Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 968,640
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Evet Cihancım bu gördüklerin göreceklerinin yüzde biri ;D ;D ;D ama merak etme seni aracının dağılmayacağı,etabın başlarında bir yere yerleştireceğim,yoksa yazık olur ;D ;D ;D

Bu yarışda finish gören araç harbi delikanlı offroadcudur. ;)

Etiketler

.

şile burak 008.jpg

şile burak 020.jpg

şile burak 002.jpg

şile burak 001.jpg

şile burak 006.jpg

tugsan75' Alıntı:
Evet Cihancım bu gördüklerin göreceklerinin yüzde biri ;D ;D ;D ama merak etme seni aracının dağılmayacağı,etabın başlarında bir yere yerleştireceğim,yoksa yazık olur ;D ;D ;D

Bu yarışda finish gören araç harbi delikanlı offroadcudur. ;)

valla etabın başı sonu farketmez ,gidebildiğim kadar , allahtan her yer ağaç vinç kolay olur ;D ;D ;D, arabam dağılmaz kolay kolay sen bilirsin

cihanülker' Alıntı:
valla etabın başı sonu farketmez ,gidebildiğim kadar , allahtan her yer ağaç vinç kolay olur ;D ;D ;D, arabam dağılmaz kolay kolay sen bilirsin

Cihancım dağılmakdan kastım,heryer inanılmaz çizilecek,bu arada eğer yağmur yağarsa ogün vay halimize,zevkden ölürüz heralde ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
evet bak o doğru acaip kıl oluyorum yaaa dallara ;D ;D ;D ;D ;D

Yani öyle böyle deyil,bugün dalların kaportada çıkarttığı seslerden araçda duramıyorduk,Ahmet kafayı yedi,bu saate kadar heralde intahar etmiştir. ;D ;D ;D

Valla film falan ne varsa kaplat,şaka gibi,ben 12 senedir böyle etap görmedim,güne başlarken Ahmetle,Burak bumu offroad etabı diyorlardı,akşam ayrılırken ikiside söyleyecek laf bulamadılar ;D ;D ;D

Bana müsade arkadaşlar,ben şahsım adına söyliyim resmen dağıldım,bayılmak üzereyim,onlarında sesi çıkmadığına göre,onlarda dağıldılar ;D ;D ;D cümleten iyi geceler. 8)

merhaba
şu aracın fiyatı nasıl sizce
http://www.sahibinden.com/2006_cok_temiz_garantili-71WQQaXQQ10155916WQQpXQQdisplayitem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR