Arama sonuçlarınız

1. fastgame

Delmece Yaylası Yollarında 3 Araç

Ynt: Delmece Yaylası Yollarında 3 Araç birkaç resim daha

2. fastgame

Ynt: Delmece Yaylası Yollarında 3 Araç Tavsiyen için teşekkürler İsmail abi.. Ben zaten çok zorlamadan gezinti amaçlı, bir bakayım etrafa diye çıkmıştım...Araç zaten standart...Lastikler kar lastiği DUNLOP.... Bazende sugören tarafına gidiyorum.Orada çok güzel yerler var.3-5 araç olsa güzel...
  3. fastgame

Ynt: Delmece Yaylası Yollarında 3 Araç Bugün bende delmeceye çıkayım dedim.. Tek araçla ve araçta tek başıma... Ama biraz ilerledikten sonra yol kötüleşti...kar buza dönüşmüş.. geri döndüm..

4. fastgame

Yeni LC Prado'm ve ilk gezim

Ynt: Yeni LC Prado'm ve ilk gezim Prado 4.0 aracımı sattım.. Biraz bekledikten sonra dayanamadım 2007 model Prado dizel aldım.. İnsan alışınca başka araç istemiyor canı..acaip bir hastalıkmış..
  5. fastgame

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Merhabalar; Ankara'da Lc prado diesel gösterip; doğru,dürüst,güvenilir bilgi alınabilecek servis ve ustalar varmıdır..Tanıdıklarınız varsa yardımcı olabilirmisiniz...

6. fastgame

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım bana da 48 olsun...

7. fastgame

VX 100 Seri Aracım

Ynt: VX 100 Seri Aracım Bu tamponun aynısı prado ya olurmu acaba....?
  8. fastgame

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Bugün Erkan'dan aldım acı haberi.... Daha yeni tanımıştım abimizi..Bursa Toyota buluşmasında.. Başta ailesine,arkadaşlarına-dostlarına tüm sevenlerine Allah sabır versin.. Başımız sağolsun..
  9. fastgame

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Şöyle birşey yapsak..:).Ama yükseltme yapmıcam şimdilik...belki daha sonra...şimdilik lastikleri değiştirerek işe başlıcaz...

10. fastgame

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Valla onlara sıra gelecek mi bilemiyorum artık:)

11. fastgame

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi En son fotodaki prado gibi yapayım bende...ona ilave olarak bagaj,şnorkel,vinç tampon... o zaman birşeye benzeyecek sanırım..
  12. fastgame

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tabi Bursada gördüğüm araçlardan bir şekilde etkileniyor insan...Ama aslında prado da fena değil ...biraz benzetmeye çalışacaz artık...

13. fastgame

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Kürşat bu arada site harika.... Tebrik ederim..
  14. fastgame

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi pardon acemiliğime verin...ben m/t lastik demek istemiştim... benim araca olurmu bilmiyorum ama...
  15. fastgame

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Yani jant olayı şöyle... büyük ebat at lastik takayım diye düşünüyorum,onun için şu andaki jant ölçüsünden daha küçük bir jant olur diye düşündüm...yanlış düşünmüş olabilirim belki...birde bu üzerindeki lastikler ile at lastikleri sürekli değiştirmek sorun olur...

16. fastgame

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Yok tamam satmıyorum .... 1-Hem şu anda üzerindeki lastik ve jantlarla normal kullanımda kullanmak istiyorum,hemde at lastik ve ona uygun jantlarla normal offroad ve doğa gezileri yapmak... 2-bi tane şnorkel takayım öne..toza,suya karşı...hemde görüntü:9 3-öne...
  17. fastgame

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Yok o kadar sert offroad yapmam herhalde... yani biraz görüntüsü bari offroad aracına benzesin diyorum..prado da birşeyler yapayım bari o zaman.. lastik ve jantları değiştirsem...bi tane şnorkel...bagaj...vinç tampon... olurmu?
  18. fastgame

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Yoksa Pradoyu satıp şu aracımı alsam http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-175-000kmde-2000-model-toyata-land-cruser-cok-temiz-33888643/detay

19. fastgame

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi İyi akşamlar; Şimdi benim arabaya ne yapacaz, ne dersiniz...Kampta pek konuşamadım arkadaşlarla... Yoksa sadece lastiklerle yükseltsem yetermi acaba şimdilik...Erkan burdamısın...
  20. fastgame

Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010) Araziyi,dağı,çamuru,karı çökertiyorsunuz tamamda... siteyide çökerttiniz...İlahi toyotacılar:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri