleme çabası sadece.
  20. phobios

Trafikte En Gıcığıma Giden de....

Ynt: Trafikte En Gıcığıma Giden de.... Bir de, sinyal verdiğinde tüm fizik kurallarının kendileri lehine değiştiğini sananlar ile, sinyal lambasının bir kez yanıp sönmesi neticesinde sinyal vermiş olduğunu zannedenler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri