Arama sonuçlarınız

1. veteriner

1.6 Jlx 2000 Model

Ynt: 1.6 Jlx 2000 Model Güncel fiyat 21.000

2. veteriner

Xl-7 2.0 Td Bakım

Ynt: Xl-7 2.0 Td Bakım Yani o zaman şu an zaten kırsal motorin olmadığına göre prodizel, fuel save vs.. adlarla satılan ve V max, gibi katkılılardan 7-8 krş ucuz olan motorinler daha mı iyidir.?
  3. veteriner

Xl-7 2.0 Td Bakım

Ynt: Xl-7 2.0 Td Bakım Hocam bilgilendirme için teşekkürler. Akaryakıt sektöründe olduğunuz için bir sorum var. Piyasada marka olarak tavsiye edeceğiniz mazot var mı?

4. veteriner

Xl-7 Hararet Sorunu

Ynt: Xl-7 Hararet Sorunu Eski XL-7 ci İlhami Hoca, bir arkadaşının aracında yedek su kabının kapağının tam sıkılmaması nedeniyle benzer bir durumla karşılaştığından bahsetti.
  5. veteriner

Xl-7 Hararet Sorunu

Ynt: Xl-7 Hararet Sorunu Bu tip muhabbetler (özellikle 1.6 JLX için) açılınca iddia ettiğim fakat genelde yanlız kaldığım bir konu var. Göstergenin doğru göstermediği konusuna katılıyorum. Fakat aracın hararete meyilli olduğu konusuna kesinlikle katılmıyorum. Eski teknoloji de olsa pervaneli...

6. veteriner

Vitara Muayenesi

Ynt: Vitara Muayenesi TUV internet sitesinden randevu alırken gerekli evrak ve ekipman yazıyor.

7. veteriner

1.6 Jlx 2000 Model

Ynt: 1.6 Jlx 2000 Model Günceldir.
  8. veteriner

Xl-7 Hararet Sorunu

Ynt: Xl-7 Hararet Sorunu Aracı cihaza bağlamak lazım. Eğer yakın zamanda satmayı düşünmüyorsanız; Nuvi serisi Garmın Navigasyon cihazı ve aracın OBD II portuna bağlanan Garmın Ecoroute HD aksesuarı alın. Bu şekilde navigasyon cihazının ekranından arıza kodunu ışık sönmüş olsa da görebilirsiniz...
  9. veteriner

Xl-7 2.0 Td Bakım

Ynt: Xl-7 2.0 Td Bakım Niye ki benzinli bakım alışkanlıklarıyla dizelin bakım alışkanlıklarının farkı nedir?

10. veteriner

Xl-7 2.0 Td Bakım

Ynt: Xl-7 2.0 Td Bakım İlhami Hocam JLX te çalışan çalışmayan her yerini elletip istediğim bakımı yaptırıp istediğim şekle soktum. Ama XL-7 de dediğiniz kurala şimdilik uyuyorum. Ancak bundan sonraki kural nerde tırak orda bırak mı olur acaba? ??? ;D

11. veteriner

Vitara İçin Güncel Yedek Parça Sağlayıcıları

Ynt: Vitara İçin Güncel Yedek Parça Sağlayıcıları Akdeniz Japon Oto
  12. veteriner

Xl-7 2.0 Td Bakım

Ynt: Xl-7 2.0 Td Bakım Devrim Bey darısı tüm XL-7cilerin hatta tüm Suzukicilerin başına. Arasıra muhabbet olsun diye de yazarsanız sayfalar daha canlı olur. Sizin araçta lastik orjinal ebat mı, büyük ebatsa kaç?

13. veteriner

Xl-7 Hararet Sorunu

Ynt: Xl-7 Hararet Sorunu Fan arızası olabilir.
  14. veteriner

Xl-7 Hararet Sorunu

Ynt: Xl-7 Hararet Sorunu Su eksiltme var mı, suyun rengi nasıl? Yağ çubuğunda görünüm nasıl?
  15. veteriner

Xl-7 2.0 Td Bakım

Ynt: Xl-7 2.0 Td Bakım Yok kimse iki kişiyiz, ben almadan 4-5 kişi vardı şimdilerde ses yok.

16. veteriner

Xl-7 2.0 Td Bakım

Ynt: Xl-7 2.0 Td Bakım Teşekkürler Oğuz Abi. Ben kullanım kılavuzundan birebir aktardım, ancak bazen baskı hatası yapabiliyorlar. Benim araca baktım, 70 amper takmışlar. Yağ konusunda ne diyorsun, yukardaki mesajlarda yazdım 5w-30 veya daha sıcak iklimlerde 15w-40 tavsiye etmişler. 15W-40...
  17. veteriner

Xl-7 2.0 Td Bakım

Ynt: Xl-7 2.0 Td Bakım Akü 12V 115D31L 72AH/5HR Far 12V 60/55W H4 Ön sinyal 12V 21/5W 7443 Arka sinyal 12V 18W W16W Yan sinyal 12V 5W W5W Park 12V 5W W5W Arka Fren...
  18. veteriner

Xl-7 2.0 Td Bakım

Ynt: Xl-7 2.0 Td Bakım Fren ve Debriyaj Hidrolikleri SAE J1703 veya DOT 3 Direksiyon Hidroliği DEXRON II, DEXRON IIE veya DEXRON III eşdeğerinde otomatik şanzıman yağı

19. veteriner

Xl-7 2.0 Td Bakım

Ynt: Xl-7 2.0 Td Bakım Motor Soğutma Sıvısı hacmi 9.2 lt'dir. Kullanılacak saf su-antifriz karışımı -15 dereceye kadar %30 antifiriz, -16 dan itibaren %50 antifrizdir. Antifrizle ilgili açıklama kitapçıkta sadece kaliteli etilen glikol içeren ifadesi. Ancak genel kural araçta daha önce kırmızı...
  20. veteriner

Xl-7 2.0 Td Bakım

Ynt: Xl-7 2.0 Td Bakım Şanzıman, Arazi Şanzımanı ve Ön Diferansiyel için öngörülen yağ ve özellikleri API GL-4 SAE 75W-90 tavsiye edilir. Fakat şartlara göre 75w-85 de kullanılabilir. Arka Dİferansiyel için öngörülen yağ ise API GL-5 SAE 80W-90 'dır. Ana Şanzıman: 2.7 lt Arazi Şanzımanı:1.7...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri