Arama sonuçlarınız

1. kayzer

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Tekrar sizden haber almak çok güzel Zafer Bey. Üstelik yine yollarda olduğunuzu görmek daha da güzel. Takibe devam ediyoruz Zafer Bey. Her şey gönlünüzce olsun.

2. kayzer

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Doğrusu bende meraktayım. Dilerim Zafer Bey iyidir.
  3. kayzer

Letonya, Rigaaaaaa...

Resimler ve anlatım çok hoş hocahanım. Zevkle okuduk. Yollarda olma fikrinin veya yola çıkma isteğinin ne demek olduğunu az çok bilirim. Bir sonaki gezinizde görüşmek üzere, ellerinize sağlık.

4. kayzer

Letonya, Rigaaaaaa...

Hoca hanım, en son dubai gezinizi okumuştum. Bu gün zafer beyin yazılarına devam etme olasılığına istinaden girdiğim sitede sizin gezinize rastlayınca çok sevindim. Riga-Talinn benimde merak ettiğim yerlerden. Daha fazla resim eklerseniz çok mutlu olurum. Hoşçakalın...
  5. kayzer

İzmir - Moğolistan

Ynt: İzmir - Moğolistan yolunuz açık olsun....

6. kayzer

Kamp Yapacaklara Öğütler :))))

Ynt: Kamp Yapacaklara Öğütler :)))) Anlatım muhteşemdi. Gülmekten harap oldum. Linkleri de takip ettim. Orada da çok güzel yazılar vardı. Lakin devamında okuduklarım beni üzdü. Dilerim başka sitede yazılarına devam ediyordur angut abimiz.

7. kayzer

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Zafer Bey, zevkle okumaya devam ediyoruz. Avrupa kısmı benim merak ettiğim yerleri de kapsadığından özellikle ilgimi çekiyor. Tavsiye edeceğiniz GPS cihazı veya programını yazabilirseniz çok sevinirim. Herşey gönlünüzce olsun.
  8. kayzer

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland Zafer Bey tekrar tebrikler. Baştan sona kadar emin olun, heyecan ve mutluluğunuza, hüzün ve isyanınıza ortak oldum. Nadir de olsa dışarıya çıkmaz kısmet oluyor. Ayaz izleriniz silinmeden, denk...
  9. kayzer

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Takipteyiz Zafer Bey...

10. kayzer

Tayland

Ynt: Tayland Ben hep seyahat eden kişinin ruh halini, gittiği yerin kendisinde bıraktığı hisleri, orada yaşadığı şeyleri (kendine sakladıklarından da biraz) anlattığı yazılar arıyordum. Takip ettiğim yazılarda da özellikle bu hususları da soruyordum. Bu haliyle, seyahatinizden ve...

11. kayzer

Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland Merakla ve heyecanla takiptekiyz Zafer Bey. ;D ;D
  12. kayzer

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Yazdığınız samimi cevap için tekrar teşekkür ederim. Yazdıklarınızın ve çektiğiniz resimlerin en başından beri, cevapda da dile getirdiğiniz, bu farklı havayı ve ruhu hep barındırdı. Bizi de bağımlı yaptı tabi. Çok ince bir...

13. kayzer

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Benim gibi Zafer beyin gezilerini ve paylaştığı yazılarını takip edenlerin merakla beklediği, yada merak ettiği iki husus var aslında. Birincisi Uzak Doğu gezisinin resimleri ve Zafer Beyde bıraktığı izlenimlerin yazıları...
  14. kayzer

Çıkması girmesinden daha zor olan ülke İsrail…

Ynt: Çıkması girmesinden daha zor olan ülke İsrail… Gidilen yerden genellikle bir sürü resimle dönülüyor. Bunlar arasından anlatılana eşlik edecek resimlere çekmenin ne kadar zahmetli ve mesai isteyen bir iş olduğunu bilirim. Ben paylaşım sitenizdeki resimlere bakmanın daha pratik olduğunu...
  15. kayzer

Çıkması girmesinden daha zor olan ülke İsrail…

Ynt: Çıkması girmesinden daha zor olan ülke İsrail… Paylaştığınız gezi notlarınızı büyük bir keyifle okuyorum. Daha fazla resim eklemeniz mümkünse bunları da görmek isterim. Eminim yazılarınızı takip edenler de böyle düşünecektir. Paylaşım için tekrar teşekkürler. Takipteyim. Herşey gönlünüzce...

16. kayzer

Orada, Burada, Nepal'de...

Ynt: Orada, Burada, Nepal'de... Çok güzel bir gezi. Anlatım ve resimler çok ilginç. Yazılarınızı takipteyim. Hoşçakalın.
  17. kayzer

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Tekrar hoşgeldiniz Zafer Bey.
  18. kayzer

Bilinmesi Gerekli 17 Nokta

Ynt: Bilinmesi Gerekli 17 Nokta .

19. kayzer

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken .
  20. kayzer

BMW & KTM?

Ynt: BMW & KTM? .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri