Arama sonuçlarınız

1. freegraf

Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz lastikler zaten o işe gelmez,sadece yancı ve piknikci modunda olursa olur.otlama çimleme ce olursa sıkıntı yolmaz sanırım.

2. freegraf

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz gelince de çift geliyor.daha yeni jantları ters cevirdik ama direksiyonu zıplatıyor. birde şu hafta sonu için ise bğzğm bu taraflar olursa iyi olur.Bazen piknik bazen seyir bazen de çamur olsun.çay ve ateş işine talip olabilirim şimdiden.iyi...
  3. freegraf

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz Selamlar ya arkadaşlar fotoğraf yüküyorum ama gelmiyor.

4. freegraf

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz Selam ahali sn.Hasan kardeş gercekten gelmeyi istiyorum.iş çıkarsa ayrı ziyaret falanları ekerim.bir yeterki kırık dökük olmayayım.Bizimkisi pehlivan değil be daha ne olduğunu ben de bilmiorum.görmek gerek.
  5. freegraf

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz Dodikci Eyüp usta 0537 721 00 40 mehmet bayramoğlu ( fotoğrafcı ) nerseniz yeter iyi paylaşımlar.

6. freegraf

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz selam,beyler dodikler için bende size kartalda Eyüp usta var, işi güçü dodik onu önereyim.Fiyatta da yardımcı olur.iyi paylaşımlar.

7. freegraf

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi Selamlar sn.Tarık kardeş umarım iyisiniz,ne desem bilemiyorum.neyseki MT lastik takılı değil.normal 205-75-15 at var.Bilseydim yapmazım buda Bir ders olsun.Yapacak olan arkadaşlarda buna dikat etsin o zaman.iyi çalışmalar sağol.
  8. freegraf

Dalış Ve Sinüzit ???

Ynt: Dalış Ve Sinüzit ??? SElamlar ve şifalar dilerim.Sn.Arkadaşlar bu konuda epey sıkıntı çeken biri olarak ,2 kere (1991 ve 2005 olamak üzere)ciddi manada yaklaşık 4 saat gibi süren kesme biçme dalma vs.operasyonları gecirdim.et vardı ,sinüs vardı aldılar hepsi okadar .çektiklerim ve...
  9. freegraf

Samurai Dreksiyon Titreme

Ynt: Samurai Dreksiyon Titreme ARkadaşlar aynı sıkıntıyı ben yaşıyorum.60 km de oldukca direksiyon efendi huşu ğuruşa geciyor.boşuboçuna 40 gaymeyi bu yoklukta balancıya verdik sorun giderilmedi.her kafadan bir ses geliyor.jmny için yazılan yazılarada baktım kafam iiyice karıştı.hal böyle...

10. freegraf

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi Arkadaşlar samurai nin direksiyonunda 60 km dolayında rahatsız edici titreme var sebebi ne olabilir.Bir bilen varsa faydalı bir paylaşım yaparsa iyi olur.Balans ayarlarını yaptım,ama gecmadi.daha neler olabilir.iyi paylaşımlar.

11. freegraf

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi Selam arkadaşlar gelen giden yok.Bu arada bende makasala kavis vererek 5cm.kadar yüksettim.janları ters cevirdim boyattım.
  12. freegraf

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz Selam ahali hayrlı sabahlar ve işler takipteyim.

13. freegraf

Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım

Ynt: Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım SElam arkadaşlar bende 92 samu var yaklaşık 1.buçuk ay önce Pendik sanayi de makaslara kavis verdim.yaklaşık 5 cm. yükseldi.Peşine jantları ters cevirdim.ve boyattım iyide oldu.Fakat fazla yükseltmek beraberinde bazı külfetlerde getirir,modeline göre. kavis...
  14. freegraf

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz Selam arkadaşlar beni de unutmayın.Az çnce bir ton yazı yazdım tam yollarken bir hal oldu ve yazıklarım uçtu çok sinir oldum.Ben aracı tam hazırladım ama bu kez hep bizim delikanlı kullanır oldu.Kavis verdik janları ters cevirdik bu kezde...
  15. freegraf

Ynt: Samurai Dreksiyon Titreme Selam lar burc derken makas burclarımı?

16. freegraf

Ynt: Samurai Dreksiyon Titreme Yükseltme varsa,bundan dolayı bazı sıkıntılar olabilir.işi bilen birine uğraman gerek,umarımki hal edersin.iyi kullanımlar.
  17. freegraf

Su Sondaj Hakında

Ynt: Su Sondaj Hakında Sn.Özay bey size katılıyorum,bu konular biraz su istimala acıktır(Su lu bir iş)insanın doğaya ve suya düşkünlüğü acık kapıdır.Kapıyı iyi kontrol etmek gerek İnşaallah boş bulunup sonradan üzülecek işler yapmam.İyi paylaşılar dilerim.
  18. freegraf

Su Sondaj Hakında

Ynt: Su Sondaj Hakında Sn.Erdem bey ilginize teşekürler.tel.İle bursa 1.Bölge yi aradım Bu minvaldeki o an aklıma gelen soruları sordum.ama işime yarayacak bir bilgi ve yönlendirme çıkaramadım.sadece 1.200 tl gibi bir para alırız senden eyer suyu bulursan,dediler.vs.Birde sağolsun telefondaki...

19. freegraf

Su Sondaj Hakında

Ynt: Su Sondaj Hakında teşekürler Sn.Özay bey.çok sağolunuz.Ben de bakır çıbuk ile öylesine karadüzen baktım.ama iş olsun modunda oldu.Fakat Yakınım da sondaj yapan birilerini buldum.Telefon ile görüştüm.yakında bakalım neler olacak.Sizin dut dalı meseleside hatırı sayılır bir işlem ve...
  20. freegraf

Su Sondaj Hakında

Ynt: Su Sondaj Hakında Dsi kendi bünyesinde böyle bir hizmet vermiyor ancak kendilerinden ayrılmış bir arkadaşın tel.ni verdi. bakalım nasıl bir yol alırım.iyi paylaşımlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR