Arama sonuçlarınız

1. unal

Trophy Türk

Ynt: Trophy Türk elemelerde sorun değildide geçmek konsept bize uygun değildi onlar daha cok saclar rastalı tipler her tarafı dövmeli arkadaşlar daha cok işgisini cekip arada birkaç bu işden anlayanı secip angaryayı onlara yıkma gibi eğilimleri vardı yani 20...

2. unal

Trophy Türk

Ynt: Trophy Türk :)))
  3. unal

CHEVROLET Motor Bilgileri

Ynt: CHEVROLET Motor Bilgileri kemal bey küçükçekmece yazmışsınız bulunduğunuz yere müsait bir zamanda bir cay kahve içelim benimde gözümden kaçmış bu bilgiler telefonum forfile yazıyo zaten veya burdan haber vermeniz yeterlidir

4. unal

Check Up

Ynt: Check Up şimdi konular yerli yerine oturmaya başladı :)) anlatımdaki bozukluklar yanlış anlamalara neden oluyor :) ali usta doğru demiş şaftı kesinlikle takın yerine
  5. unal

Check Up

Ynt: Check Up bu konu enteresan olmaya başladı ? diagnozlamı anladı grankı şaftı bahsettiğin makina diagnozdur

6. unal

CJ 5 6 7 8 , porya kilidi / hublar hk.

Ynt: CJ 5 6 7 8 , porya kilidi / hublar hk. daha detaylı diye bişe yok :)) sadece aracın aks kafalarına takıyosun daimi 4 ceker yerine arazide işine tarayacağı zaman dolu konumuna getirip önleride aktif hale getiriyosun hepsi bu yakıttanda azda olsa tasarruf...

7. unal

Alınık williys motoru ARIYORUM

Ynt: Alınık williys motoru ARIYORUM takip
  8. unal

TÜRKİYE DE BUNDAN DAHA VAR MI?????

Ynt: TÜRKİYE DE BUNDAN DAHA VAR MI????? güzel arac takip etmekde fayda var
  9. unal

cok beğendiğim bir canavar :))

cok beğendiğim için paylaşmak istedim hepsi bu seyirlik zaten fena bişe :))

10. unal

gr. chrokee 5,2 motor revizyon

Ynt: gr. chrokee 5,2 motor revizyon gecen birisine lazım olmuşdu 3 motor vardı 3500 5000 ve 5500 istediler cıkmaya hepsinede cok güzel dediler :))) bende çözemedim işin gerceği fiyat farklarını :))

11. unal

CJ-5 Onerileriniz

Ynt: CJ-5 Onerileriniz hangi il veya bölgede olduğunu belirtirsen sana yakın bir jeepci arkadaşımız cıkar muhtemelen aracıda görerek daha fazla bilgi alabilirsin
  12. unal

CJ-5 Onerileriniz

Ynt: CJ-5 Onerileriniz resimdeki araca muhtemel cj değil willys bence site içinde cj ve willys hakkında cok yazı var aradaki farkları araştır oku nasıl bişe istediğine öyle karar ver ve emin ol site içinde bu araclarla ilgili arayabileceğin tüm bilgiler var

13. unal

Unimog almak mı almamak mı?

Ynt: Unimog almak mı almamak mı? motor ve mekaniğe anlayan birisi baksın gerisi zaten teferruat
  14. unal

Unimog almak mı almamak mı?

Ynt: Unimog almak mı almamak mı? resim olunca mevzu çözüldü :)) arkadaşım gözün korkmasın motor bildiğin 230/6 mercedes motoru her parcası var kaporta işciliğide gayet kolaydır sadece benzini fazla yakar ve 70 km gecebileceğini düşünmüyorum hepsi bu bulunduğun...
  15. unal

SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ

Ynt: SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun :))) hoş gelmiş sefaler getirmiş prenses hanım :)))

16. unal

Orijinalliği bozmak nedir

Ynt: Orijinalliği bozmak nedir teşekkür ederim emin bey ama son dönemlerde yaşananları gördükden sonra izleyici olarak formda kalmayı daha uygun görüyorum anlamsız şekilde bir fikre suç arar gibi yada bir fikre öyle olmaz dendiğinde inatla olur veya sanki...
  17. unal

Orijinalliği bozmak nedir

Ynt: Orijinalliği bozmak nedir izleyici :)
  18. unal

satılık 1950 model willys

Ynt: satılık 1950 model willys malesef 2 sorunuzada net cevap veremeyeceğim 1 ben hiç dizel kullanmadım en azından km ne yakaçağını bilecek kadar :)) 2 aracın bakımlı olması temiz olması gibi etkenleri göz önüne alırsak 5 6 tl bence dizel bulabilirsiniz...

19. unal

Jeep Grand Cherokee slalom testinde sınıfta kaldı!

Ynt: Jeep Grand Cherokee slalom testinde sınıfta kaldı! varsa bir hata tabiki düzeltilsin buna kimsenin bir itirazı olmaz sanırım :)
  20. unal

Jeep Grand Cherokee slalom testinde sınıfta kaldı!

Ynt: Jeep Grand Cherokee slalom testinde sınıfta kaldı! videoda arac yüksekliği arac lastik markası kullanıcın iyi niyeti tartışılır bence 64 km de bircok sürücü ister devirir aracı ister slalom yapar veya cumhurun dediği gibi jeep kullanıcılarına diyor viraja yavaş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri