Arama sonuçlarınız

1. freegraf

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

2. freegraf

Selam terioscular.TERİOS BİRİNCİNESİL adında bir oluşum başlattık isterseniz 1.nesil aracları olanların katılım ve katkılarını bekliyorum.iyi paylaşımlar.
  3. freegraf

Teşekürler,bu defa biraz zor ,Teriosu biraz temizleyip taımak ve bazı eksikleri tamamlamak isterim.Daha sonraki zamanlarda fırsat olursa seve seve .Sizlere ve mevcuttaki arkadaşlara selam ile iyi ve keyifli yollar dilerim.Formu canlı tutmaya çalışalım.tekrar iyi gezmeler.

4. freegraf

50.Mehmet Bayramoğlu pendik .ist terios 2004 sx otm.
  5. freegraf

S.A.Arkadaşlar uzun zamandır forum u pek kullanmıyordum.Bu aralar vakit buldukca bakıyorum.Bu hafta başında bir 1.Nesil Terios 2004 SX Otm.aldık.Hayrlısı ile kazasız belasız (her sürücü de ) kullanır ve keyfini çıkarırız İnşaallah.

6. freegraf

7. freegraf

S.A.Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar muhabetlere devam umarım iyisiniz.Bu aralar otomatşk 1.nesil SX temiz terios bakıyorum haberiniz olsun.Bu konuda yardım ve önerilerinizi bekliyorum.Herkese hayrlı işler ve paylaşımlar ve de gezmeler dilerim.
  8. freegraf

Güney Rusya Vladikavkaz(Alanya) Nalchik (Balkarya) ve Pyatigorsk Gezisi

Ynt: Güney Rusya Vladikavkaz(alanya) Nalchik (balkarya) Ve Pyatigorsk Gezisi Sn.Yaşar hoca yolun acık olsun,ne kadar engel varsa kalksın,ne kadar iyi rastlantılar varsa gelip seni bulsun,duacıyım Allaha emanet içince gez,paylaş ve sağlıkla yurduna dön..
  9. freegraf

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Selamlar.Sn.Ahmet bey,Doğrudur,araba genelde oğlum da okula gidip geliyor. Sn.Hasan kardeş,Lastiklere gelince geniş lastik altık MT olarak daha takma fırsatımız olmadı 235x75x15 olarak cevirmi ,olurmu, olmazmı.elimde bir iş var hayrlısı ile teslim edersem o zaman...

10. freegraf

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi gecen hafta arası Aydos a bakalım dedik ,gün batımı na denk geldik bir kare de fotoğraf ile buraya iz bırakalım.iyi gezmeler ve paylaşımlar.

11. freegraf

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Selamlar sn ahali sizlere katılmak bir türlü nasip olmadı,gönlüm ve niyetim bir gün hayrlısı ile olur diyelim.
  12. freegraf

Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım

Ynt: Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım Selam tekirdağlı arkadaş,ustam çıtayı epey yükseltmişsin.Tebrikler epey emek ve zaman harcamışsınız,kazasız belasız kullanmanı dilerim.ayrıca yaptıklarınızın artı ve eksilerini de kullandıkca fotğraflar ile paylaşırsanız,bir hayrlı iş yapmış...

13. freegraf

Suzuki Samurai Yardım!

Ynt: Suzuki Samurai Yardım! Selam arkadaşlar.benim görüşüm samurai,her arkadaş kendi tercihlerini yaabilir,ama samurai hem başarılı hemde ekonomik.Buarada sanayi ye bulaştınmı iş uzar heleki bütcen sınırlı ise Allah yardım etsin.98 ve 92 model olmak izere 2 samurai aldı ve kullandım.konforu...
  14. freegraf

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi Selamlar Sn. Tarık bey kusura bakmayın bu aralar pek net e giremedim.şimdilikfotoğrafları ulaşamam ama en yakın zamanda inşaallah yüklerim.Kavis verdiğimiz zaman ölctüm yaklaşık 5cm civarındaydı.zamanla düzleşir dediler şimdilik pek bir fark daha belirmedi.iyi...
  15. freegraf

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi Selamlar sn.Ahali epey bir zamandır.buralara uğramaz oldum.Gelen giden arkadaşlar selam sabah olmamasından dolayı varsa kusurumuz afola.gelelim makaslara kavis vermeye arac ekonomik olarak yükselip kendisini havaya sokuyor.ben sürüşte pek öyle bir sertlik...

16. freegraf

Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014

Ynt: Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014 Selamlar ve takip
  17. freegraf

Samurai 86 Model Değişim !!!!!

Ynt: Samurai 86 Model Değişim !!!!! Selam ve iyi paylaşımlar,sn.arkadaşlar bende(92 model samu) makaslara kavis vererek yükselttim.azmanla eski halini alır derler,olabilir.Birde jantları ters cevirttim yani ofset denen şey oluverdi be ya.Fakat gel gelelim 60 km hızda direksiyon amcam sıtmaya...
  18. freegraf

Torunum Yarın 18 Mart-çanakkale

Ynt: Torunum Yarın 18 Mart-çanakkale Selamlar sn.ahali , (Allah selamaet ve sıhhat versin,Babam ve bizim büyükler bir mezarlık yanında gecerken Selam verilir,gerekli dua ve Fatiha okunur.Sonra yürünür bir müdet.huşu ve sukunet ile )Ben de bunların yanında,yürümeyi öğrenirken Hamd olsun bunuda...

19. freegraf

Torunum Yarın 18 Mart-çanakkale

Ynt: Torunum Yarın 18 Mart-çanakkale Yeniden dedemleri andım Sayenizde. (Doğudan Rumeline şehadet için,Hamile karısını,beşikteki yavrusunu bırakarak koştular.Onlara rahmet ve sadakat yollamak gerek.)kaleminize kuvvet.
  20. freegraf

Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014

Ynt: Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014 Selamlar ve tebrikler Sn.Hudof saakinleri ve çılgınları ,bir türlü nasib olmadı,her defasında bir olumsuzluk ve kem küm.Cok iyi bir etkinlik olduğu ortada hepinizi tek tek kutlar ve selamlarımı iletiyorum.(tanışmasak ta).Bir dahakine İnşaallah.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR