Arama sonuçlarınız

1. K

Mıdland Alan 42

Ynt: Mıdland Alan 42 herşey gönlünce olsun dostum.. çok iyi anlıyorum seni, benim de garajda kıyıp atamadığım satamadığım çok şey var :) ama zamanı gelince vedalaşmak gerekiyor, bir sevdik gitmeden bir sevdik gelmezmiş :))

2. K

Mıdland Alan 42

Ynt: Mıdland Alan 42 üstadım bence çok iyi bir karar vermişsin.. Grand Vitara ve L200 arasında kalmıştım ben de ve L200 tercih ettim.. L200'le çok rahat ettim otomobilden sonra; çocuk olunca bagaj hacmi ciddi sıkıntı olmuştu, sürekli arabanın içini de dolduruyorduk şehirlerarası...
  3. K

Mıdland Alan 42

Ynt: Mıdland Alan 42 evet haklısınız hocam, alan 42 esneklik anlamında çok güzel alet, araçtan çıkarken de yanınıza alıyorsunuz araçla bağlantınız kalmıyor.. eğer elimdeki telsizi hayal ettiğim gibi monte edemezsem rotayı bu cihaza çevireceğim..

4. K

Mıdland Alan 42

Ynt: Mıdland Alan 42 hocam bende Midland Alan 278 var, birkaç yıl önce sıfır almıştım, birkaç ay boyunca aracımda takılı durdu ancak bağlantı problemi nedeniyle neredeyse hiç kullanamadım, pek de ilgilenmedim konuyla, pmr'ler yetiyordu o sıra... Aracı satınca da kaldırdım kutusuna koydum...
  5. K

Mıdland Alan 42

Ynt: Mıdland Alan 42 eldeki mevcut CB'yi araca takmayla uğraşmamak amacıyla, takip :)

6. K

Bursa Nilüferde Mükemmel Kamp Ve Piknik Yeri

Ynt: Bursa Nilüferde Mükemmel Kamp Ve Piknik Yeri Teşekkürler hocam, sayende güzel bir yer daha öğrendik.. O tepelerde çok gezdim motosikletle, muhteşem yerler var o civarda. Ilk fırsatta bahsettiğiniz noktalari görmeye gideceğim...

7. K

Satılık Terrano 2 2.4 Benzinli 1997 Model

Ynt: Satılık Terrano 2 2.4 Benzinli 1997 Model maşallah.. güzel araç, oldukça da temiz görünüyor.. ayrıca çok da yeteneklidir arazide.. hayırlı müşteriler diliyorum...
  8. K

Wr125r Vs. Crf250l

Ynt: Wr125r Vs. Crf250l çok yakın zamanda Yamaha XT125R motorumu sattım, WR'nin babası diyebiliriz.. çok keyiflidir ancak 125cc yetmiyor, dik rampalarda zorlanacak ve o zaman keşke 250cc alsaydım diyeceksiniz.. önerim 250cc olur, CRF güzel makina, KLX de güzel makina, ikisi de işinizi görür..
  9. K

L200 Yakıt Durumu

Ynt: L200 Yakıt Durumu 265 75 16 MT lastikler ile uzun yolda 90km/s civarı hız ile 9,5-10L/100km. Şehir içinde 12,5-13,5L/100km. 245 65 17 AT lastikler ile aynı yolda 90km/s civarı hız ile 6,5-7L/100km. Şehir içinde 9-10L/100km. Yukarıdaki değerler sakin sabırlı kullanımda, toplam 5000km'lik...

10. K

L200'e Telsiz Montajı

Ynt: L200'e Telsiz Montajı teşekkür ederim hocam, akşam araç içinde bir simülasyon yapıp değerlendireceğim fikrinizi.. bu arada mayk için ön cama vantuzla sabitlediğim bir tutucu yaptım.. daha doğrusu, cama vantuzlanan cep telefonu tutucularının bir tanesinin telefon tutan kısmını çıkartıp...

11. K

L200'e Telsiz Montajı

Ynt: L200'e Telsiz Montajı fotomontaj ile daha anlaşılır olur sanırım yapmaya çalıştığım... ne dersiniz buna benzer bir uygulamaya?
  12. K

L200'e Telsiz Montajı

Ynt: L200'e Telsiz Montajı L200 kokpit fotoğrafı ekleyeyim de konu görsellik kazansın... şahsi fikrim; telsiz montajı için en uygun yerin teyp ve çakmağın altında vites kollarının hemen önünde bulunan boşluk olduğu yönünde.. o boşluğun arkasına da baktım, tamamiyle boş.. yani oradaki plastik...

13. K

İmkanı Ve Parası Olanlar Jip Kullansınlar

Ynt: İmkanı Ve Parası Olanlar Jip Kullansınlar araç satış fiyatlarının kırılımına bir bakalım önce; ne kadarı araç bedeli ne kadarı vergi? ondan sonra değerlendirelim; sıkıntı yerli üreticinin maliyetlerinden mi kaynaklanıyor acaba yoksa devletin vergi politikalarından mı...
  14. K

L200'e Telsiz Montajı

Aracıma telsiz takmak istiyorum ve hedefim aracın hiçbir yerini delmeden bunu yapabilmek. 2006 sonrası L200 aracına telsiz montajı yapmış olanlar varsa, telsizi nereye nasıl konumlandırıp sabitlediğinizi ve anten kablolarını nereden geçirip kabin dışına nereden çıkardığınızı anlatabilir misiniz...
  15. K

L200 cüler hangi yağı kullanıyorsunuz yazalım, bilgi bankası oluşturalım.

Ynt: L200 Cüler Hangi Yağı Kullanıyorsunuz Yazalım, Bilgi Bankası Oluşturalım. 2,5 dizel motor için...

16. K

L200 cüler hangi yağı kullanıyorsunuz yazalım, bilgi bankası oluşturalım.

Ynt: L200 Cüler Hangi Yağı Kullanıyorsunuz Yazalım, Bilgi Bankası Oluşturalım. kullanma kılavuzunda aracı kullandığınız yörenin iklim şartlarına göre hangi yağ viskozitesinin tercih edilebileceğine dair bir tablo var... bulabilirsem paylaşacağım..
  17. K

2007 L200 160.000 Bakımında Neler Değiştirmeli?

Ynt: L200 160.000 Bakımında Neler Değiştiirmeli? aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.. 160.000 yazmıyor ancak periyotlardan anlaşılabilir..
  18. K

Gps Mi, Akıllı Telefon Mu?

Ynt: Gps Mi, Akıllı Telefon Mu? genelde navigasyon haritalarını ücretli satarlar.. ücretsiz edinmenin yasal olmayan yolları mevcut.. ya da GPS'inizi gideceğiniz bölgeden alırsanız içinde o bölgenin haritasının olması ihtimali yüksek, ek ücret ödemek zorunda kalmazsınız ancak uzak doğu ve güney...

19. K

Ynt: Gps Mi, Akıllı Telefon Mu? http://www.youtube.com/user/GPSKitVideos#p/u/0/gdQmuGtpQkQ şu adresteki videolar GPS Kit ile ilgili daha detaylı bilgiler içeriyor, fikir vermesi açısından bakabilirsiniz.
  20. K

Ynt: Gps Mi, Akıllı Telefon Mu? iphone aldığımdan beri Garmin Oregon GPS'imi hiç kullanmadım. İhtiyacım kalmadı çünkü iphone ve GPSKit adlı program aynı işi yapıyor. akıllı telefonunuz için avrupa ülkelerini kapsayan bir navigasyon programı alıp yolda navigasyon ihtiyacınızı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR