Arama sonuçlarınız

1. veteriner

Suzuki Grand Vitara 2.0 Td Xl-7 (2006) Azami Lastik Ebadı

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Td Xl-7 (2006) Azami Lastik Ebadı Aracınız hayırlı olsun. Rampadan kasdım çok dik olanlar, yoksa her rampada sıkıntı yapmaz..

2. veteriner

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Td Xl-7 (2006) Azami Lastik Ebadı AT lastik olarak eski JLX imde Lassa Competus kullanmıştım. Aşırı çamurla işiniz yoksa idare eder, çamur performansı vasat, karda da fena değil, ancak asvaltta sessiz bir lastik. Bu araca ithal daha kaliteli olur diyerek...
  3. veteriner

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Td Xl-7 (2006) Azami Lastik Ebadı Lastikçi yanlış bilgi vermiş, orjinali üzerindeki 235-60-16. Benim mesajım da yanlış anlamaya sebep oldu galiba, ben düşündüğünüz ebadda sorun yaşama ihtimalinizi yüksek görüyorum, off roada girmeseniz bile kasislerde veya...

4. veteriner

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Td Xl-7 (2006) Azami Lastik Ebadı Aynı durumu 2 yıl kadar önce XL-7 yi aldığımda ben de çok düşündüm ve sizin gibi yükseltme işine girmekten vazgeçtim. Bu konuda kesin bir bilgiye ulaşamayınca lastikçi arkadaşımdaki hurdaya ayrılmış lastiklerle deneyerek 225-75-16...
  5. veteriner

Grand Vitara 1.9 Ddis Egr

Ynt: Grand Vitara 1.9 Ddis Egr

6. veteriner

1992 Model 3k Vitara Acil Yardım...

Ynt: 1992 Model 3k Vitara Acil Yardım... Düşük model 3 kapılılar karburatörlüdür. Yanlış hatırlamıyorsam 3 kapıda 96 sonrası enjeksiyonlu. Bu nedenle bu modellerde 5 kapı ya da daha yüksek model 3 kapı almanız daha modern bir motor açısından avantaj olur. Genel anlamda sorunuzla ilgili forumda...

7. veteriner

Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı?

Ynt: Desülfatör Kullanan Ya Da Yapan Var Mı? Teşekkür ederim Ferhat Bey. Aslında linkini verdiğim cihaz akıllı şarj cihazı. Üzerinde bir ekran var, cihaz ilk açılışta akülerde arıza olup olmadığını test ediyor, sorun yoksa şarj başlıyor, şarj sırasında ekran voltmetre işlevi yapıyor...
  8. veteriner

Ynt: Desülfatör Kullanan Ya Da Yapan Var Mı? Çok teşekkür ederim.
  9. veteriner

Ynt: Desülfatör Kullanan Ya Da Yapan Var Mı? Herkese selamlar işin uzmanı arkadaşlara bir sorum var. Bende 12 volt - 20 amper 4 tane seri bağlı akü grubuna sahip bir elektrikli scooter var. Bu araçlarda kullanılan aküler de siz karavancıların kullandığı deep cycle özellikli genelde jel bazıları...

10. veteriner

Grand Vitara Xl 7 ?

Ynt: Grand Vitara Xl 7 ? Ben de öyle biliyorum.

11. veteriner

Grand Vitara Xl 7 ?

Ynt: Grand Vitara Xl 7 ? Yaşar Hoca'mın da dediği gibi Mayıs ayında alalı 2 sene olacak. İlhami Hoca!mın tavsiyesine uyup modifiye etmeden kullanıyorum. Sadece 225-75-16 lastik taktım. Orjinal ebada göre çap yaklaşık %7 büyüdü. Bu durum ilk kalkışları etkilemekle birlikte benim gibi asvaltta...
  12. veteriner

2008 Model Grand Vitara 1.9 Ddıs Egr Valfı

Ynt: 2008 Model Grand Vitara 1.9 Ddıs Egr Valfı Merhaba Abdullah Bey. Dediğiniz gibi Denizli'de oturuyorum. Bence büyük servisler parçayı değiştirmek varken bu tip tamirlerle uğraşmazlar. Ben dediğim gibi kendi XL-7 aracımdaki EGR arızasını anlattığım yöntemle kendi akrabam olan bir tamirciye...

13. veteriner

2008 Model Grand Vitara 1.9 Ddıs Egr Valfı

Ynt: 2008 Model Grand Vitara 1.9 Ddıs Egr Valfı EGR Valfinin diğer adı Motor Katili'dir. Orjinal sağlam hali ile motorda is ve kurum birikmesine sebep olur. Ancak doğaya daha az zehirli gaz bırakılması için uluslararası standartlar gereği araçlara koyulur dolayısıyla EGR valfi iptalinin araca...
  14. veteriner

1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ?

Ynt: 1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ? Triger seti için 100 bin 'de değişim, sürekli çok ekstrem koşullarda kullanılmadığında doğru, kitapçıkta bu şekilde yazıyor. Ben önceki aracımda orjinal parça kullandım ve iki kez bu şekilde değişim yaptım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Çıkan...
  15. veteriner

Grand Vitara'nın Dijital Göstergesini Anlamadım

Ynt: Grand Vitara'nın Dijital Göstergesini Anlamadım Emin değilim ama eğer gaz basmazken 30 gösterip, yüklendikçe rakam düşüyorsa, yol bilgisayarında anlık tüketim ayarı 1 lt yakıtla gidilebilecek km'yi gösteriyor. Yani km/lt Bizim alışık olduğumuz lt/100 km şekline çevirmek için; kontak açık...

16. veteriner

1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ?

Ynt: 1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ? Aracı bilmiyorum ama, 25000 tl modifiyesiz sade bir araç için pahalı. Ön sağ tampon kısmı macunlu gibi, demek istediğim 25 bin istendiğine göre, zerre hatasız bir araç olmalı. Ayrıca 90 bin gayet iyi bir km, bu km'de bu araçtan zor bulunur ama...
  17. veteriner

Grand vitara dış sıcaklık göstergesi sorunu

Ynt: Grand Vitara Dış Sıcaklık Göstergesi Sorunu Öntampon içinde diye hatırlıyorum.
  18. veteriner

2004 Otomatik 2.0 Grand Vitara Lpg De Düşük Yakıt Tüketimi

Ynt: 2004 Otomatik 2.0 Grand Vitara Lpg De Düşük Yakıt Tüketimi İlk ihtimal havaların ısınması. İkinci ihtimal daha önceden LPG ile birlikte depoya bir miktar da hava basan istasyon sahibinin Ramazan dolayısıyla pompa hilesinden vazgeçmesi.

19. veteriner

Enjektör Temizliği İle Alakalı Bilgi

Ynt: Enjektör Temizliği İle Alakalı Bilgi Benzin motorunun basıncı düşmüş olabilir.
  20. veteriner

Tavsiyeleriniz Benim İçin Çok Değerli.

Ynt: Tavsiyeleriniz Benim İçin Çok Değerli. 5 kapı JLX

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom