Arama sonuçlarınız

1. veteriner

Dc Elekrik Motorundan Elektrik Üretilip - Akü Şarj Edilir Mi?

Ynt: Dc Elekrik Motorundan Elektrik Üretilip - Akü Şarj Edilir Mi? Hocam açıklamalarınız için teşekkürler. Biraz anladım, ancak tam oturmadı. Ölçüm yaptığım yer normalde aküleri şarj etmek için kullandığım şarj soketi girişi. Bu nedenle ikinci verilen cevaptaki "elektrik üretir ama akülere...

2. veteriner

Dc Elekrik Motorundan Elektrik Üretilip - Akü Şarj Edilir Mi?

Arkadaşlar affınıza sığınarak, yine bir konu açıyorum. Önceki mesajlarımda bahsetmiştim, 800 Watt DC fırçasız motora sahip bir elektrikli mopedim var. Bu mopedin zaman zaman akü voltajlarını takip etmek ve çok derin deşarja maruz kalmasını önlemek için bir multimetrenin prob uçlarını keserek...
  3. veteriner

Güneş Paneli İle 48 Volt 20 Amper Akü Grubu Şarjı

Ynt: Güneş Paneli İle 48 Volt 20 Amper Akü Grubu Şarjı Anlaşıldı hocam, teşekkürler.

4. veteriner

Ynt: Güneş Paneli İle 48 Volt 20 Amper Akü Grubu Şarjı .
  5. veteriner

Ynt: Güneş Paneli İle 48 Volt 20 Amper Akü Grubu Şarjı Cevaplar için teşekkürler. Benim kurmak istediğim öncekiler gibi değil de moped görünümünü ve fonksiyonelliğini bozmayacak aşağıdaki fotoğraflardaki gibi kibar bir sistem. Ancak fotoğraflar üzerinden şarja ne kadar katkısı olacağı...

6. veteriner

Ynt: Güneş Paneli İle 48 Volt 20 Amper Akü Grubu Şarjı İlginize teşekkür ederim Ferhat Bey. Ben yapılmış bazı uygulamalar görünce sizlere de danışayım dedim. http://www.drttv.com.tr/index.php?haber_detay=234 Bu haberde panelin 80 volt olduğu yazıyor...

7. veteriner

Arkadaşlar daha önce karavancı olmamama rağmen buradaki bir başlığa sorduğum sorulara ve açtığım konuya ilginiz ve cevaplarınıza dayanarak yeni bir konu daha açıyorum. Güneş panelleri ve hesaplamaları ile ilgili hiç bir alt yapım olmadığından sorular belki saçma olabilir, kusura bakmayın...
  8. veteriner

Doluluk Oranına Göre Deep Cycle Jel Akü Voltaj Değerleri

Ynt: Doluluk Oranına Göre Deep Cycle Jel Akü Voltaj Değerleri Haklısınız, ancak kendisi 1600 TL ve zaten Çin işi bir araç olduğundan şarj makinesi olarak da bununla yetindim. Yukarıda saydığım diğer özellikleri nedeniyle desülfatör özelliği olmasa da orjinal makinesi ile sürekli yaşayacağım...
  9. veteriner

Ynt: Doluluk Oranına Göre Deep Cycle Jel Akü Voltaj Değerleri Hocam şarj makinasının markası Ultipower. Kullanma kılavuzunda yazanlar ne derece doğru, gerçekten sülfat çözme özelliği var mı, kesin bilmiyorum. Ancak CE ve ROHS belgeli bir ürün. Fiyatı muadillerine göre ucuz olduğundan işe...

10. veteriner

Ynt: Doluluk Oranına Göre Deep Cycle Jel Akü Voltaj Değerleri Hocam bu elektrikli mopedler Çin işi lityum bunlar için pahalı lüks kalır. Bildiğimiz kurşun asit deep cycle akü. Ancak bunlar biraz ne idüğü belirsiz sınıfından. Akünün bir teknik dokümanı felan yok, garantisi yok. Hatta fAGM mi jel...

11. veteriner

Ynt: Doluluk Oranına Göre Deep Cycle Jel Akü Voltaj Değerleri Teşekkürler Hocam.
  12. veteriner

Ynt: Doluluk Oranına Göre Deep Cycle Jel Akü Voltaj Değerleri Deşarj edilmiş halde akünün bekletilmemesi konusunda herkes hem fikir. Ancak meseleyi daha somutlaştırmak için bir sorum daha var. Şarj edilmeden bekletildiği zaman akünün zarar göreceği deşarj sınırı nedir? Yani %20 deşarj edilmiş...

13. veteriner

Ynt: Doluluk Oranına Göre Deep Cycle Jel Akü Voltaj Değerleri Ben konunun başında dediğim gibi bahsettiğim deep cycle jel aküyü elektrikli mopedde kullanıyorum. Bu konuya özel maalesef ciddi bir bilgi yok. Birkaç Türkçe site var onlar da heralde birbirinden kopyalamış. Aküleri mutlaka tam...
  14. veteriner

Ynt: Doluluk Oranına Göre Deep Cycle Jel Akü Voltaj Değerleri Aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler.
  15. veteriner

Ynt: Doluluk Oranına Göre Deep Cycle Jel Akü Voltaj Değerleri Teşekkür ederim. Aküde sülfatlanma nedeniyle kapasite kaybı olduğunda tam şarjlı iken okuduğumuz değer yeni aküye göre daha düşük mü olur?

16. veteriner

Ynt: Doluluk Oranına Göre Deep Cycle Jel Akü Voltaj Değerleri Teşekkür ederim. Ben de size alt ve üst değeri yani 13.15 ile 10.5 voltu dikkate alarak yüzdeleri kendim hesaplasam diyecektim. Siz benden önce söylemişsiniz. Bu hesabı yaparken örneğin her %10 luk dilimi eşit olarak mı almalıyım...
  17. veteriner

Ynt: Doluluk Oranına Göre Deep Cycle Jel Akü Voltaj Değerleri Diğer başlıkta olduğu gibi buraya da ilgi ve hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Benim bu tip tablolarda kafamı karıltıran nokta, benim aküler tam şarj edilip 2 gün bile bekletsem kullanmaya başlamadan ölçtüğüm voltaj 13.15 aracı...
  18. veteriner

Arkadaşlar kusura bakmayın konu karavan değil fakat bu konuda bilgim alabileceğim en uygun yer burayı bulabildiğim için burada konu açtım. Daha önce desulfatör başlığında da belirttiğim gibi 12 volt 20 amper 4 lü seri bağlı deep cycle jel kurşun asit akü grubuna sahip bir elektrikli mopedim var...

19. veteriner

2004 Grand Vitara İçin Yardım..

Ynt: 2004 Grand Vitara İçin Yardım.. Sorun sadece tam turlarda içeri sürtme ise tek başına flanş çözüm olabilir. Ancak lastiğin çanurluğun tavanına veya ön ve arkasına çok yaklaşması söz konusu ise kasislerden geçerken ya da arazide bir teker tümsekte bir teker çukurda olan pozisyonlarda...
  20. veteriner

2004 Grand Vitara İçin Yardım..

Ynt: 2004 Grand Vitara İçin Yardım.. Kit uygulanması en doğru yol olmakla birlikte, suspansiyon üzerine get koyulup tam turlarda sürtme olursa direksiyon turu biraz kısıtlanarak ya da flanş takılarak bir çözüm üretilebilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri