Arama sonuçlarınız

1. fastgame

Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010) Serkan hocam siz ve arkadaşlarla yeni olduğum için pek fazla konuşamadık belki ama,yinede yeterli bir aşinalık oluştu benim açımdan... hepiniz çok iyisiniz..bundan sonra daha fazla vakir geçirme şansımız olur...

2. fastgame

Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010) Organizasyonda emeği geçen ve katılan herkese sonsuz teşekkürler.. Benim için ilk oldu..Artık bundan sonra daha çok katılımlarım olacak... Bu arada lastiğin tamirinde yardımlarından dolayı Cihan abi,Erkan ve...
  3. fastgame

Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010) Merhaba; Yarın sabah istanbul'dan gelecek arkadaşlara Yalova'dan katılmak istiyorum. Sabah saat 8:30 gibi Yalova çıkışında bekliyeceğiz.Gümüş renk LC Prado. Gören olursa işaretleşiriz katılırım ...

4. fastgame

Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010) Teşekkürler Cihan Bey.. O zaman bende ekleyeyim listenin son hali: 1 - Erkan Baydemir............... CDM-SUBARU------------------------------- 2 - Burak Akkan .................. Bakkan...
  5. fastgame

Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010) Kusura bakmayın listede adımı göremiyorumda. Bilmediğim için soruyorum.Biryere başvuru veya kayıt mı yaptırmamız gerekiyor...

6. fastgame

Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010) Benide eklermisiniz .. Mustafa Karagöz .......................fastgame...................................LC Prado 4.0

7. fastgame

Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010) Merhaba; Cumartesi sabahtan İstanbul'dan gelecek gruba Yalova'dan katılmak istiyorum.Araç LC prado.2 kişi katılacağız. Bu ilk etkinliğimiz olacak.Yanımıza neler almamız gerek malzeme olarak.Çadır yok,araçta...
  8. fastgame

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi Benide eklerseniz sevinirim.. Mustafa Karagöz -Yalova- 2004 LC Prado 4.0
  9. fastgame

Toyota Buluşması-2010

Ynt: Toyota Buluşması-2010 prado ile dere geçişim..:) video çekim:Kayınvalidem..:) http://video.yahoo.com/watch/7167898/18667554

10. fastgame

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi prado ile dere geçişim..:) video çekim:Kayınvalidem..:) http://video.yahoo.com/watch/7167898/18667554

11. fastgame

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi iyi akşamlar cümleten.. Geçmiş olsun ...
  12. fastgame

Toyota Buluşması-2010

Ynt: Toyota Buluşması-2010 Merhabalar.. Bende konuyu takip ediyorum heyecanla.. Katılmak istiyorum..Normal proda var bende..bir sorun olmaz umarım.. Yalova'dan geçerken konvoy katılabilirim sanırım..

13. fastgame

Buda Benim Vx 100'üm

Ynt: Buda Benim Vx 100'üm Cihan Bey; Ben şimdi araca 90 litre tank düşünüyorum.Taktırmışken tam olsun misali..Sanırım bu tank özel siparişle imal ediliyor.Levent oto sanayide hem bu tampon montajı,hemde prins lpg montajı işini yaptırabiliriz anladığım kadarıyla..Tampon siparişinide Tar otoya...
  14. fastgame

Buda Benim Vx 100'üm

Ynt: Buda Benim Vx 100'üm Cihan bey tşk ederim... Orhan usta ya nasıl ulaşabiliriz .. ARB orjinal tamponu kendimiz mi getirtecez yoksa bu ustalar mı temin edecek.. Birde Prins olursa eğer; en düzgün,sorunsuz montaj için sizin tavsiyeniz nedir..Benim için sizin tavsiyeleriniz değerli..
  15. fastgame

Buda Benim Vx 100'üm

Ynt: Buda Benim Vx 100'üm Merhaba; Bende 2004 LC Prado var. bende gaz taktırmayı düşünüyorum Nette yaptığım araştırmalara göre TeleflexGFI diye bir markanın iyi bir seçim olacağı sonucuna vardım.BU konuda ne düşünüyorsunuz acaba... Tankı stepnenin olduğu yere düşünüyorum.Bu şekilde olursa...

16. fastgame

Yeni LC Prado'm ve ilk gezim

Ynt: Yeni LC Prado'm ve ilk gezim Teşekkürler..Epeydir giremiyordum foruma yeni gördüm yazınızı..davetiniz içinde ayrıca teşekkürler..bir fırsat yaratıp gelmek isterim tabi..
  17. fastgame

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Cümleten iyi akşamlar.iyi muhabbetler..:)
  18. fastgame

Termal

Ynt: Termal Çok güzel fotolar tşk..

19. fastgame

Yeni LC Prado'm ve ilk gezim

Ynt: Yeni LC Prado'm ve ilk gezim siz lada niva'cı meşhur grupmusunuz Yalovadaki.
  20. fastgame

Buda Benim Vx 100'üm

Ynt: Buda Benim Vx 100'üm prado ile vx100 arasında arazi vitesleri,diff.kilitleri açısından ne gibi farklılıklar var acaba... ben sanki temel yapı olarak bir fark yok gibi biliyorumda..yanılıyormuyum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri