Arama sonuçlarınız

1. unal

91 Xj Otomatik Şanzıman Sorunu

Ynt: 91 Xj Otomatik Şanzıman Sorunu arkadaşım yazı ile otomatik şanzıman sorununa muhtemelen kimse net çözüm bulamaz sebebide cok neden olmasından kaynaklı güvendiğin bir ustaya git kontrol etsin veya arıza tespitcileri var onlara git arıza tespit yaptır en...

2. unal

Cj5 Motor Su Tıpası

Ynt: Cj5 Motor Su Tıpası şimdi gelelim işin teknik tarafına :) söküt gittiğinde tornacı onu eline alıp ölcüp sana verdi diyelim fakat orda hata şu olacak zaman içinde erime olduğundan orjinalinden daha ince verecek muhtemelen yada verdiği tam oturmayacak ::)...
  3. unal

Jeep Cj 5 Şapkalı Aks Kiti

Ynt: Jeep Cj 5 Şapkalı Aks Kiti şapkalı aks kilidi derken defransiyel kilidindenmi bahsediyosun ?

4. unal

Cj8 Çıkan Sorunlar , Fan, Km Göstergesi Ve Saplama Kopması

Ynt: Cj8 Çıkan Sorunlar , Fan, Km Göstergesi Ve Saplama Kopması km saati sorunu km teli olabilir yada km telinin bağlandığı dişli var dişli yanlış olabilir haraket sorunu görülmeden bişe denmez bir kaç nedeni olabilir incelemek lazım fan motorlarına gelince jeep zaten...
  5. unal

willys sıfır motor arıyorum kımse satmıyormu

Ynt: Willys Sıfır Motor Arıyorum Kımse Satmıyormu aracının şarzını marşını bir elektirikciye söktür bakımını yapsın bilyalara falan elektirik aksamını komple yeile madem bu kadar sökmüşsün o kadar yatmışsa defransiyellerin ve şanzımanın yağını değiş ve kecelerini...

6. unal

Skull Cj8

Ynt: Skull Cj8 gayet güzel olmuş aracınız güle güle iyi günlerde kullanın

7. unal

Cj8 Muayene Kişi Sayısı

Ynt: Cj8 Muayene Kişi Sayısı cj aracların ve hatta bircok klasik aracın tanınmamasından dolayı muayene istasyonlarında zaten hep sorun yaşanıyor temelinde cj8 araclar 7 veya 8 kişi yazar oda geçmişden gelen sorunlar yüzünden yan konduğu için kabul edilmeyebilir...
  8. unal

Ustalar tecrübeliler yardım

Ynt: Ustalar Tecrübeliler Yardım bircok arkadaşımız bakmış ama demek onlarda yoruldu bu sorulara kısadan ben yazayım :) site içinde sorduğunuz araçlar hakkında tüm bilgileri araştırarak bulabilirsiniz
  9. unal

KAYSERİ VE ETRAFI CJ'CİLER

Ynt: Kayseri Ve Etrafı Cj'ciler kayseride cj ve willys sahibi varda demek birbirlerini tanımıyor kayseride bildiğim arkadaşlar aradığında söylerim onlarda buraya yazdırsın isimlerini

10. unal

1979 CJ5 ŞASE(KUPA) ve MOTOR

Ynt: 1979 Cj5 Şase(kupa) Ve Motor şase var kupa var yarım motor var işine yararsa ama öne hangi ilde olduğunu söylersen sana yakın bunları temin edebileçeğin arkadaşlarımızda olabilir işine yararsa 3.18 3.60 sandık motorda var ilgilenirsen mesaj bırakırsın...

11. unal

willys sıfır motor arıyorum kımse satmıyormu

Ynt: willys sıfır motor arıyorum kımse satmıyormu burdada belirteyimde bu motor işini uzamasın mevzu ceşitli illerde motor var ama faturasız size derlerse ruhsatını yolla motoru yollayayım itibar etmeyin butip işlere
  12. unal

satlık V motor arıyorum 140 beydir üzeri

Ynt: satlık V motor arıyorum 140 beydir üzeri yeterli para varsa ve gerekli bilgi varsa hertürlü motor koyabilirsin aracına bu aralar nedense bu motor konuları cok konuşulup heves ediliyor ama gercek şu hangi motoru alırsanız alın mutlaka faturalı motor olsun...

13. unal

1967 tuzla wıllys km saatı aranıyor

Ynt: 1967 tuzla wıllys km saatı aranıyor arkadaşım kimden alırsan al motorun faturalı olsun ..km saatine gelince hiçmi yok yoksa içimi ağrızalı ?
  14. unal

Ünal ÇELİK'in Dikkatine!

Ynt: Ünal ÇELİK'in Dikkatine! seyit abi kusura bakma bunu cok geç gördüm cünki eskisi gibi siteye girmeye pek vaktim olmuyor öncelikle amerikadan birisi gelip alsa 100 adet motor emin ol haberimiz olurdu bir şekilde olmamışsa bu işde 1 iş var derim bir...
  15. unal

Yükseltme Sorunu ve Çözüm nedir ?

Ynt: Yükseltme Sorunu ve Çözüm nedir ? ilkan yazmış ana sorunları benim en başta demek istediğim zaten bu idi profosyenel bişe yapmayacaksan hiç yükseltme işine girme yani uydur kaydır bişe yapacaksan yapma cünki sana ve aracına daha cok zararı dokunur bunun profosyenel...

16. unal

Ynt: Yükseltme Sorunu ve Çözüm nedir ? dertsiz başa dert konusunu acıklarsan daha iyi olur ilkan arkadaşa yanlış ima olmasın neden nasıl dert acar bunuda sana z ahmet acıklarsan daha iyi olur kafası karışmasın
  17. unal

Ynt: Yükseltme Sorunu ve Çözüm nedir ? evet doğrudur profosyenel yükseltme kitleri
  18. unal

direksiyon simidim için göbek

Ynt: direksiyon simidim için göbek yarın öğleden sonra ara numaram yazıyo zaten altta gördüğün gibi olmadı yakında sıfır göbekde gelecek geldiğinde onuda haberdar ederim sana

19. unal

direksiyon simidim için göbek

Ynt: direksiyon simidim için göbek sıfır direksiyon 450 tl cıkma göbek vardı bulursam hatırlatın bakayım duruyosa yollarım
  20. unal

CJ 8 için krom basamak, ön panjur ve koltuk/döşeme tavsiyesine ihtiyacım var

Ynt: CJ 8 için krom basamak, ön panjur ve koltuk/döşeme tavsiyesine ihtiyacım var öncelikle arkadaşım aracın hayırlı olsun cj8 asfalt için hazırlıyosan yükseltme işini abartmadan yapmanı tavsiye ederim yükselteceksende ve madem asfalt için titanyum tekerlek flanşı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri