Arama sonuçlarınız

1. M

Fethiye Bir Cennet

Ynt: Fethiye Bir Cennet Kelebekler vadisini ilk 1980 yılında kendimize ait yatta İtalyan turistleri Mavi Yolculuk yaptırırken görmüştüm henüz o yıllarda daha tanınmamış bir yerdi şimdi ise tüm dünyanın tanıdığı bir yer oldu.

2. M

Boncuk Kamping; Marmaris

Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris Sayın Oğuz Bey 2006 yılında canım ağabeyim Seyhan Merzifonlu vefat etmişti o yüzden 2006 yılında bir çok aksaklıklar meydana gelmişti daha sonra tesislerde iyileştirmeler yapıldı ama buraların yeşil saha olması nedeniyle 2007 yılında çok güzel bir ceza yedik bu...
  3. M

Boncuk Kamping; Marmaris

Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris Sayın Ercüment Bey Ekim ayında sizi Boncuk Kampin e bekliyoruz

4. M

Tehlikeli Su Canlıları ve Alınacak Önlemler

Ynt: Tehlikeli Su Canlıları ve Alınacak Önlemler Yıllar önce birgün amcamın oğluyla beraber balığa gitmiştik birkaç balık avladıktan sonra oltaya birtane balık geldi ben ona dikkat etmeden çıkarmaya çalışırken birden sol elimi yıldırım çarpmış gibi oldum ve o hızla yere attım sonra birde baktım...
  5. M

Cj Virüsü Bana da Bulaştı..

Ynt: Cj Virüsü Bana da Bulaştı.. Çaresi olmayan bir hastalığa yakalanmışsın yapacak bir şey yok geçmiş olsun

6. M

Paris / New York – Transcontinental 2009

Ynt: Paris / New York – Transcontinental 2009 Her zaman Jeepi tek geçerim beni heyecanlandıran tek araç Jeep tir bunun dışındaki araçlar benim için hiçbirşey ifade etmiyor yoksa 1990 dan beri Jeep hastalığına yakalandım ve bu hastalık benimle öbür boyuta gidecek Jeep benim ilk ve tek aşkım

7. M

Yunanistan'da İlginç Bir Kasaba

Ynt: Yunanistan'da İlginç Bir Kasaba Erdem Bey bu ilginç yer Yunanistanın neresindedir bilgi verebilirmisiniz.
  8. M

CJ5 ve Gözyaşlarım.

Ynt: CJ5 ve Gözyaşlarım. Geçmiş olsun iyiki size birşey olmamış Jeep her zaman toplanır ama cama bir zarar gelseydi bunun telafisi olmazdı.Bana göre tüm Jeeplerde roll-cage olmalıdır kaza anında insanın hayat sigortasıdır.
  9. M

Düven

Ynt: Düven Çocukluğumda dedem harman zamanı eşeğin arkasına düven takarak harman yerinde dönüp durur ve belli bir zaman sonra samanla buğday birbirinden ayrılması için rüzgarda savrulurdu bizim yörede harman bu şekşlde dövülürdü şimdi ise bir taraftan buğday biçiliyor öbür taraftan samandan...

10. M

Cj ile Off-Road Keyfi Böyle Olur

Ynt: Cj ile Off-Road Keyfi Böyle Olur Jeep in gücü bu olsa gerek harika bir off-road gezisi olmuş gözlerimiz bayram etti paylaşım için teşekkürler.

11. M

Boncuk Kamping; Marmaris

Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris İlker Bey ben Boncuk Koyunun sahibi Mustafa Merzifonlunun yeğeniyim akraba olmam nedeniyle bu bölümde detaylara girmek istemedim onun için Boncuk Koyuyla ilgili konularda akrabalık derecemi belli etmedim bakarsınız birisi akrabasının reklamını yapıyor diyebilr
  12. M

Boncuk Kamping; Marmaris

Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris Teşekkür ederim İlker Bey

13. M

Boncuk Kamping; Marmaris

Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris Bülent Bey bilgisayarımda meydana gelen bir arıza nedeniyle Boncuk Koyunun resimleri silinmiş durumda en kısa zamanda koya gittiğimde resimler çekip yayınlayacağım ayrıca google Boncuk Koyu diye yazıp ararsanız koyun çeşitli resimlerini görebilirsiniz
  14. M

Boncuk Kamping; Marmaris

Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris Bülent İlgen Bey Boncuk Campinge gelmek isterseniz size her konuda yardımcı olabilirim sadece gelmeden önce bana haber verin
  15. M

1982 Jeep CJ-8

Ynt: 1982 Jeep CJ-8 Çalışmanızın devamını dört gözle bekliyoruz fazla bekletmeyin bizleri

16. M

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Tahra ya Bodrum taraflarında Tara denmektedir arazide mükemmel bir alettir hele birde Jeep sustasını alıpta sıcak demirciye gidip iyi bir ustaya Tara yaptırırsanız bu aleti ömrünüzün sonuna kadar kullanabilirsiniz benim dedem 83 yaşında vefat etti dedemin Tarasını...
  17. M

Boncuk Kamping; Marmaris

Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris İlker Bey bugünlerde işlerim bir hayli sıkışık durumda sizi bir kaç gün sonra arayabileceğim ayrıca Uğur Abininde size selamı var dün Boncuğa gittik fırtınada agacın birisi devrilip marketin önündeki kemeri parçalamış bir tane usta bulup onu tamir ettireceğiz
  18. M

Boncuk Kamping; Marmaris

Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris Boncuk Koyu hiçbir zaman kapatılmadı sadece günübirlik gelenlerin etrafa verdiği rahatsızlıktan dolayı günübirlik gelen ziyaretçilere kapılar kapatıldı kamp yapmaya gelen ziyaretçilere her zaman kapılar açıktır

19. M

Boncuk Kamping; Marmaris

Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris Tamam İlker Bey yarın Uğur Abiye söylerim birkaç gün önce sizin kulağınızı çınlatmıştık bakalım hava düzelirse bizde balığa gideceğiz.
  20. M

Toplama Arazi Aracı

Ynt: Toplama Arazi Aracı Bunun üzerine bir tanede kabin koydunmu deyme keyfine al sana canavar gibi off-road aracı istediğin yere gir çık istediğini yap milyarlık süs Jeeplerin havasını söndür

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR