Arama sonuçlarınız

1. fastgame

Yeni LC Prado'm ve ilk gezim

Ynt: Yeni LC Prado'm ve ilk gezim orta difrensiyel kiliti mevcut bildiğim kadarıyla

2. fastgame

Buda Benim Vx 100'üm

Ynt: Buda Benim Vx 100'üm Hayırlı olsun..Benimde gönlümde yatan vx100 dü ama olmadı.... Bu arada bu gittiğiniz yol neresiydi..yeni gelmişsiniz galiba Yalova'ya
  3. fastgame

Ynt: Yeni LC Prado'm ve ilk gezim çok teşekkürler....

4. fastgame

Ynt: Yeni LC Prado'm ve ilk gezim Teşekkürler Cihan bey... yani otomatik vites Arazi vitesi devreye girecekse N konumunda olacak..otomatik N konumundayken Arazi L veya H,kilitli veya kilitsiz ilerleyebiliriz..Bu süreçte otomatik vites sürekli N konumunda olmalı...böyle anlıyorum .. peki biz...
  5. fastgame

Ynt: Yeni LC Prado'm ve ilk gezim çok teşekkürler arkadaşlar... lc pradonun arazi vitesl kullanımı ile ilgili bazı sorularım olacak ama.. ben arazi vitesini ,normal vites D konumundayken hareket ettiremedim...normalde otomatik vites D konumundayken,arazi vitesi H konumunda oluyor...H de iken...

6. fastgame

Ynt: Yeni LC Prado'm ve ilk gezim Bu bölgede offroad yapmak için çok güzel alanlar var...ben yalnız olduğum için pek cesaret edemedim...ama gerçekten çok elverişli bir bölge offroad için..

7. fastgame

Ynt: Yeni LC Prado'm ve ilk gezim Yaklaşık 20-30 cm karlı zeminde normal vitesle ilerledik...ama yolun kenarındaki hendeğe battık...biraz gayretle çıktık...
  8. fastgame

Merhaba; bende yeni bir Lc prado alarak aranıza katıldım. İlk kısa gezimi Yalova/soğucak/Höyüktepe civarında yaptım...Gerçi yol açıktı..Normal bir araçla bile gidilecek bir yol..
  9. fastgame

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi merhaba şu aracın fiyatı nasıl sizce http://www.sahibinden.com/2006_cok_temiz_garantili-71WQQaXQQ10155916WQQpXQQdisplayitem

10. fastgame

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Fikirleriniz için tşk arkadaşlar; Aslında kesin bir karar vermedim..veremiyorum...bir an önce vermek istiyorum...en çokta bu yedek parça konusunda tereddütlerim vardı...öbür türlü gidip alacam hemen zaten.. insan birşeyi başka açılardan beğenince,bazı şeyleri...

11. fastgame

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Prado:173 beygir Fortuner:204 beygir ağırlık; P:2185 kg F:1960 kg prado:41.8/ 1600-2800 Nm@rpm Fortuner:445/1,400-3,200 birde bunlara dikkat ettim ben..sizce bunları karşılaştırsak ne diyebiliriz
  12. fastgame

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi kendimi tanıtmadım özür dilerim; ben mustafa karagöz..yalovada yaşıyorum..eczane işletiyorum. 38 yaşındayım. Şu anda bende Honda CR-V 2008 model benzinli var...belki 100.000 yapmıyorum ama 50-60.000 yapıyorum...lpg konusunda bende düşünüyorum ama eşimin güvenlik...

13. fastgame

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Redline; araçtan beklentilerim; -araç kesinlikler dizel olsun(bu araçla uzun yolda yapacağım çünki) -bana hem asfaltta hem ufak tefek offroad şartlarında iyi performans sağlasın(bu aracı alıp 6-7 sene normal kullanıp sonra iyi bir offroad aracı halinede...
  14. fastgame

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Arkadaşlar; siz hazır burdayken şu konuyla ilgili benim için değerli fikirlerinizi alabilirmiyim...bir karar verme arefesindeyim...fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim... Merhaba; Toyota Fortuner ile ilgili forumda pek yorum bulamadım...Ben 2. el...
  15. fastgame

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi tuğsan msn de konuşabilirmiyiz

16. fastgame

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Konu açtım aslında ama;burayada yazayım... Merhaba; Toyota Fortuner ile ilgili forumda pek yorum bulamadım...Ben 2. el bir LC ararken nette Fortuneri görünce takıldım biraz bu araca... hem uzun yol asfaltta;güvenlik- performans-donanım-ekonomik yakıt-konfor...
  17. fastgame

Toyota-Fortuner D-4D

Merhaba; Toyota Fortuner ile ilgili forumda pek yorum bulamadım...Ben 2. el bir LC ararken nette Fortuneri görünce takıldım biraz bu araca... hem uzun yol asfaltta;güvenlik- performans-donanım-ekonomik yakıt-konfor özellikeri taşıyan, hemde arazi performansı olan bir araç istiyorum.. aşağıdaki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri